- 9 Mayıs 2025
- 32
- 4
- 1
- 22
- Konu Sahibi Beyzanurrgul
-
Bende öyle yapıcam evdeki testlerde belli belirsiz çizgi gördüm ama yalancı pozitif sonuç mu acaba diye düşünüp gitmeye korkuyorum üzülmemek için daha önce başıma geldi çünkü çok üzülmemek için kendimi her duruma hazır etmeye çalışıyorumDöngü çok uzun. Bence kan vermelisiniz
Canim bu kadar uzun bi gecikmede belli belirsiz degil net cikmaliydi bende hormonal birseyin var kontorla neden gitmedin iki ay olmus canimBende öyle yapıcam evdeki testlerde belli belirsiz çizgi gördüm ama yalancı pozitif sonuç mu acaba diye düşünüp gitmeye korkuyorum üzülmemek için daha önce başıma geldi çünkü çok üzülmemek için kendimi her duruma hazır etmeye çalışıyorum
Testi yeni yapmadım aslında gecikmemden 1 hafta 10 gün sonra yaptım sonrasında bir daha yapmadım beklemeye başladımCanim bu kadar uzun bi gecikmede belli belirsiz degil net cikmaliydi bende hormonal birseyin var kontorla neden gitmedin iki ay olmus canim
1 hafta 10 gün gecikmede de çok koyu çıkması lazımdı zaten. sizin dediğiniz silik çizgi adet gecikmesinin maksimum 5 gününe kadar öyle silik çıkar o da çok nadir yani. hormonal bozukluğunuz olabilir kan vermek yerine direkt kadın doğumdan randevu alın o gereken kan tahlillerini yapacaktırTesti yeni yapmadım aslında gecikmemden 1 hafta 10 gün sonra yaptım sonrasında bir daha yapmadım beklemeye başladım
Canim iki ay olmus doktora gitseydin keske beklemek dogru olmayabilir belki sagliksal birsey olabilir testi tekrarla sonuc goremezsen hemen doktora gitTesti yeni yapmadım aslında gecikmemden 1 hafta 10 gün sonra yaptım sonrasında bir daha yapmadım beklemeye başladım
Daha önce yaşadığım kimyasal gebeliktede çizgim aynı şekildeydi belirgin bir çizgim çıkmamıştı1 hafta 10 gün gecikmede de çok koyu çıkması lazımdı zaten. sizin dediğiniz silik çizgi adet gecikmesinin maksimum 5 gününe kadar öyle silik çıkar o da çok nadir yani. hormonal bozukluğunuz olabilir kan vermek yerine direkt kadın doğumdan randevu alın o gereken kan tahlillerini yapacaktır
ama kimyasal gebelik 2 ay sürmez ki hatta adet olana kadar test yapmayınca anlamazsın bile derler bilemedim doktora gidilmesi lazım benceDaha önce yaşadığım kimyasal gebeliktede çizgim aynı şekildeydi belirgin bir çizgim çıkmamıştı
Kimyasal gebeliği daha önce yaşadım zaten onda da test yaptığım zaman silik çizgi vardı fakat evdeki testlere güvenmiyorum yalancı pozitif sonucumda oldu daha önceama kimyasal gebelik 2 ay sürmez ki hatta adet olana kadar test yapmayınca anlamazsın bile derler bilemedim doktora gidilmesi lazım bence
Canim bir kez basina geldi diye hep olucak degil ya kotu dusunme hemen bekle biraz doktordan randevu alip git daha sonrasindaKimyasal gebeliği daha önce yaşadım zaten onda da test yaptığım zaman silik çizgi vardı fakat evdeki testlere güvenmiyorum yalancı pozitif sonucumda oldu daha önce
Öyle yapıcam bir kadın doğuma gidicem en azından gebelik varsa ona göre hareket ederim yoksa neden bu kadar gecikti ona bakılırCanim bir kez basina geldi diye hep olucak degil ya kotu dusunme hemen bekle biraz doktordan randevu alip git daha sonrasinda
Cunku cok gecikmis iki ay yani az bi zaman degil normalde olman gereken regl tarihinden bir hafta sonra doktora gittiginde 5-6 haftalik gebe oluyorsun eger hamilelik olursaÖyle yapıcam bir kadın doğuma gidicem en azından gebelik varsa ona göre hareket ederim yoksa neden bu kadar gecikti ona bakılır
Evet eğer varsa ortalama 7-8 haftalık olması gerekiyor eğer geç döllenme durumu yoksaCunku cok gecikmis iki ay yani az bi zaman degil normalde olman gereken regl tarihinden bir hafta sonra doktora gittiginde 5-6 haftalik gebe oluyorsun eger hamilelik olursa
Pcosum yok fakat daha önce heveslenip üzüldüğüm için test yapmaya kan vermeye korkuyorum aynı şeyleri yaşamamak içiniki ay çok fazla ya bir hafta geciksek doktorda bulurum kendimi pko falan var mı? Ben tedirgin oldum açıkçası
Canım doğurana kadar bekle o zamanPcosum yok fakat daha önce heveslenip üzüldüğüm için test yapmaya kan vermeye korkuyorum aynı şeyleri yaşamamak için
Evet cnm o znnda da belirtilerinin olması lazim sen bisey yazmamissin galiba bununla ilgili bulanti kusma vs ztn simdiye kontrollerinin de yapilmasi lazimdiEvet eğer varsa ortalama 7-8 haftalık olması gerekiyor eğer geç döllenme durumu yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?