Döner mi?

angelmiracle

polaris✯
Kayıtlı Üye
4 Mart 2017
9.241
2.109
153
Hanımlar bir konuda size danışıp fikir ve tecrübelerinizi öğrenmek istiyorum.
Henüz genç ve olgunlaşmamış bir erkek düşünün kıza doymamış ve aç. Fakat kızlarla konuşma tanışma kendini ifade etme konusunda biraz çekingen.
Oldukça dikkat çekici, girdiği ortamda 10 kızdan 7sinin bakacağı türden.
Bir ilişkisi oluyor, onunla her gün zaman geçiriyor 2 ayları her gün beraber geçiyor çok fazla şey paylaşıyorlar.
Fakat erkek arkadaşlarının çok gazına geliyor, sürekli "yakışıklı çocuksun, istediğini elde edersin, şu kız seni kesiyor" vs. vs. gazlayan biri, ve bu çocukta biraz egodan biraz da arkadaş gazıyla dikkat çekmekten hoşlanan biri.
Bir gün bir yerde iş dolayısıyla bir grup kızla tanışıyor ama sohbeti yok, sonra içlerinden güzel olan bir kızla takipleşmeye başlıyor ve bu kızı sevgilisinden gizliyor.
Sevgilisi kim o diye sorunca eski bir tanıdık vs. diyor.
Ama gerçekte eski tanıdığı falan değil, sohbetleri bile yok sadece aynı ortamda iş için bulunmuşlar.
Sevgilisi durumu fark ediyor ayrılmak istiyor çocuk yalan söylediğini kabul etmiyor ve ayrılığı kabulleniyor ayrılıktan sonra çok daha fazla kızla takipleşiyor belki konuşuyor da.
Fakat ayrıldığı sevgilisi şuan gözünün önünde değil ve haberini falan da almıyor.
Ama bir süre sonra hep aynı ortamda olacaklar uzun süre.

Bu çocuk pişman olur mu sizce? Geri döner mi?
Çocuğun amacı ne, düşüncesi ne sizin fikrinizce.
Eğer aldatma gibi bir durum varsa eğer, aldatan her erkek sizce aldattığı kadına geri döner mi?
Anlattığım durumla alakalı görüşlerinizi alabilir miyim? :KK51:

Kıza doymamış sonrasını okumadım.
Uzun bulup, yorumlarda özet arayanlara ışık tutayım

bir erkek düşünün kıza doymamış ve aç.
Ne kadar iğrenç bir tabir söylemeden geçemycem.

Ayrıca gaza dolduruşa gelen başkasının aklıyla hareket eden karakteri oturmamış erkek kişisi dönse ne olur dönmese ne olur?

Böyle masal şeklinde anlatımlar çok itici oluyor ya. Bir adam varmış bir de kız varmış bi de şu varmış.... ya benim bir sevgilim var diye başlansa hikayeye daha net olur bence. Olabilir dönebilir ama döndü diye senin değildir karakteri değişmez ilerde yine aldatır

Pardon da bu yüklenme durumu nedir yani?
Burda dertleşmek amaçlı bir konu açılıyor tavrınız ne kadar yanlış yazik.
Tatlı dil diye bir şey var, bir durumu anlatmanın bin bir türlü yolu varken gidip en kırıcısını seçiyorsunuz :)

Bacim sende 3.sahislar hakkında nasıl bir ayrıntıya girmişsin ,kiza doymamış diye bir tabir kullanmışsın ne diyek sen söyle

Pardon da bu yüklenme durumu nedir yani?
Burda dertleşmek amaçlı bir konu açılıyor tavrınız ne kadar yanlış yazik.
Tatlı dil diye bir şey var, bir durumu anlatmanın bin bir türlü yolu varken gidip en kırıcısını seçiyorsunuz :)
Peki o zaman şöyle açıklayayım ben
Bak tatlım bir kere kıza aç erkek diye ifade etmen çok kötü.
Az egosu okşanınca başka kızlara yönelen erkekten bir halt olmaz balım
Dönse bile seni üzer
Olan o pıtırcık kalbine olur
Yoluna bak şekercim
Daha çok gençsin
İki üç iltifat alacak diye her önüne geleni ekleyen erkek kişisi için ömrünü harcama
Oldu mu gülüm
Hadi uğurlar ola
Sakın ola hata yapma yeni aşklara yelken aç ve mantığını elden bırakma kalpkalpkalp

Konu sahibi silmiş yazdıklarını ama demek istiyorum ki konuyu okumadan
GİDENE YOL VERİP KENDİN İÇİN KENDİNDE ŞANS VER HAYATTA...
GİDEN ASLA DÖNMEZ BEKLEYİP BOŞA ZAMAN KAYBETME

Back
X