• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dönmesini istiyorum ama dönse de olmuyor

merrwebb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
146
0
46
arkadaşlar ben nasıl başlasam anlatmaya derdimi bilemiyorum çok mutsuzum ne yapmam nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum ben size durumumu anlatsam bana yardım edin lütfen
sewgilim beni terketti. tam 22 gün oluyor. en başından anlatıyım. yazın yine beni terketmişti. sonra arkadaşı vasıtasıyla geri dönmek istedi. ben 2 hafta cevap vermemiştim. o sürede kardeşi gii olan bir kızla yani birbirlerine öyle diyolardı. aralarında birşeyler olduğunu farkettim. ben ona mesaj attım ve onu bırakıp bana döndü. ne kadar adi bi insanmışın demiştim. sonra onu bıraktı.sonra iki ay sonra ben sewgilimin facesine girdim we orda o kıza teklif ettiğini gördüm. yıkıldım. bana bahaneler uydurdu. yok başkası. benim şifremi başkaları da biliyor diye. o kadar aklım karışıktı ki inanmak istedim we dewam ettim. ama hep bunu yüzüne wuruyordum. hiç huzurlu olamıyordum. sürekli ne zaman mutlu olsam aklıma o mesajda kıza yazdıkları geliyordu. mutlu olamayordum bir türlü. sonra ben ayrılmak istesem beni sewdiğini söylüyordu. kendinin yazdığını da kabul etti. beni kaybetmek istemediğini söylüyordu. öyle 1.5 ay geçti. ben artık dayanamıyordum. bir gün en iyisi ayrılmak dedim. we oda demek öyle artık seni zorlamıyorum dedi. we ben o anda yalwarmaya başladım çok yalwardım onu kaybetmek istemiyordum. ama onunla da mutlu olamıyordum. sonra tekrar döndü bir kaç gün yalwardım. sonra yine o sırada o gün o kızı ddim we ayrılmak istedi. bana çok ağır şeyler dedi. hakaret etti. we ayrıldık ben yine tabi yalwardım.iki gün. sonra bıraktım.we 16 gün sonra o kızı eklediğini gördüm. mesaj attım. kızdım. 3 kere ekleyip sildi. we şuan ekli. bana konuşmalarını gönderdi o kızla.arkadaş olmuşlar eskisi gibi. kardeş gibi samimiler. bir tane daha erkek arkadaşı war sewgilimin üçü bir konuşuyor we kızın ikisine de hitap şekli aynı. ben sewgilimi aradım o kızı gördüğüm sıra eklediğini. bana hayatımda hiç bir kızı istemiyorum dedi. beni sıkıyorsun .boğuluyorum dedi. biz de arkadaş olmaya karar werdik. msn de konuşuyoruz iki gündür. bildiğin arkadaş gibi. bana sanmaki seni sewmiyorum. seni sewiyordum. ama ben eski merwemi sewiyordum o da yok artık dedi. hiç bir kızı hayatında istemiyormuş. sürekli hatalar yapıyormuş.öyle diyor.ben msn si war bir tane onun şifresini biliyorum.ama o bildiğimi bilmiyor. benim rumuzuma arkadaş olmaya karar werdiğimiz gün konuştuğumuz gün merwe de hangi merwe yazmış. onu görünce çok kötü oldum ne demek bu. bugün o kız beni facesine eklemiş. kabul ettim. selam yazmış. neden eklemiş beni anlamıyorum. sizce ben nasıl dawranmalıyım bana dönsün istiyorum. o kıza nasıl dawranıyım. sewgilime sen gerçekten kaç kişiye aşık oldun dedim arkadaşça dün. bilmiyorum ama ben böyle olduğuma göre daha gerçek aşkı bulamadım. hep yanılıyorum dedi. ne yapmalıyım beni sewmiyor biliyorum. bunu anladım. senin mutlu olmanı istiyorum diyor. biriyle çıksam kabullenir. sizce ben arkadaş gibi konuşmaya dewam ediyim mi. yoksa tamamen bırakıyım mı. lütfen yardım edin. tek başıma sürekli hatalar yapıyorum. sizce döner mi ben artık hiç konuşmasam. selam yazdığında cewap wermesem. kaybettiğini anlar yokluğumu.

Son düzenleme:
Ne kadar karışık işler bunlar?
Böyle bir adamın nesini geri istiyorsunuz ki?
Huzursuzluk dolu herşey! Sürekli o kızla ikisini takip mi edeceksiniz,ne konuşuyorlar,ne yapıyorlar diye?
Yazık yav,acımıyor musunuz kendinize?

Ne kadar karmaşık şeyler bunlar.

Anlamadım açıkçası ne olduğunu ...

Ama bu adam yada oğlan da işe yaramaz booooşver.

bu söz sanada gelsin... Seni sevmeyene fazla sabır gösterme. Sabrının adı yüzsüzlük olur. Bu kadarla kalmaz. Fedakarlığın eziklik, sevgin de kişiliksiz olur..

Kesinlikle arkdaş kalamazsınız. Üzülmekten başka bir işe yaramaz en iyisi silin... Takip etmeyin siz yorulursunuz.

Son düzenleme:
kız şimdi bana diyor ki küfrediyor yaa aşıkmış ona yine olsa yine alırmış elimden oofff dayanamıyorum.

kız şimdi bana diyor ki küfrediyor yaa aşıkmış ona yine olsa yine alırmış elimden oofff dayanamıyorum.

Eeeee arkadaşım biz ne diyoz sen ne yapıyorsun?
Şu küfürleri nasıl dinlersiniz hiç anlamam!
Kendinize saygınız yok ki başkaları size saygı duysun!!!

engelledim kızı ya ben napıyım ya dayanamıyorum. çok acı çekiyorum.

Eeeee böyle saplanıp kalırsanız daha çok acı çekersiniz!
Erkek mi yok yav ondan başka?
Niye kendinizi bu kadar rezil duruma düşürürsünüz ki?

Sorunun cevabini Kendin vermissin zaten nasil bi cevap duymak istiyorsun :27:
mutlu iliskide olmasi gereken daha dogurusu bi iliskide olmasi gereken saygi huzurdur güvendir daha neyin karmasikligini yasayabilirsinki bu sonucdan sonra:19:
Küfürleri hakaretleri gec kendini onlarin gözünde komik posizyona düsürdügünle kaliyorsun :20:
arkana bakmadan uzaklas

benim kendime saygım kalmadı. neler yaşattı bana. bu rezillikten sonra kaçsam nolacak. yeteri kadar rezil ve komik duruma düştüm zaten. sadece sevdim ben. ama bunu haketmişim. hayatımda acıdan başka birşey yok. başka erkek yokmuş gibi davrandım. onunla yaşadıklarımı başkası ile yaşayamam diye düşündüm. yanlışmış.

benim kendime saygım kalmadı. neler yaşattı bana. bu rezillikten sonra kaçsam nolacak. yeteri kadar rezil ve komik duruma düştüm zaten. sadece sevdim ben. ama bunu haketmişim. hayatımda acıdan başka birşey yok. başka erkek yokmuş gibi davrandım. onunla yaşadıklarımı başkası ile yaşayamam diye düşündüm. yanlışmış.

Tamam bu hataları zamanında yaptınız,kabul!
Neden bugün de devam ediyorsunuz bile bile?

bu cocuktan sana asla mi asla hayir gelmez
simarik, kendini bilmez cocuk kafali biri.
sizin iliskiniz iyice lackalasmis bundan sonrada düzelecegine sifir ihtimal veriyorum.
sana su an aci cektiren onsuzluk degil yasadigin haksizlik
ona alismisin ve yalniz kalmak istemiyorsun
ama zaman gectikce, karsina adam gibi biri cikinca
aslinda ne kadar sacma davrandigini anlayacaksin.

ben o kiza agazinin payini verir, o cocuklada iletisimimi tamamen keserim.
kendimi asla böylesine basit insanlarla muhattap olmaya layik görmem.
ben degerliyim, degerli insanlarla birlikte olurum diyip pasalar gibi ceker giderim!
ne ugrascam elin delileriyle ya.

hayat cok güzel, böyle degersiz insanlar icin kendine zulm etmeye asla degmez

artık ben de sildim onu faceden felan ben acı çekerken o gayet mutlu bir şekilde hayatına devam ediyor ben herşeyi kaybettim ama artık benim de umrumda değil. bizim ilişkimiz çoktan bitti. varsın o kızla mutlu olsun.

Bu ilişkide ne saygı ne sevgi ne de güven, hiçbirinden eser kalmamış. O yüzden artık geri dönmesinin hiçbir anlamı yoktur, çünkü geri dönse bile yine yediremeyeceksin kendine olanları, bunlar aklına gelecek hep. Ayrıldığınız anda onu hayatından tamamen çıkartmalıydın. Hatanın neresinden dönsen kârdır, hayatından tamamen çıkar ve arkana bile bakma. :20:

arkadaşların hepsi çok haklı bende onlara katılıyorum canım sen kendine değer ver,kendini önemse mutlu olmamız için hayatımızda illa bir erkeğin olması gerekmez değil mi.. :32:
sen tek başına da,ailen,arkadaşlarınlada mutlu olmayı çok rahat başarabilirsin :34:

boşver bu yaşadığın aşk değil.. :82:

ilerde bu günlerine gülersin bak benden söylemesi :21:

kimse olumlu bir şey söylemiyor. haklısınız galiba. ben bunları yaşarken sadece onu kaybetmemek için bazı şeylere katlandım. ben seviyordum. seviyorum diyemiyorum bu olanlardan sonra. hakettim ama hepsini. değer verilmeyecek bir insana değer verdim. en çok ta o kız canımı sıktı. bu gün bana neler dedi ki. defol dedim. dinlemedi. ben de engelledim. bana bunları yaşattı ya. Allah onu bildiği gibi yapsın. keşke hayatıma kimseyi almasaydım. böyle hatalar yapmasaydım. bazı şeyleri onunla yaşamasaydım. sadece bunun pişmanlığı var içimde.

Her şey insnalar için yaşadıklarından ders al. o yüzden daha fazla hata yaptığına sevinmelisin sende öğrenmiş oldun bazı şeyleri .

Bundan sonra kendini daha fazla kontrol altına alabilrisin..

Ondan daha iyisi çıkacak sadece dile ve bekle..

Hiç kimse hint kumaşı değil... Hiç kimse vazgeçilmez değildir...

Bekle bakalım senin ksımetinde kim var.

Son düzenleme:
bu ilişkiyi tamamen arkanda bırakmalı yaşadıklarından ders almalısın. bir ilişkide güven bitmişse öyle yada böyle araya birileri girdiyse hele bir de bunun yanında saygıda tükendiyse herşey bitmiştir bence. senin yaşadıklarının onda birini sevgilim bana yaşatsa çoktan arkama bakmadan gitmiştim. bundan sonra yapman gereken onu hayatından tamamen çıkarman. onunla ilgili haber alabileceğin her yolu kapatman ve en az hasarla yaşadıklarını atlatman. kendin için yaşamaya bak. kimse vazgeçilmez değildir. vazgeçilmez olan sadece kendin olmalısın.

Back
X