Döner misiniz geri?

cemre kaya

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2024
121
22
13
28
Gebelik şüphem sonrası 3 gün yoğun ve baya pıhtılı kanama yaşadım 4. Gün baya hafifledi 5 ve 6 da hiç yok denecek gibiydi leke tarzında gebelik şüphem ortadan kalkmıştır değil mi test yapmama gerek yok

Son düzenleme:
Başlık ve konu içeriği ne alaka?
Sorunuz için bir uzman doktora görünün

Şüphe varsa onu da en iyi kan testi netleştirir.

Başlık zaten alakasız.İçerikten de bişey anlamadım.Adet olmuşssunuz normal.Neden gebelik şüphesi oluştu ki?

Başlık zaten alakasız.İçerikten de bişey anlamadım.Adet olmuşssunuz normal.Neden gebelik şüphesi oluştu ki?
2 ay önce doğum yaptim ve henüz regl olmamıştım. Şüpheli bir ilişkim oldu . Daha sonrasında bahsettiğim kanamayı yaşadım. Artık şüphe kalmamıştır gebelik adına drgil mi yardımcı olmanız için yazıyorum ama tersliyorsunuz hepiniz. Hamileliğimde yerlesme kanaması vs yaşamadım o yüzden bu kanama normal regl mi anlamıyorum ve korkuyorum suan 2.ye hamile kalmaktan

Canım benim burda ne konuşsan saldıran insanlar var doğru ben de çok maruz kaldım bu duruma.Ama yazdığım mesajda kötü bir şey yok.Başlıkla içeriğin alakasızdı.Ayrıca yeni doğum yapmışsın korunman gerekmez mi.Hemen hamilelik olur mu bilemedim.Test yapsan çıkar zaten

şüphe ortadan kalkmıştır canım.
adet olmuşsun yerleşme kanaması pıhtılı olmuyo

Saat fark eder mi simdi yapsam testi cikar mi illa sabah mı yapmam lazım ilişkiden 17 gün geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…