- 21 Kasım 2011
- 1.928
- 5
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benim kırmızılar geldi sonundadoktorumla görüştüm yarın beni bekliyor inşallah bi aksilik olmazsa yarın başlıyorum. bol bol dua edin bana
bu arada topic hayalet topic e dönmüş hiç kimse kalmamıştopic e geri dönün kızlar
![]()
benn geldimmmm transferim bugün öglen oldu iki tane empro transfer ettiler 6 tane donmuslarim vardiya hepsini cözmüslerr bi bu iki si iyi cikti dedi transferim iyi gecti 6 gün yat dinlen dedi kitap oku bunu aklindan cikar heran hamilemiyim deyilmiyim diye düsünme dedi bol bol dinlen iyi beslen dedi bu sefer Allah izin verirse olacak dedi RABBIM insallah bu sefer ol der yavrularim bana tutunurlar tek dilegim bu yeni transfer olan arkadaslarinda dilegim ayni insallah hersey yolunda gider kan testi icin ayin subatin 7 de gel dedi nasil gececek bu iki hafta Allahimmmmmmmm bol bol ananas yerim artikk :)))
kıszlar günaydın dün giremedim sonucum malesef negatif diğer arkadaşlara Allah hayırlısıyla tattırır inşallah Allah anne olmayı....sudeciğim 1 yasin daha ekleyebilirsin ...
benn geldimmmm transferim bugün öglen oldu iki tane empro transfer ettiler 6 tane donmuslarim vardiya hepsini cözmüslerr bi bu iki si iyi cikti dedi transferim iyi gecti 6 gün yat dinlen dedi kitap oku bunu aklindan cikar heran hamilemiyim deyilmiyim diye düsünme dedi bol bol dinlen iyi beslen dedi bu sefer Allah izin verirse olacak dedi RABBIM insallah bu sefer ol der yavrularim bana tutunurlar tek dilegim bu yeni transfer olan arkadaslarinda dilegim ayni insallah hersey yolunda gider kan testi icin ayin subatin 7 de gel dedi nasil gececek bu iki hafta Allahimmmmmmmm bol bol ananas yerim artikk :)))
kıszlar günaydın dün giremedim sonucum malesef negatif diğer arkadaşlara Allah hayırlısıyla tattırır inşallah Allah anne olmayı....sudeciğim 1 yasin daha ekleyebilirsin ...
evet canım yaaa Elifin yokluğu nasıl belli oluyorr değil miii ?kızlar benim kırmızılar geldi sonundadoktorumla görüştüm yarın beni bekliyor inşallah bi aksilik olmazsa yarın başlıyorum. bol bol dua edin bana
bu arada topic hayalet topic e dönmüş hiç kimse kalmamıştopic e geri dönün kızlar
![]()
hayırlı olsun canım umarım pozitifi görürsün şuan peşpeşe çok kişiyiz maşallahh.. allah hepimize hayırlı sonuçlar nasip etsin..benn geldimmmm transferim bugün öglen oldu iki tane empro transfer ettiler 6 tane donmuslarim vardiya hepsini cözmüslerr bi bu iki si iyi cikti dedi transferim iyi gecti 6 gün yat dinlen dedi kitap oku bunu aklindan cikar heran hamilemiyim deyilmiyim diye düsünme dedi bol bol dinlen iyi beslen dedi bu sefer Allah izin verirse olacak dedi RABBIM insallah bu sefer ol der yavrularim bana tutunurlar tek dilegim bu yeni transfer olan arkadaslarinda dilegim ayni insallah hersey yolunda gider kan testi icin ayin subatin 7 de gel dedi nasil gececek bu iki hafta Allahimmmmmmmm bol bol ananas yerim artikk :)))
kızlar az önce hastaneden geldim, lucrin iğne yaptı doktor regl nin ikinci günü gel dedi. hadi bakalım hayırlısı
cnm rabbm sızı ayırmasın inşllh hiç söyle annelerıne sıkıca tutunsun sıpalar canımızı çıkardılar bızım gelene kadar popomda oturuck yer kalmadı mor heryerim iğnedn inşllh sen de 12gun sonra anneyımbenn geldimmmm transferim bugün öglen oldu iki tane empro transfer ettiler 6 tane donmuslarim vardiya hepsini cözmüslerr bi bu iki si iyi cikti dedi transferim iyi gecti 6 gün yat dinlen dedi kitap oku bunu aklindan cikar heran hamilemiyim deyilmiyim diye düsünme dedi bol bol dinlen iyi beslen dedi bu sefer Allah izin verirse olacak dedi RABBIM insallah bu sefer ol der yavrularim bana tutunurlar tek dilegim bu yeni transfer olan arkadaslarinda dilegim ayni insallah hersey yolunda gider kan testi icin ayin subatin 7 de gel dedi nasil gececek bu iki hafta Allahimmmmmmmm bol bol ananas yerim artikk :)))
kızlar benim kırmızılar geldi sonundadoktorumla görüştüm yarın beni bekliyor inşallah bi aksilik olmazsa yarın başlıyorum. bol bol dua edin bana
![]()
kızlar az önce hastaneden geldim, lucrin iğne yaptı doktor regl nin ikinci günü gel dedi. hadi bakalım hayırlısı
canim üzülme insallah vardir herseyde bir hayir sanirim darm stadtdaydin ahm degerine hormon testiylemi baktilar canim birde tedaviye ne zaman basliycakmissiniz merak ettim
evet canim dramsdt bilgic hanim evet hormonla bakildi galiba butun hepsi normal cikti ama amh testi pek iyi cikmadi 12mm iken 1,30olmus cikolata kisti.demin yanlis yazdim adet geciktirici degil sadece biraz gecikirmis.yumurtalar kendiliginden catlamasin yani catlamsi gec olsun diye igne verdi adet oluca ariyip termmin alcaz ozaman basliycakmisiz insallah.ama deminden beri bakiyorum cikolata kisti olupta hic pozitif alan yok![]()
Selam kızlar, Rabbimin izniyle pazar transferim oldu. biri 11'de 11 hücreli, diğeri 8'de 5 hücreli embriyo transfer edildi. Şu an transferi yapılmış ve yapılacak olan tüm arkadaşlarım; Allah yardımcımız olsun, Rabbim bebeklerimize tez zamanda kavuşmamızı nasip etsin inşallahhh. (AMİN)
BLOWHOLE25, ELİZE, EFEYLÜL, SUDENAZ, SEVDAMMM, TOOBEE; Güzel dilekleriniz için teşekkürler sevgili arkadaşlarım. Rabbim dualarımızı kabul buyursun inşallah. (AMİN)
HNESRİN; çok üzgünüm arkadaşım. Rabbim bir mucize göndermeden, bizleri sınıyor. bu sınavı layıkı ile vereceğiz inşallah. Rabbim bir an evvel, her birimizi bebeklerimize kavuşturur inşallah. Rabbim sana ve eşine sabır ve kendiliğinden gelen evlatlar nasip eder inşallah. (AMİN)
mimo55megi;Hayırlı olsun canımmm, benim de 5 tane vardı, ikisi sağlam dediler. Rabbim inşallah nasip eder hepimize. (AMİN) benim günüm kitap, dua, tv üçgeninde geçiyor. güzel bir kitap çok güzel oyalıyor.
kabakiz; canım çok geçmiş olsun. Rabbim yardımcın olsun inşallah. çok hassas bir konu; ne yaparsan veya yapmazsan dr una danışmadan yapma tatlım. insan üzülür elbet ama, en azından bir olasılıktan bahsetmiş ve erken tanıdan bahsetmiş. sen şu günden önlemini alarak; süreyi uzatabileceksin inşallah. kontrollü ve uzman bir dr ile kim bilir kaç yaşına kadar menopozun uzayacak inşallah.
SUDENAZ; 1111 "YA HALİK, YA BARİ , YA MUSAVVİR" 1111 SALAVAT ekler misin? canım bir de benim test tarihi 2 ş
canim üzülme lütfen rabbim bilir olup olmuycani sen umudunu kesmeyip moralini bozmayip dua ediceksin zaten elimizden birsey gelmiyor
ama biliyorsunki fazla üzüntü hormonlari dahada kötülestiriyor ben cikilota kistine sogan suyu iyi geliyor diye biliyorum birde hayit tohumu var mönch peffer almancasi bu tohumlari ezip 1 cay kasigini bir bardak suya kaynatip 5 dakika 15 bes dakikada bekletip ilik ilik iciyorsun bu bütün hotmonlari dengeliyormus ben bilgic yildirima sordum kullanmak istiyorum diye istersen kullan dedi benim dhea hormonum yüksek cikti belki bir umut kullaniorum istersen telefonla bir sor dr belki tavsiye eder yanliz bu tohum almanyada sadece eczanede satiliyor bir arastir derim canim ama dr sormadanda kullanma canim fsh lh diger sonuclarin insallah iyidir canim