hayatım soğan kürüne devam et akıntının olmasıda iyi takma kafana ben yaptım erkende adet oldum oda iyi oldu tedavim başlamış olduselam kızlar, uzun zamandır sayfaya giriyor, oluyor ve çıkıyordum. Soğan kürüne devam ediyorum nasıl bir akıntı geliyor öyle şaşırdım. Normal mi bu? Sudenaz hayırlı olsun ikizlerin, şimdiden hazırla kendini uykusuz gecelere:) sakın ha ikisine aynı şeyi giydirme. Bir psikolog olarak her birinin kendine özgü kişiliği olsun:) karasu dilerim kanaman biter sen de bu kaygıdan kurtulursun:) eminim senin gibi pozitif düşünen biri bununla başedebilir. Edanur sana bir soracağım. Şimdi senin transferin yumurtalardan dolayı ertelendi. Dondurulmuş tranfer ederken yumurtalarının ne durumda olduğu neden önemli ki? Zaten embriyoyu rahime yerleştirecekler. Benim burdaki eksik bilgim ne? Yeni başlayan arkadaşlar hepinize bol şans ben de 1yasin okuyabildim size.
Kislwr sukur bugun kanama durdu dua etmeyi unutmayin bize hic kipirdamiyrm walla yatiyrm bu bebe yaramaz olucak yaramaz darisi herkesin basina insllh ama benim sipa gibi yaramaz olmasin sizin bebelr uslu uslu buyusunler insllh
allaha şükür sevindim kuzum kanamanın durmasını kendine yinede dikkat et siz bizim kıymetli hamişlerimizsiniz ona göre