- 24 Kasım 2024
- 121
- 22
- 13
- 28
- Konu Sahibi cemre kaya
-
Başlık ve konu içeriği ne alaka?Gebelik şüphem sonrası 3 gün yoğun ve baya pıhtılı kanama yaşadım 4. Gün baya hafifledi 5 ve 6 da hiç yok denecek gibiydi leke tarzında gebelik şüphem ortadan kalkmıştır değil mi test yapmamı gerek yok
Soruma cevap verin, geri dönüş sağlayın, sizi bekliyorum demek istiyor işteBaşlık ve konu içeriği ne alaka?
Sorunuz için bir uzman doktora görünün
Şüphe varsa onu da en iyi kan testi netleştirir.Gebelik şüphem sonrası 3 gün yoğun ve baya pıhtılı kanama yaşadım 4. Gün baya hafifledi 5 ve 6 da hiç yok denecek gibiydi leke tarzında gebelik şüphem ortadan kalkmıştır değil mi test yapmamı gerek yok
Gelen kanama birsey ifade etmiyor mu?Şüphe varsa onu da en iyi kan testi netleştirir.
Ters konuşma yapabileceğiniz bir durum yok okuyup geçin begenmiyorsanizBaşlık ve konu içeriği ne alaka?
Sorunuz için bir uzman doktora görünün
Bazen etmez.Gelen kanama birsey ifade etmiyor mu?
Başlık zaten alakasız.İçerikten de bişey anlamadım.Adet olmuşssunuz normal.Neden gebelik şüphesi oluştu ki?Gebelik şüphem sonrası 3 gün yoğun ve baya pıhtılı kanama yaşadım 4. Gün baya hafifledi 5 ve 6 da hiç yok denecek gibiydi leke tarzında gebelik şüphem ortadan kalkmıştır değil mi test yapmama gerek yok
2 ay önce doğum yaptim ve henüz regl olmamıştım. Şüpheli bir ilişkim oldu . Daha sonrasında bahsettiğim kanamayı yaşadım. Artık şüphe kalmamıştır gebelik adına drgil mi yardımcı olmanız için yazıyorum ama tersliyorsunuz hepiniz. Hamileliğimde yerlesme kanaması vs yaşamadım o yüzden bu kanama normal regl mi anlamıyorum ve korkuyorum suan 2.ye hamile kalmaktanBaşlık zaten alakasız.İçerikten de bişey anlamadım.Adet olmuşssunuz normal.Neden gebelik şüphesi oluştu ki?
Canım benim burda ne konuşsan saldıran insanlar var doğru ben de çok maruz kaldım bu duruma.Ama yazdığım mesajda kötü bir şey yok.Başlıkla içeriğin alakasızdı.Ayrıca yeni doğum yapmışsın korunman gerekmez mi.Hemen hamilelik olur mu bilemedim.Test yapsan çıkar zaten2 ay önce doğum yaptim ve henüz regl olmamıştım. Şüpheli bir ilişkim oldu . Daha sonrasında bahsettiğim kanamayı yaşadım. Artık şüphe kalmamıştır gebelik adına drgil mi yardımcı olmanız için yazıyorum ama tersliyorsunuz hepiniz. Hamileliğimde yerlesme kanaması vs yaşamadım o yüzden bu kanama normal regl mi anlamıyorum ve korkuyorum suan 2.ye hamile kalmaktan
şüphe ortadan kalkmıştır canım.2 ay önce doğum yaptim ve henüz regl olmamıştım. Şüpheli bir ilişkim oldu . Daha sonrasında bahsettiğim kanamayı yaşadım. Artık şüphe kalmamıştır gebelik adına drgil mi yardımcı olmanız için yazıyorum ama tersliyorsunuz hepiniz. Hamileliğimde yerlesme kanaması vs yaşamadım o yüzden bu kanama normal regl mi anlamıyorum ve korkuyorum suan 2.ye hamile kalmaktan
Teşekkür ederimşüphe ortadan kalkmıştır canım.
adet olmuşsun yerleşme kanaması pıhtılı olmuyo
Saat fark eder mi simdi yapsam testi cikar mi illa sabah mı yapmam lazım ilişkiden 17 gün geçtiCanım benim burda ne konuşsan saldıran insanlar var doğru ben de çok maruz kaldım bu duruma.Ama yazdığım mesajda kötü bir şey yok.Başlıkla içeriğin alakasızdı.Ayrıca yeni doğum yapmışsın korunman gerekmez mi.Hemen hamilelik olur mu bilemedim.Test yapsan çıkar zaten
Sabah yapılan test daha doğru çıkar diyorlar sabah yaparsın.Ama hamile olduğunu düşünmüyorum.Adet olmuşsunSaat fark eder mi simdi yapsam testi cikar mi illa sabah mı yapmam lazım ilişkiden 17 gün geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?