Dönmeli miyim?

İddia oynuyor derken,meblağ nedir? Yüksek tutarlar da mı oynuyor? Sizi zora sokuyorsa sorumsuz adamın tekiyse düzelmez asla

Bosaniyoruz eşim iddaa oynuyor, davayi açtım tarih bekliyorum. Ama eşim sürekli çocuk üzerinden baskı yapıyor acaba yanlış mı yapıyorum yani bosaninca mi daha büyük sıkıntılar dönünce mi? Dönmem diye diretiyorum ama inat mi ediyorum gençliğin verdiği cahillik mi yaptığım bu ders olur düzelir mi? Yoksa düzelmez mi yaptığım doğru mu fikirlerinizi ihtiyacım var hata yapmak istemiyorum etrafında kimse ses vermiyor bilmiyorum diyorlar sadece ne yapsam ki

Bağımlı adam düzelir mi hiç

bak yine döndü deyip daha beter olur

İDDAA oynuyo diye bosanılmaz ,düzeltmeye çalısılır meblağ nedir?
Size para vermiyo mu iddaa ya mı veriyor bütün parayı

şimdi boşanıp pişman olur muyum diye düşüneceğine şuan boşanmazsam

daha bu adam başıma ne işler açacak diye düşünsen iyi edersin

bir kaç yıl sonra daha beter pişman olursun neden davayı açtığımda boşanmadım diye

İddia derken hafta sonları zevkine mi oynuyor.
Borç harç mı yaptı? kredi çekip nakit avanslar çektiyse düzelmez. Sen eminim 2. şans değil.. evliliğin içerisinde bir çok şans vermişsindir.

Borç harç mı yaptı? kredi çekip nakit avanslar çektiyse düzelmez. Sen eminim 2. şans değil.. evliliğin içerisinde bir çok şans vermişsindir.
eski konularına baktım adam sürüyle borç yapmış basit sadece 3-5 kuruşa oynanan bir iddia değil ki bu

eşini en iyi sen tanıyorsun..tekrar güvenebilirsen dön tabiki..boşanmak en son çare..ama kesinlikle güvenmiyorsan inceldiği yerden kopsun..

eşini en iyi sen tanıyorsun..tekrar güvenebilirsen dön tabiki..boşanmak en son çare..ama kesinlikle güvenmiyorsan inceldiği yerden kopsun..
Güvenmiyorum aslında ama boşanma sonrasının bi kar zarar ölçüsü yapmaya çalışıyorum sadece ikiside kötü böyle bi kocayla yaşamak da boşanmak da hangisi daha kotu

boşan demek istemiyorum ama iddaa ve kumar bagımlılık yapan bir durum yıllar gecsede degişmiyor ya böyle kabulleneceksın ve devam edeceksin yada dönmeyeceksin...ama değişecegini zannetme....tecrübeyle sabit.yani babam.

Ne kadar çok borç hem de hiç oylamadan borcu ödememiz 6 7 yıl surer bi de eve onun masasından hiç para girmeden

zor kardeşim zor.. düzelmez. keşke düzelir diyebilsem benimkide düzelmedi düzelmeyecekti de..
Peki boşandıniz mi sonrası ne oldu daha mı iyi daha mı kötü? Zor tabi hiç anlamı olmayan bişeye dünya para veriyor esin elinde hiç bişi yok üste başa harcasa giyinse kusansa neyse ve seni hiç düşünmüyor aç misin tok musun

Yani bunun dışında iyi bi insan aslında bu alışkanlığı olmasa mutlu olurdum ama tutku gibi bu alışkanlık onda

X