canım benim bildiğim iki tane site var ordan hazırlayıp profilinden buraya ekliyorsun. ben sana özelden o sitelerin linkini gönderirim yaparsın yapamazsan da ben ben yardımcı olurum sana gene

canım sen nerdesin hangi hasatanede yaptırıyorsun canım rabbim inşallah yüzüne gülsün de kavş miniklerine canım
canım sana özelden msj attım ordan bakarsın ben seni eklerim gruba
hoşgeldin canım aramıza

inşallah güzel sonuçları duyurmak nasip olur sana uğurlu gelir topiğimiz
canım geç olsun positif olsun canım canını sıkma demek ki bebğin bir ay sonra doğacakmış böyle düşün rahatla canım stres yasak
d,kkat et kendine kız yaramazlık yapmasın sıpan da uslu uslu dursun sıcacık annesinin içinde çok sevindim bişey olmamasına ilaçlar artsın boş ver yeter ki miniğin seninle olsun yeter biz dokuz yatmaya razıydık zaten değil mi canım rabbim sizi hiç ayırmasın
bende de hiç hitereskopi yapılmadı aslında bende istemiştim ama doktorum istemedi rahim filmi falan çok temiz çıkmıştı ama aklımda hep var hist olmak rahim filminde çıkmayan bişey vardır belki diye ama rahim çekerken monitorü bana doğru çevirdi biraz doktorum her şeyi bana da gösterdi anlattı hepsini sonra odasına çıkınca sorunlu filmlerden örnek falan gösterdi içim rahatladı ama aklımda hep O SORU VAR ACABA ????