Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

sudenaz la konuştum şimdi doktordan çıkmış :46: :nazar: ikiz :nazar: ikisininde kalbi atıyormuş çok sağlıklılarmış :nazar: şimdi eşiyle keyif yapmaya gitti haber vereyim dedi size dedim :46: :9:

sudenaz la konuştum şimdi doktordan çıkmış :46: :nazar: ikiz :nazar: ikisininde kalbi atıyormuş çok sağlıklılarmış :nazar: şimdi eşiyle keyif yapmaya gitti haber vereyim dedi size dedim :46: :9:

tebrik ediyorum zaten belliydi ikiz oldukları...rabbim sağlıklı bi gebelik nasip etsin...:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

canımm okudum .. çok sevındım.. benım içimden geçmişti ıkız olacagı degerı baya yuksek tı..
çok sevındım..

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inanmıyorum süper bir haber bu çok sveindim yaşasın :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::emir_bebek::emir_bebek:

:64::64::64::64::64::64::64::64::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
çok sevindim sude naz tebrik ederim canım

çokkkkkkk ama çokkkkkk sevindim sudenaz adına ALLAHIM sağsalim hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin YÜCE MEVLAM.....darısı bizim başımıza inşallah ALLAHIM bizim kucağımızıda umutlarımızıda boş bırakma inşallahhhh AMİNNNNNNNNN

evet canım ankara da ilaçlar dahil mi bilmiyorum ama kliniği arayıp sorabilirsin canım sitelerinden msj atabilirsin onlar ger arıyorlar zaten.
yok benim öyle bir niyetim yok çünkü ben istanbuldayım oraya gidememki zaten ben dondurulmuşlarla denicem merakımdan sordum

kızlar merhaba
öncelikle transfer işlemi olup bekleyenler inşallah hepiniz dileğinize kavuşursunuz. benim 2011 nisan ayında yumurta toplama işlemim yapıldı ama rahim kalınlığı uygun olmadığından toplanan 6 yumurtanın 4 ünü dondurduk. ekim ayında ise dondurulmuş embriyo ile transfer işlemim yapıldı. sonuç ise negatif. şimdi tedaviyi yenilemem gerekiyor çünkü hiç embriyo kalmadı.
gönderilerin hepsini okuyamadım amabazı duaları okuyormuşsunuz onu farkettim. tedaviye yeni başlayacak arkadaşlara bir önerim olacak ben bunu tedaviden sonra yaptım ama o şekilde olmaması gerekiyormuş. Süt Duası var kızlar. Benim eltimin tam 12 sene çocuğu olmadı son kez tüp bebek yapacağı sıra bu duayı yapmışlar kendisine (yumurta geliştirmeye başlamadan bir gün önce). ve şimdi 20 senelik evli ve 7 yaşında bir kızı var. ben sonradan duydum o yüzden deneyemedim ama bu duayı yapıp sonrasında hamile kalan çok insan var.. duada okunan sure TAHA SURESİ

AYNEN CANIM BENDE SIMDI ÖYLE DIYORUM DEMEKKI BU SEFER TUTACAK O YÜZDEN RABBIM ZAMANI GELINCE VERCEK DIYORUM.NEDENINE GELINCE CANIM BELKI YUMURTA CATLAMAZ VE YA RAHIM ISTENILEN KALINLIGA GELMEZDE O YÜZDEN BELLI OLMUYOR TRANSFER TARIHI:BENDE KAN ´FELAN ALINMADI ZATEN IKI AY ÖNCE TAZE DENEMISTIM SADECE YUMURTA TAKIBI YAPILDI ODA BÜYÜMEYINCE BELKI CATLAMA OLMUSTUR DEDI DOKTOR HAFTASONU AMA KANIMA BAKTI SONRA ARADI BENI MAALESEF CATLAMA OLMAMIS BU SAATTEN SONRADA OLMAZ DEDI SUANDA ADETIMIN 17inci GÜNÜMDEYIM.ARTIK KISMET NE ZAMAN OLURSA

Rabbim hayırlısı ne zamansa o zaman nasip edecek inşallah. şimdi inşallah senin süreç de daha kontrol gidecek canım. :9:

Aminnn inşallah hepimiz güzel haberleri tez zamanda veririz.

Çok duygulandım canım yaa beni de eklemişsiniz dua listesine Allah hepinizden razı olsun... Bana da 500 salavat ekleyin, bir de yasin, daha okudukça yazarım buraya. İnşaallah dualarımızla hepimiz güzel sonuçları alırız.

Canım, ağzına sağlık Allah kabul etsin dualarımızı inşallah. (Amin)

Cnm arkdslarim günaydın bizdin aksm biraz stres yasadık bizim yaramaz cocuk odumu kopardı hemn merkeze uçtuk Dr um saolsun kapattrmadi hemen bizi muayne aldı ve şükür kesemiz yerinde hatta pitpit gördük kalbide atıyordu hepberaber bir ohh çektik ağladım ağladım onu görünce sevinçten bu kanama farklı geldi digerlrindn ayağa kalkmk yasak kanama bölgemiz var ignelr çoğaldı olsun kuzum yerinde olsun ben raxiyim dua edin lütfen hepinizi öpüyorum sudenazz cnmm Rabbim bugünü hayrli etsin Rabbim sorunsuz gusellikle dolu hamislik nasip etsin saglikla alalım insllh kucağımıza yaz hemn bize bence ucuz annesi olucaksin sen cnmm

Allah korusun canım ya, dinlemelisin bolca demek ki

günün en güzellll haberi , çok şükür. darısı başımıza kızlarrrr

SUDENAZZZZ, 1000 "YA HALİK, YA BARİ, YA MUSAVVİR" - 1247 "SALAVAT" EKLER MİSİN

canım benim bildiğim iki tane site var ordan hazırlayıp profilinden buraya ekliyorsun. ben sana özelden o sitelerin linkini gönderirim yaparsın yapamazsan da ben ben yardımcı olurum sana gene :16: :16: canım sen nerdesin hangi hasatanede yaptırıyorsun canım rabbim inşallah yüzüne gülsün de kavş miniklerine canım :1: :46:

canım sana özelden msj attım ordan bakarsın ben seni eklerim gruba :1:

:16::16: teşekkür ederiimmm :16: ben izmir kentte yaptırıcam, tüp bebek için oraya gitmiştik, dondurulmuşlarım orda yani, şu anda antalyadayız, burda medisu hast de seyide hanım var ona gidiyorum kontrole, o beni hazırlayacak transfere de izmire gidicem :10:

çok güzel bir haber bu tebrik ederim sudenazı çok sevindim ya böyle sevinçli haberler hepimize umut oluyor inşallah sağlıklı bir şekilde geçirir hamileliğini de :)

Heyoooooooo :46::46::46::24::24::21: çoook sevindimmmmm :52::52: Allahım biliyordum ama yaaaa, ama duymak başka güzel tabi :16::16:
Maşallah :nazar::nazar: Allah tamamına erdirsin inşallah :46::46: darısı başımız inşşşaaalllahhhh... amin :21:

sudenaz canım benim çok sevindim tebrik ederim ikizlerini:-)Allahım bundan sonra hayırlısı ile sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah!!!

kızlar, face deki grupta derli-toplu bu süreçte duyduğumuz, okuduğumuz duaları toparladık. (kimler toparladı ;) sudenaz222+efeylul+toobe+sye+Wish_+Melikee + Elize +petek-unal+tuha2014+lavinialavinia+sevdammmmm+ozlozcan)
aşağıdaki gibi bir liste ortaya çıktı. sizlerle de paylaşmak istedik. Allah dualarımızı kabul etsin ve en tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlarımızı nasip etsin inşallah. (Amin)

■‎313 - Ayetel Kürsi
■40 gün boyunca günde 2256 kere YA RAHMAN
■707 "Ya Varis"
■Cuma günleri 100 "Ya Allah"
■151 Fatiha
■1054 "Hüvallahül Haliku'l Bariü (O yaratandır ve yoktan varedendir)
■Akşam namazından sonra 40 Fatiha ve "Rabbi hebli min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semi-ud Dua" (Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin)
■4 cuma 1000 defa "Ya Evvel"
■‎818 "Selamun Kavlen Min Rabbin Rahim" + 130 Salavat-ı Şerif + 3 Fatiha okunduktan sonra "Ey Rabbim ..." diye dua
■"Hasbiyallahü la ilahe illa hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil aziym" (Allah bana yeter. O'ndan başka ilah yoktur. Ben O'na güvendim. Çünkü O, büyük arşın sahibidir) - Sabah ve akşam 7 defa
■Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr" (Ey Rabbim işimi kolaylaştır ve hayırlı bir sonuca erdir) ; bunun sayısı yok. Aklımıza geldikçe
■"Rabbi heb li mines salihin" (Rabbim, bana salihlerden evlatlar bağışla) ; genelde namaz sonrası 500 tane veya 2 rekat gece ya da hacet namazı arkasından 1000 tane yazıyor. ben aklıma geldikçe okumaya çalışıyorum.
■"Yefalullahü ma yeşau bi kudretihi ve yehkumu ma yuridu bi izzetihi" (Allah, kudreti ile dilediğini yapar, izzeti ile arzu ettiği hükmü verir) ; 10 gün
■ ‎3 ihlas ve 1 Fatiha okunur, bağışlanır. Ardından 500 kere; İnne rabbi kariybün muciybun - İnne rabbi latifün lima yeşa - İnne rabbi lesemiu, d-dua - İnne rabbi leğaniyyün kerim - İnne rabbi rahiymün vedüd - Amin
■‎7 gün oruç tutulacak. iftar vaktinde 21 kere "Ya Halik (Yaratan Yoktan Vareden), Ya Bari (Eksiksiz Yaratan), Ya Musavvir (Şekil ve Süret Veren) okunan su ile oruç açılacak. bu arada ben bu 3 Esmayı aklıma geldikçe okumaya çalışıyorum.
■‎"Rabbi La Tezerniy Ferden ve Ente Hayrul Varisiyinn" (Rabbim, beni hayatta kendi başıma bırakma ve şüphesiz hayırlı varis Sen'sin) bu ayeti muharrem ayında 4774 kere okunması yazıyor. benyine aklıma geldikçe okumaya çalışıyorum
■Sekine Duası (Arapçasından)
■‎7 cuma sela vakti 1 Kenzül Arş okunacak ve secdeye kapanarak dua edilecek. Bu da arapçadan okunacak. ben bilmiyorum malesef, yerime annem okuyor.
■‎41 Fetih Süresi (3 gün veya 1 haftada bitecek) (Arapçasından)
■‎41 Kadir Süresi
■1001 Adet - "İnna mekkanna lehü fil ardı ve ateyna min külli şey in sebeba" (Gerçekten biz onu yeryüzünde iktidar sahibi yaptık ve ona ulşamak istediği herşeyi elde etmesinin bir yolunu verdik). (Kehf /84. Ayet)
■"Bedius Semavati vel ard, ve iza kada emren fe innema yekulu lehu kun fe yekun" (Gökleri ve yeri örneksiz olarak yaratandır. Bir işin olmasını istediği zaman o şeye "Ol" der. O hemen olur.) Bakara 117
■‎500 Yasin (arapçasından ve her birisini başka bir kişi okuyacak. )
■‎15.000 ihlas
■‎2 rekat hacet namazı arkasından 1000 ihlas
■Ashab_ı Bedir 'in isimlerini tek tek okuyup , bağışlayıp, "... hürmetine" dua etmek ... 2 rekat namaz kılıp sevabını "Silsiley-i Aliyye alimlerinin ruhlarına hediye etmek ve Silsiley-i Aliyye büyüklerinin hürmetine... diye dua etmek
■Kenzül Arş duası
■Meryem Suresini 41 hurma varmis. herkese dagitiyorsun dagittiklarim meryem.suresini okuyup hurmayi sana getiriyorlar send her gun bir tane yiyiorsun.
■ 4444 Salat-Tefriciye
■ 61 Meryem Süresi (Arapçasından , her birini, bir kişi okuyacak)
■ 22 Taha Süresi
■41 günde her gün bir tane meryem suresi
■ilişkiye girmeden önce ENBİYA SURESİNİN 87- 88-89 ve 90 . ayetlerini okuyup dua edip öyle ilişkiye giriyorsun
■YA KAHHAR; Hacet veya dileğin olması için; ellerini semaya kaldırarak 100 defa
■YA VEHHAP - dua edilirken 7 defa / 3 veya 7 yarı geceden sonra 2 rekat namaz kılınır, ardından 100 defa
■YA MÜHEYMİN ; Yatsıdan sonra 145 defa / gusulden sonra 100 defa
■YA HAFID - 500 defa
■YA MUZIZZÜ - 75 defa
■YA SEMİY'U - perşembe günleri sabah namazından sonra 500 defa
■YA BASIYR - Farz namazlarından sonra
■YA HAKEMÜ - 68 defa
■YA LATIYF - her gün 9 defa / taze abdest alıp, 2 rekat namaz ardından 100 defa "Ya Latıyfü Celle Celaluhü
■YA ŞEKUR - 41 defa suya okunur ve o su ile yüz yıkanır
■YA ĞAFUR - Farz namazlarının ardından
■yasin suresinde 5 veya 6 ayet mubin kelimesi ile bitiyor bu ayetlerden sonra mubin duası 7 defa okunacak
■her gün yatmadan önce yasin suresi okunacak

Arkadaşlar tedavimizin hayırlı olumlu sonuçlanması için allahın isimleri var "günlük" okunacak.sayıları yanında yazıyor sanırım ebced hesabına göre.iş yaparken bile okunabilir siz bilirsiniz

günlük okunacak

ya muhyi (68 kez)= can bağışlayan hayat veren.işlerin başarılı olması için

ya bedi (86 kez)= maddi manevi güzellik veren.allahın yardımına nail olmak için

ya mübdi (57kez) = varlıkları örneksiz yaratan.her işte muvaffak olmak için

ya vekil (66kez) =allahtan her türlü yardımı görmek için.

Ya latif (129kez) =dileklerin olması için

ya kayyum (156 kez) = allahın izniyle her isteği olur.

Ya semi (180kez) = işiten.duaların kabul olması için

ya bari (214 kez) = eşyayı herşeyin vucudunu birleşmesini uygun yaratan

ya rakib (312kez)= bütün varlığı gözeten,her işte allahın korumasında olmak için

ya hay (324kez) =diri.herşeye gücü yeten

ya halık(731kez) = varlığı yoktan vareden.üzüntü ve sıkıntıdan kurtulmak,başarılı olmak için

ya veliyy 2116 kez = her işte allahın yardımı için

ya muti veren ihsan eden.bunun sayısını bulamadım

Allah kabul etsin

■100 defa Kevser süresini okuyan muradına nail olur.
■ Dileklerin kabulü için her gün 100 kere "Ya Kadir" esması okunur.
■ Duanın kabul olması için sabah namazından sonra 55 kere “Ya Mucib” okunur
■ Yapılan duaların kabul olması için 70 kere “Bedi’assemavati velardı” okunur.
■ 135 kere "Ya Müheyminü" esmasını okuyan Allahın izniyle her murada nail olur.

selam kızlar...OOOOO topiğimiizin ilk ikizleri geliomuşş..
değer okadar yüksektiki belliydi yaa hatta 3mi diye şüphelenmiştim:9:maaşallah sudecimmm:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:
rabbim sizi korusun...
:21:

kızlar ben 1 hafta önce düşük yaptım biliyosanız halen kanamam devam ediyo böyle durumdayken okunurmu dualar yoksa bitincemi okumalıyım

kızlar ben 1 hafta önce düşük yaptım biliyosanız halen kanamam devam ediyo böyle durumdayken okunurmu dualar yoksa bitincemi okumalıyım

tam bilemiyorum, nette bir araştır istersen. adetliyken; Esmaları okuyabiliyoruz. düşükte durumu bilmilyorum. ama Esmalardan başla istersen. bitince diğerlerine başlarsın canm.

Back
X