Döngümün 57.günü

Beyzanurrgul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2025
32
4
1
22
Merhaba en son 13 haziranda adet oldum sonrasında bir daha olmadım herhangi bir adet belirtim yok. Aşırı yorgunluk var uykumu alamıyorum uykum geliyor sabahları kalkmak istemiyorum, sabah kalktığım da çok hafif mide bulantısı oluyor bazen bel ağrısı birde ara da adet ağrısına benzer ama adet ağrısı olmayan kramplarım oluyor ve çok fazla akıntım var . Hiç bu kadar gecikmem olmamıştı normalde. Evde test yaptım beklemiş idrarla değil çok fazla su içip yaptım ikinci çizgi belli belirsiz çıktı. Bir sonraki adet döngüme girdim takvime göre 15 ağustosta olmam lazım ama hâlâ herhangi bir belirti yok. Kan vermeli miyim? Ya da gebeliğini çok geç öğrenenler var mı? İdrarda tam çıkm

Döngü çok uzun. Bence kan vermelisiniz🙏
Bende öyle yapıcam evdeki testlerde belli belirsiz çizgi gördüm ama yalancı pozitif sonuç mu acaba diye düşünüp gitmeye korkuyorum üzülmemek için daha önce başıma geldi çünkü çok üzülmemek için kendimi her duruma hazır etmeye çalışıyorum

Bende öyle yapıcam evdeki testlerde belli belirsiz çizgi gördüm ama yalancı pozitif sonuç mu acaba diye düşünüp gitmeye korkuyorum üzülmemek için daha önce başıma geldi çünkü çok üzülmemek için kendimi her duruma hazır etmeye çalışıyorum
Canim bu kadar uzun bi gecikmede belli belirsiz degil net cikmaliydi bende hormonal birseyin var kontorla neden gitmedin iki ay olmus canim

Testi yeni yapmadım aslında gecikmemden 1 hafta 10 gün sonra yaptım sonrasında bir daha yapmadım beklemeye başladım
1 hafta 10 gün gecikmede de çok koyu çıkması lazımdı zaten. sizin dediğiniz silik çizgi adet gecikmesinin maksimum 5 gününe kadar öyle silik çıkar o da çok nadir yani. hormonal bozukluğunuz olabilir kan vermek yerine direkt kadın doğumdan randevu alın o gereken kan tahlillerini yapacaktır

1 hafta 10 gün gecikmede de çok koyu çıkması lazımdı zaten. sizin dediğiniz silik çizgi adet gecikmesinin maksimum 5 gününe kadar öyle silik çıkar o da çok nadir yani. hormonal bozukluğunuz olabilir kan vermek yerine direkt kadın doğumdan randevu alın o gereken kan tahlillerini yapacaktır
Daha önce yaşadığım kimyasal gebeliktede çizgim aynı şekildeydi belirgin bir çizgim çıkmamıştı

Daha önce yaşadığım kimyasal gebeliktede çizgim aynı şekildeydi belirgin bir çizgim çıkmamıştı
ama kimyasal gebelik 2 ay sürmez ki hatta adet olana kadar test yapmayınca anlamazsın bile derler bilemedim doktora gidilmesi lazım bence

ama kimyasal gebelik 2 ay sürmez ki hatta adet olana kadar test yapmayınca anlamazsın bile derler bilemedim doktora gidilmesi lazım bence
Kimyasal gebeliği daha önce yaşadım zaten onda da test yaptığım zaman silik çizgi vardı fakat evdeki testlere güvenmiyorum yalancı pozitif sonucumda oldu daha önce

Kimyasal gebeliği daha önce yaşadım zaten onda da test yaptığım zaman silik çizgi vardı fakat evdeki testlere güvenmiyorum yalancı pozitif sonucumda oldu daha önce
Canim bir kez basina geldi diye hep olucak degil ya kotu dusunme hemen bekle biraz doktordan randevu alip git daha sonrasinda

Öyle yapıcam bir kadın doğuma gidicem en azından gebelik varsa ona göre hareket ederim yoksa neden bu kadar gecikti ona bakılır
Cunku cok gecikmis iki ay yani az bi zaman degil normalde olman gereken regl tarihinden bir hafta sonra doktora gittiginde 5-6 haftalik gebe oluyorsun eger hamilelik olursa

iki ay çok fazla ya bir hafta geciksek doktorda bulurum kendimi pko falan var mı? Ben tedirgin oldum açıkçası

Pcosum yok fakat daha önce heveslenip üzüldüğüm için test yapmaya kan vermeye korkuyorum aynı şeyleri yaşamamak için
Canım doğurana kadar bekle o zaman😁 olur olur mu öyle şey git doktora sagligindan hiçbir şey önemli değil yani iki ay çok uzun bir zaman ben panik oldum oturduğum yerde sen nasıl korkmuyorsun

Back
X