Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Ben en fazla 2000TL gibi bir fiyat düşünmüştüm ama 2500e kadar gidiyor demekki

canım heryerde farklıdır fiyatlar, kent kazık biraz maalesef :50: ama bizimkiler orada olduğu için değiştiremiyoruz şu anda, paşa paşa vericez parayı, sigorta falanda karşılamıyor :50:

ben sadece transfer için 170 tl ödedim ilaçlarımıda yazdırdım yazdıramadığım 5 kutu estraderm ilacım vardı onada 50 tl ödedim sadece sizin bahsettiğiniz fiyatlar ne kadar yüksek geçen seferde dondurulmuşla denemeden önce 410 tl yatırmışdık bütün ilaçlarımda 800 tlye malolmuştu devlet karşılamıştı...

ben sadece transfer için 170 tl ödedim ilaçlarımıda yazdırdım yazdıramadığım 5 kutu estraderm ilacım vardı onada 50 tl ödedim sadece sizin bahsettiğiniz fiyatlar ne kadar yüksek geçen seferde dondurulmuşla denemeden önce 410 tl yatırmışdık bütün ilaçlarımda 800 tlye malolmuştu devlet karşılamıştı...

ooo süpermiş yaa, nerde yaptırdın! biz bayaa bi kazık yemişiz ama tüpü yaptırdığımızda ben çalışmıyordum eşim bankacı onun özel sağlık sigortası bir kısmını karşıladı, ona rağmen ilaçlarla birlikte 3bin küsür çıktı cebimizden. şimdi çalıştığım için hiç karşılamıyor.

çidocum ben sigortalıyım gatada yaptırdım belli bazı tedavilerden sonra orda heyete giriyosun heyet karar veriyor ve %30unu ödüyosun sadece ilaçlar için ilaç raporu çıkarıyolar ben 3 aşılama yaptırdım ve 1 kezde tüp denemem oldu dedim heyet hemen gene aynı şekilde tüp bebek dedi ve tedavi başladı ondan sonra dondururken bile bebişlerimi ücret ödemedim devlette 3 tane hakkım varmış dondurulan embriyolar 1 sene ücretsiz ertesi sene tam dondurduğun tarihte 200 tl yatırıyosun sadece 4.deneme de nası olur onu bilemiyorum

yarın allah izin verirse test yaptırcam inşlh pozitif olur,inanılmaz heycanlıyım çok korkuyorum test sonucunu duymaya bile cesaretim yok,dualarınıza çok ihtiyacım var,rabbim hepimizin gönlüne göre versin.12 gibi sonucum belli olur inşlh güzel haberlerle dönerim size,allah yardmcımız olsun :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

canım sye bütün dualarımız seninle rahat ol kendini germe heyecanlanma sonucu aldığında bile heyecanlanma ondan bile etkileniyormuş diye duydum normal bi tahlilmiş gibi düşün pozitif ol herhangi bi değişiklik varsa da yoksada kendinde belirti arama Allah nasip edecek inşallah hepimize anne olmayı ama erken ama geç her zaman hayırlısı olsun...

Sudenazcım sadece dondurulumşlarla transfer ücretini merak ettim

ben dondurmak için 600 vermiştim çözme ve transfer içinde 400 verdim. ilaçları hep yazdı çünkü dondunmuşlarla tarnsferde kullandığın ilaçların nerdeyse tamamını devlet karşılıyor ilaçlara da reçete farkı 8-10 lira bişey tutmuştu eczacımız çok yakın arkadaşım diğer ilaçları falan da ondan almıştım o yüzden bu farklı da almadı canım.

yarın allah izin verirse test yaptırcam inşlh pozitif olur,inanılmaz heycanlıyım çok korkuyorum test sonucunu duymaya bile cesaretim yok,dualarınıza çok ihtiyacım var,rabbim hepimizin gönlüne göre versin.12 gibi sonucum belli olur inşlh güzel haberlerle dönerim size,allah yardmcımız olsun :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

canım inşallah güzel haberlerle geleceksin canım heyycanla bütün gün senin haberlerini bekliyor olacağım canım. zaten hep dualarımdasın canım tek tek isim sayıyrum ben biliyorsun :46: :1: az kaldı canım çok azzz :34:

SUDENAZ canım çok sevindim laptopun sende kalacağına :46 :1: eee çok az kaldı tanışmaya heyecanla dourkta demmiiiiii :1: :9: inşallah yarın SYE nin ertesi gün senin ,İKİZ haberinle çok mutlu olacağız canım :9:

Hosgeldin canim. insallah birbirimize güzel haberleri veririz. benimde ilk denenemem, sende mi ilk denemeni dondurulmuslarla deniyorsun. Herseyi güzel düsünelim güzel olsun insallah, benimde kan testim 25 ocakta. ama listede 23 ocak yaziyo:) ben o gün idrar testi yapacagim

hoşbulduk canım inşallah hepimiz güzel haberler veririz benim ilk tüp bebek denemem 2 tane de embriyo dondurduk inşallah dondurulmuşlara gerek kalmaz Ya Rabbim!!!Allahım hiç kimseyi bu yolda eylemesin!!!transfer 14 ocakta oldu ama 15 ocağı ilk gün sayıyorlar:-( 26 ocakta da kan tahlili olacak ama o zamana kadar dayanabilir miyim bilmiyorum...şu an hiç bir şey hissetmiyorum çok şükür herhangi bir kanamam vs olmadı:-) içime bebeğimi koyduklarını görmesem içimde olduğuna hayatta inanmam:-) bebeğim inşallah benimledir...

Canım benim, inşallah güzel haberlerle bekliyoruz seni burda, sakin olmaya çalış, herşey güzel olacak, dualarımız seninle :34:

aman oyle olsuncanım boş ver evi falan en fazla bi bayan ayarlarsın verirsin hakkın halledersin yeter ki siz iyi olun canım :1: dönerken annende seninle birlikte dönmeyecek mi. ben ararım seni her gün ahberleri veririrm senden haberleri yazarrım canım hiç endişen olmasın zaten evdeyim tetil aşlıyor benim bundan saonra yaklaşık 1 ay rahatım çok şükür :46:

hayırlı olsun canım inşallah beişlerinin seninledir ben seni diğer topikten takip ediyordum aslında ama bi kaç defa yazdım başka yazmadım çalışıyorum okul hem bu topic hem face d ek grup yetişemiyorum diye orayı sadece okuyordum rabbim dualarını kabul etsin inşallah :21: en kısa zamanda hepimizin içindeki evlat özlemini bitirsin hayırlısı ile :1: :55:

ha bu arada hoş geldin aramıza... ::46:

hoşbulduk canım benim hepimizin bebişleri hayırlı olsun inşallah!!benim ilk tüp bebek denemem ben de sorun yok çok şükür ama eşimin spermlerinde morfolojik bozukluk vardı:-( yazık kıyamam bir sürü ilaç içti başarısız bir aşılama deneyimimiz olduktan sonra tüp bebek denedik 14 ocakta transfer oldu 26 ocakta da kan tahlili var inşallah bebişim benimledir...ben de çalışıyorum transferden sonra 3 gün rapor aldım ama iş yerimden onu da yıllık izinden alsaydın dediler:-( inan ilk defa çalıştığıma pişman oldum p.l.s memuru olduğum için nefret ettim:-( ben de telefondan takip ediyorum hastalık gibi oldunuz valla:-) Allahım tez zamanda çocuk sahibi olmak isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah!!!

hoşbulduk canım benim hepimizin bebişleri hayırlı olsun inşallah!!benim ilk tüp bebek denemem ben de sorun yok çok şükür ama eşimin spermlerinde morfolojik bozukluk vardı:-( yazık kıyamam bir sürü ilaç içti başarısız bir aşılama deneyimimiz olduktan sonra tüp bebek denedik 14 ocakta transfer oldu 26 ocakta da kan tahlili var inşallah bebişim benimledir...ben de çalışıyorum transferden sonra 3 gün rapor aldım ama iş yerimden onu da yıllık izinden alsaydın dediler:-( inan ilk defa çalıştığıma pişman oldum p.l.s memuru olduğum için nefret ettim:-( ben de telefondan takip ediyorum hastalık gibi oldunuz valla:-) Allahım tez zamanda çocuk sahibi olmak isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah!!!

bende 5 gün rapor almıştım neler neler duydum sonra stresten tiroidim bozuldu, daha beter oldu,
ilk 24 saat tuvalet dışında pek kalkma 2 gün önemli, keşke 5 gün rapor alsaydın sende, inşallah tutarda sağlıkla sonuçlanır.

beklenen adetim geldi sonunda cuma ilk kontrolum var dua edin kızlar bana inş bu sefer bir sorun çıkmaz gerçek kontrol 30 ocakmış cuma kontrolunde poliplere bakıcaklar inş gitmişledir artık benden :)

500 ya halık, 500 ya barı, 500 ya musavvır, 500 ya rahman, 100 salavat

canım ağzına sağlık...yalnız rahman sayısı doldu..şuan sadece salavat ve musavvir,halik,bari bu üçü bir arada çekliyor...bilgin olsun dedim :34:

benim canım arkadaşım...yarın senin pozitif haberini alıp halay çekeceğiz burdaa...korkunu çok iyi anlıyorum ama sonunda sende mutlu sona ulaşacaksın...tüm dualarımız seninle canımmmmmmmmmmm

SUDENAZ canım çok sevindim laptopun sende kalacağına :46 :1: eee çok az kaldı tanışmaya heyecanla dourkta demmiiiiii :1: :9: inşallah yarın SYE nin ertesi gün senin ,İKİZ haberinle çok mutlu olacağız canım :9:

efeylulum az kaldı mercimeklerle tanışmaya...neyseki yarın kociş geliyor gün çarçabuk geçer...bide sye nin pozitifini alınca keyfime diyecek olmaz herhalde ...:8::8::8:

beklenen adetim geldi sonunda cuma ilk kontrolum var dua edin kızlar bana inş bu sefer bir sorun çıkmaz gerçek kontrol 30 ocakmış cuma kontrolunde poliplere bakıcaklar inş gitmişledir artık benden :)

canım inşallah gitmiştir poliplerin..dua ediyorum..rabbim yardımcın olsun..güzel heberlerini alalım inşallah...

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZZZZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]70.000

SALAVAT

[/TD]
[TD]70.000
YA HALIK, YABARİ,YA MUSAVVİR

[/TD]
[TD]70.000
YA RAHMAN

[/TD]
[TD]70.000
YA VARİS

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD]2000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]2875
[/TD]
[TD]7500
[/TD]
[TD]12.024
[/TD]
[TD]16.621
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD]1500
[/TD]
[TD]1500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD]707
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Elize
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD]600
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aylinnim
[/TD]
[TD]1600
[/TD]
[TD]2700
[/TD]
[TD]1700
[/TD]
[TD]9600
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialavinia
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]5656
[/TD]
[TD]2121
[/TD]
[TD]5656
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]45.755
[/TD]
[TD]18.145
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edanur86
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD]2000
[/TD]
[TD]900
[/TD]
[TD]3500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]2000
[/TD]
[TD]1001
[/TD]
[TD]2500
[/TD]
[TD]3914
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazisceyiz
[/TD]
[TD]450
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dmrsda
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]400
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wish_
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]5000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdammmmm
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1111
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1111
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]çido
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]150
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]be_bem[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]500[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN.TOPLAM ADET SAYISI
[/TD]
[TD]10.425
[/TD]
[TD]23.118
[/TD]
[TD]70.000
[/TD]
[TD]70.000

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]59.575
[/TD]
[TD]46.882
[/TD]
[TD]0
[/TD]
[TD]0
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TARANSFERDEKİ ARKADAŞLARIMIZ İÇİN YASİN OKUMAYA DEVAM EDİYORUZ..
SONUÇTA HEPİMİZİN SIRAYLA TRANSFERLERİ OLACAK İNŞALLAH...
OKUDUKTAN HEMEN SONRA BU ARKADAŞLARA ADARSINIZ..
RABBİM BU TEDAVİLERİMİZDE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİB ETSİN İNŞALLAH..

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

SYE
YEŞİL034
HNESRİN
AYLİNNİM

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]YASİN-İ ŞERİF

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]15
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]6
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yabangulu18
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nilüferbahar
[/TD]
[TD]14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cakir44
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]6
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]winebir
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edanur86
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]çido
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]be_bem
[/TD]
[TD]8
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]74
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

slm kızlar ben geldim 2-3 gün giremedim nasılsınız ,
bu güb kontrolüm vardı adetin 9. günü rahim kalınlığı 7.4 olmuş iyimi sizce
tırasfer tarihim belli oldu adetin 19. günü 26 ocakta olacak:52:
sye inşallah yarın iyi sonuçlar çıkar merakla bekliyorum
yeşil034 arkadıaşın tekrar test yazmışsın o nedemek olmuşmu olmamışmı anlamadım
wish adetin gelmiş son adet olsun inşallah
kızlar dün bişi yaptım iyimi yaptım kötümü bilmiyorum ama içimden geldi ve yaptım
dün pazara gittim eşimle bebek elbiseleri satan bir yere takıldı güzüm tezgaha yanaştım
bebek çorapları varmı dedim adam çeşit çeşit çıkardı kızmı erkekmi dedi ben öyle kala kaldım:26::26::26:
eşim alma diye ısrar etti adam dediki alsın sonradan bebeyin eksiiikleri tamamlanmıyo şimdiden başlayın dedi

tekrar sordu kımı ekekmi diye
belli deyil dedim bir pakkette 3 çift bebek çorabı aldım
çok heves ettim tolumda alıcaktım eşim izin vermedi
inşallah rabbim o çorapların içini dolduracak minik bir evlat nasıp eder

slm kızlar ben geldim 2-3 gün giremedim nasılsınız ,
bu güb kontrolüm vardı adetin 9. günü rahim kalınlığı 7.4 olmuş iyimi sizce
tırasfer tarihim belli oldu adetin 19. günü 26 ocakta olacak:52:
sye inşallah yarın iyi sonuçlar çıkar merakla bekliyorum
yeşil034 arkadıaşın tekrar test yazmışsın o nedemek olmuşmu olmamışmı anlamadım
wish adetin gelmiş son adet olsun inşallah
kızlar dün bişi yaptım iyimi yaptım kötümü bilmiyorum ama içimden geldi ve yaptım
dün pazara gittim eşimle bebek elbiseleri satan bir yere takıldı güzüm tezgaha yanaştım
bebek çorapları varmı dedim adam çeşit çeşit çıkardı kızmı erkekmi dedi ben öyle kala kaldım:26::26::26:
eşim alma diye ısrar etti adam dediki alsın sonradan bebeyin eksiiikleri tamamlanmıyo şimdiden başlayın dedi

tekrar sordu kımı ekekmi diye
belli deyil dedim bir pakkette 3 çift bebek çorabı aldım
çok heves ettim tolumda alıcaktım eşim izin vermedi
inşallah rabbim o çorapların içini dolduracak minik bir evlat nasıp eder

hayatım rahim lalınlığın çok iyi maşallah bir daha kontrole gitcenmi ben daha gitmedim 2.günü gittim adetim birde 14.cü güne randevu verdi bakalım artık rabbimden hayırlısı.ayrıca keşke almasaydın be kuzum ne bileyim ben kendi adıma pek sevmem alıp birşey koymayı hele bir olsunda allahın izniyle herşey alınır

Back
X