Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

canimm insallah insallah, cok saol moral oldu. insallah sanada sifa olur aslanpencesi kürü

amin canim amin iiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnsssssssssssssaaaaaaaaaallllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

simdi benim kociste gelir :1::1::1:ama ben transferin tadini cikariyorum o gelene kadar kendi islerimi yapiyom o gelince yazik herseyi o yapiyor:1::1::32::32::34::34:

arkadaslar ben aldımm geldim bebetoları:30:
trasferim oldu malesef baska dondurulmus kalmadı
Artık dua etmekten baska yapıcak bişi yok,Allaha emanetniz
dularınızı eksik etmeyin:16::16:
bu sefer hiç heycanlanmadım hayırlısı olsun ins benim onları bırakmaya niyetim yok:32:

bu sefer hiç heycanlanmadım hayırlısı olsun ins benim onları bırakmaya niyetim yok:32:

hayirli olsun canim insallah bebislerin sana simsiki sarilirlar annelerini birakmazlar.:emir_bebek:rabbim kimseyi evlat seygisiylen sinamasin....

hayırlısı olsun canım inşallah sıkı skı tutunur bebişin bu arda kaç mebriyo transfer ettiler benimde şubat 10 gibi görünüyor transfer dondurulmşlarla bu gün adet oldum siz adetten kaç gün sonra transfer oldu arkadaşım bilgi verirmisin dualarım seninle

Hayırlı olsun arkadaşım inşlh bebişlerin seni hiç bırakmazlar.Rabbim hayırla sonuçlandırsın canm

canım hayırlı olsun İnşlh bebişlerin seni hiç bırakmaz.Hayırla sonuçlanır rabbim yar ve yardımcın olsun...

bende aynıyım canım benim en son 6900 dü e2
sonra dostinex kollandım
ve tırasferim yapıldığında 2400 dü e2 değeri bu nasıl işya
bunlar bizi kazıklıyomu şimdi sinir oldum he:47::47::47::47::47::47::47::47:

ya canım Rabbim yardımcımız olsun. bu değrelerde aslında trasfer ertelenir, ben ohss riski vardı ve değerim 3000 lerin yukarısndaydı ama benim için sorun teşkil etmeyeceğini söylediler ve işlem yapıldı. bizde bişey sormadığımız için tutmadı nasip işi deyip boynumuzu büktük.negatif olunca bize gelin bidaha deneyelim dediler. ama bana hiç ilaç falan vermediler.. ben şuan iyi merkz araştırıyorum istanbula belki bile gidebilirim. başka dr.ların fikirlerini alıcam bakalım artık yolum biraz engelebeli ama o yolu aşıcağıma inanıyorum Rabbim izni ile.. hepimizin işleri çok zor Allahım hepimizin işlerini hayırla sonuçlandırsın arkadaşım..

:9::9::9::9::9: canımmm, hayırlı - uğurlu olsun. Allahım inşallah güzel haberlerini de duymamızı nasip eder inşallah. Allah yardımcın olsun tatlım.

sevgili arkadaşlar, Rabbim nasip eder inşallah PAZAR transferim olacak. benim merkez farklı şehirde. bu yüzden yarın yola çıkıyoruz inşallah. salı gününe kadar internete giremeyebilirim. Lütfen dualarınızı esirgemeyin kızlar. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. (AMİN)

sevgili arkadaşlar, Rabbim nasip eder inşallah PAZAR transferim olacak. benim merkez farklı şehirde. bu yüzden yarın yola çıkıyoruz inşallah. salı gününe kadar internete giremeyebilirim. Lütfen dualarınızı esirgemeyin kızlar. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. (AMİN)

Rabbim hakında güzel yazgılar yazmış olsun. dualrım seninle inşlh bebişlerin sana sımsıkı tutunurlar güzel haberleri sıraile alırız arkadaşım..:40:

Kızlar kafam çok karışık. Mart adetimle yeni bir tedaviye başlamak istiyorum. Ben İstanbul'da yaşıyorum ama Ankara'ya gitmiştim ilk tüp bebek tedavim için. Doktorum arkadaşımdı. Şimdi 2.ci için aslında 3.(biri dondurulmuştu) İstanbul'da bir yere başvurayım dedim. Arkadaşımla konuştum, o da bana Memorial Cem Demirel ile Mustafa Bahçeci'yi önerdi. Ben de Amerikan Hastanesinden Bülent Urman'a gidip ön muayene olmuştum. Şimdi ben nereye gideyim? yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler....

merhana canım, eltim 4 sene önce cem demirerde ilk tüp bebekte hamile kaldı şimdi çok tatlı bir oğlu var arkadaşıda ilk aşılaması tututu onunda bir oğlu var bende bahçeci klınıgınde halit beye gidiyorum ilk deneme olmadı şimdi 2.ye başladım dondurulmuşlarla, olmadığı halde çok memnunum ellerinden gelenini fazlasıyla yapıyor benim dr um kesinlikle menfeaat peşinde bir dr değil tevsiye ederim banada cem demireri çok önerdiler evime ters biraz trafik çok olacağı için ben vazgeçtim bahçeci klınığine başladım hakkında hayırlısı olsun

Oh maşallah :nazar: hadi bakalım, hayırlısı olsun canım, sıkı sıkı tutunun birbirinize hiç bırakmayın :9: merakla bekliyoruz diğer haberlerini :46:

kızlar 2012 ocak şubat ayında tüp bebek yaptıracaklar topiği çok hızlı bi topic arada okumaya ayzmaya çalışıyorum yetişemiyorum yaaa :))

acayip şeyler oluyor orda çok ilginç birisi 10. gün test yaptırdı negatif çıktı sonra kliniğinde 12 gün yaptırdı pozitif çıkmış yaaa :))) iki üç tane kendiliğinden gebe kalanlar var :)) sonuçların çoğu pozitif maaşallahhh :nazar: değişik olayların yaşandığı bi topic gülmek için moral olsun diye arada girip okuyabilirisiniz :21:

Anaa bilmiyordum, gireyim bakayım heman meraak ettim bak şindi :51:

hayirli olsun canim, simsiki tutunur bebislerin, allah yardimcin olsun

اللهم صلى على سيدنا محمد و على آل سيدنا محمد
Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed
canım bu şekilde çekersen daha iyi olur

Tamam canım teşekkür ederim :34:

Bir tanecik dondurulmuş embriyom var. Tedaviye başlamaya bile korkuyorum. Sonuç negatif mi olur, pozitif mi olur daha onu bile düşünemeden o bir embriyo çözüldüğünde yaşamazsa ve tedavi hiç başlamazsa diye korkuyorum. Hiç anne olamamaktan korkuyorum. Hiçbir şey düşünemiyorum. Hiçbir şeye karar veremiyorum. Bu ne acı bir duygu.
Canım benim, üzme kendini ne olur :50: Allah büyük, hiç belli olmuyor bu işler inan bana, şimdiden canını sıkmaya hiç gerek yok, moralini yüksek tut bekle ve gör, güzel şeyler düşün. hem bu sefer olamasa bile bi daha denersiniz, belki kendiliğinden olur. gün doğmadan neler doğar :34::21:

canım dondurulmuşlarda banada hiçbir test yapılmadı. adetin 21.transfer yapıldı ve 15 gün sonra negatif ile eve döndük:50: hiç bir açıklma yok hemenadet ol 2. günü gel demeyi bilyolar.. soruları tabiki sormamız gerekiyor ama saolsun benim dr.um soru sorduğumda kerpeten ile laf alındığı için soramıyodum. bir yerlerde hata olduğunu hissediyordum ama malesef başlamıştık bikere oyüzden dönemedim...inşlh senin için güzel olur herşey..

yok canım doktorum bütün sorularıma cevap veriyor veriyor asla aklımda soru işareti bırakmıyor lafı ağzıma tıkamıyor o kaonuda gerçekten çok sanşlıyım doktoruma asla bişey diyemem negatif sonuçlarım ama hala onunla devam etmyei düşünüyorum canım

Kislwr sukur bugun kanama durdu dua etmeyi unutmayin bize hic kipirdamiyrm walla yatiyrm bu bebe yaramaz olucak yaramaz darisi herkesin basina insllh ama benim sipa gibi yaramaz olmasin sizin bebelr uslu uslu buyusunler insllh

çok sevindim canı kanamanın durmasına :)) yat boş ver hiç bir iş yapma şuan senin için en önemli şey bebeğin diğerleri nasıl olsa bi şekilde olur ankara da olsan ben bile gelirdim kız sana yardıma :9: :1:

ya benim bugün 9. günüm ve kasiklarim cok agriyo sanki adet oluvercekmisim gibi, normal mi:18:

canım bunlar güzel ağrılardır inşallah :1: olabilir bu ağrılar ama merak etme ilaçları kesmeden adet olmazsın zaten için rahat olsun inşallah güzel haberler alırız canım :21:

senden hiç ayrılmasın inşallah kuzucukların canımmm hiç bırakmayın birbirinizi :9: rabbim sizi korusun kollasın allaha emanet olun canım :21: ikiz haberlerini alırız inşallah 12 gün sonra :21:

canım arkadaşım inşallah bi aksilik çıkmadan kavuşursun bebeğine :21: bütün dualarımız seninle için rahat olsun canım... inşallah fırsatını bulabilirsem yanına gelmeye çalışacağım sye ile birlikte... biliyorsun misafirim var annemler abimler geldi evim akalbalık fırsatını bulursam veya oralardan geçecek olursam mutlaka uğğrarım ama uğrayamasam da mutlaka ararım canım :1:

rabbim yar ve yardımıcın olsun sizi bir daha hiç ayırmasın inşallah :21:

canım 300 ya halik ya baki ya musavvir ekler misin

çizelgene bayıldım hele üç kalbine daha çok bayıldımmm :9: inşallah 40 haftaya kadar hiç kalkmazlar ordan sonra da yaş çizelgesini eklersin kuzularının :21:

Kızlr selam nasılsınızz... Bugün testi olan arkadaşıma bıol şans umarım gzel haberlerle gelir.. ,

Sudenaz canım 500 salavat eklemisin

canım dualarımzı seninle sorunsuz al gel bebişlerini inşallahhh
canısı hayrılı uğurlu olsun inşallahh.. sımsıkı tut sakın bırakmmaaaaaaaa
ya benim bugün 9. günüm ve kasiklarim cok agriyo sanki adet oluvercekmisim gibi, normal mi:18:
canım strese girme olabi,li bu ağrılar normall
Kislwr sukur bugun kanama durdu dua etmeyi unutmayin bize hic kipirdamiyrm walla yatiyrm bu bebe yaramaz olucak yaramaz darisi herkesin basina insllh ama benim sipa gibi yaramaz olmasin sizin bebelr uslu uslu buyusunler insllh

canım okuyorum yazmaya fırsat bulamadım dikkat et kendine bazen böyle yaramz olabiliyor bu tüp bebecikler... dualarımız sninle.. popozuna vur da rahat dursun :)

Back
X