Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın 11 günüm napcazz şimdi töhhhhhhhhhh
dondurulmuş tedavisi görüyorum rahim kontrol için son 13 gün:) (adet : 19 mayıs kontrol: 2 haziran muhtemel transfer tarihi : 5 haziran)
dondurulmuş tedavisi görüyorum rahim kontrol için son 13 gün:) (adet : 19 mayıs kontrol: 2 haziran muhtemel transfer tarihi : 5 haziran)
kızlar benide listeye eklerseniz sevinirim dualarınızı bekliorum cumartesi yani 26 mayıs dondurulmuş transferim gerçekleşecek:)))inşallah güzel güzel çözünürler ve güzelce tutunurlar allahım yardımcımız olsun bizim
kızlar dün transferim oldu 1 tane test trihim 6 haziran dualarınızı bekliyorum
valla bende bilsem cvp verecem amaa :)) sürekli kendimi dinliyorum, kasığım ağrıdı yasasın...gazım yok neden...aa sanki başım mı dönüyor şeklindeyim sürekli..
şu an tuttu hissediyorum deyip 10 dk.sonra yok bu sefer olmadı diyorumm sanırım kafayı yemek üzereyim:))
canım çok sevindim ....ayyy inşlh tutunur yumoşların..test günün ne zaman ..kaçtane verdiler....neler yapıyosun..kalite durumları nasıldı...paylaşırsan sevinirim.......![]()
21 mayısda dondurulmus transfer edildi bana 2.kez hep 1 tane koyuyor doktor 2 tane istedim koymuyor kacıncı denemeden sonra 2 konuluyor,gerci inşallah bu tutacak ve hiiç gerek kalmayacak.:)
inşallah seninde tutar ,ismini düşündün mü ?
benim "Deniz" gerci erkek olursa belki başka olabilir kız olursa kesin Deniz.Deniz geliyr .)
suan öğlen tatilindeyim aklım fikrim bebişte :)