- 7 Nisan 2015
- 210
- 20
- 36
- Konu Sahibi mihrimahdeniz
A
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bosaniyoruz eşim iddaa oynuyor, davayi açtım tarih bekliyorum. Ama eşim sürekli çocuk üzerinden baskı yapıyor acaba yanlış mı yapıyorum yani bosaninca mi daha büyük sıkıntılar dönünce mi? Dönmem diye diretiyorum ama inat mi ediyorum gençliğin verdiği cahillik mi yaptığım bu ders olur düzelir mi? Yoksa düzelmez mi yaptığım doğru mu fikirlerinizi ihtiyacım var hata yapmak istemiyorum etrafında kimse ses vermiyor bilmiyorum diyorlar sadece ne yapsam ki
eski konularına baktım adam sürüyle borç yapmış basit sadece 3-5 kuruşa oynanan bir iddia değil ki buİddia derken hafta sonları zevkine mi oynuyor.
Borç harç mı yaptı? kredi çekip nakit avanslar çektiyse düzelmez. Sen eminim 2. şans değil.. evliliğin içerisinde bir çok şans vermişsindir.
Bizi zora sokuyor ve cok yüklü oynuyor yani maaşının üstünde oynuyorİddia oynuyor derken,meblağ nedir? Yüksek tutarlar da mı oynuyor? Sizi zora sokuyorsa sorumsuz adamın tekiyse düzelmez asla
Zaten her dönüşünde pişman oldum hep aynı yalanlarBağımlı adam düzelir mi hiç
bak yine döndü deyip daha beter olur
Aynen öyle eve hiç para gelmiyor sürekli kredi cekiyorİDDAA oynuyo diye bosanılmaz ,düzeltmeye çalısılır meblağ nedir?
Size para vermiyo mu iddaa ya mı veriyor bütün parayı
Güvenmiyorum aslında ama boşanma sonrasının bi kar zarar ölçüsü yapmaya çalışıyorum sadece ikiside kötü böyle bi kocayla yaşamak da boşanmak da hangisi daha kotueşini en iyi sen tanıyorsun..tekrar güvenebilirsen dön tabiki..boşanmak en son çare..ama kesinlikle güvenmiyorsan inceldiği yerden kopsun..
Ne kadar çok borç hem de hiç oylamadan borcu ödememiz 6 7 yıl surer bi de eve onun masasından hiç para girmedenİddia derken hafta sonları zevkine mi oynuyor.
Borç harç mı yaptı? kredi çekip nakit avanslar çektiyse düzelmez. Sen eminim 2. şans değil.. evliliğin içerisinde bir çok şans vermişsindir.
Peki boşandıniz mi sonrası ne oldu daha mı iyi daha mı kötü? Zor tabi hiç anlamı olmayan bişeye dünya para veriyor esin elinde hiç bişi yok üste başa harcasa giyinse kusansa neyse ve seni hiç düşünmüyor aç misin tok musunzor kardeşim zor.. düzelmez. keşke düzelir diyebilsem benimkide düzelmedi düzelmeyecekti de..
sanırım yaşamak daha kötü..sürekli şüpheyle yaşamak bana daha zor geliyor..Güvenmiyorum aslında ama boşanma sonrasının bi kar zarar ölçüsü yapmaya çalışıyorum sadece ikiside kötü böyle bi kocayla yaşamak da boşanmak da hangisi daha kotu