Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim nasıl geçiyor hamilelik? kan vermeye korkuyorum. ya çıkmazsa diye.senin bebişin ikiz mi? bide bende mi prodektör test alsam? bide kan sonucun kaç çıkmıştı acaba? dinleniyo musun yoksa işe devam mı?doktor herhangi bişi dedimi?
canım benim nasıl geçiyor hamilelik? kan vermeye korkuyorum. ya çıkmazsa diye.senin bebişin ikiz mi? bide bende mi prodektör test alsam? bide kan sonucun kaç çıkmıştı acaba? dinleniyo musun yoksa işe devam mı?doktor herhangi bişi dedimi?
kızlar hastaneden aradılar embiriyolar tırasfer için oygunmuş şu an itibari ile hazır olun sizi tekarar arıcaz dedi saat için uyandırmışlar meleklerimi ay duygulandım birden dua edin nulur:)
kızlar hastaneden aradılar embiriyolar tırasfer için oygunmuş şu an itibari ile hazır olun sizi tekarar arıcaz dedi saat için uyandırmışlar meleklerimi ay duygulandım birden dua edin nulur:)
Canım bana da yapılmadı.
Her doktorun izlediği yol farklı işte.
Ama ben 2.de Allah nasip ederse,faydası olabilecek herseyi not alıyor,istiyorum.![]()
kızlar yarın allah nasip ederse tırasferim var dua edin bana
selam kızlar nsılsınız bayadır girip yazamadım ama elimden geldiğince okumaya çalıştım
24 ocakta adet oldum bugün kontrole gittim ve doktorum ben giyinip gelene kadar reçetemi yazmış .. yanına glip reçeteyi görünce başlıyor muyuz dedim evet beklemek içiçn hiç nedenimiz yok dedibende çok sevindirik oldum bugün ilk estrofem başladım haftaya çarşamba tekrar gidecem trasnfer tarihim belli olacak rabim izin verirse
bebişlerime kavuşmama çok az kaldı bol bol dua edin bana
![]()
kızlar dualara yüklenelim biraz daha bitirelim inşallah başka dualara başlayalım canlar
biliyorum bende çok okuyamıyorum ama evim kalabalık misafirim var annemler abimler bizde elimden gediğince okumaya çalışıyorum canlar![]()
günaydın arkadaşlar.benim bugün transferden sonraki 8. günüm. transferin 5. gününde 1/3 çatlatma iğnesi yaptım. bu yüzden evde yaptığım gebelik testlerimin hepsi pozitif çıkıyor. 1/3 oranında uyguladığımız çatlatma iğnelerinin süresi ne zaman geçer ?sonucu pazartesi günü öğrenicem. offf nasıl geçer bilmiyorum