• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dönmesini istiyorum ama dönse de olmuyor

kimse olumlu bir şey söylemiyor. haklısınız galiba. ben bunları yaşarken sadece onu kaybetmemek için bazı şeylere katlandım. ben seviyordum. seviyorum diyemiyorum bu olanlardan sonra. hakettim ama hepsini. değer verilmeyecek bir insana değer verdim. en çok ta o kız canımı sıktı. bu gün bana neler dedi ki. defol dedim. dinlemedi. ben de engelledim. bana bunları yaşattı ya. Allah onu bildiği gibi yapsın. keşke hayatıma kimseyi almasaydım. böyle hatalar yapmasaydım. bazı şeyleri onunla yaşamasaydım. sadece bunun pişmanlığı var içimde.

canım değmicek insanlar için kendini yıpratma derim kesinlikle o insan ne seni nede o kızı mutlu edemez bırak öle dengesiz bir insan sana asla layık olamaz zaten o kızda pişman olur ama geç olur ama sen kendini düşün ve o erkekle bırak arkadaş olmayı selam bile verme sil face dende msn dende bir süre kafanı dinle ve bu ilişkinde yaptığın hataları gözden geçirip ilerde yaşayacağın ilişkinde aynı hataları yapmamış olursun hiçde pişmanlık duyma yaşadıklarından olmuş bitmiş de ve bundan sonrasına bak bu ilişkiden kendine bir ders çıkarabilirsen pişman olmayacağın bişey yaptığını ve ilerde mutlu olabilmek için demek bunuda yaşamam gerekiyormuş diye düşün
şimdi sana akıl verip ne yapman gerektiğini söylüyorum gibi algılama ben olsam böle yapardım asla arkama bakmam önüme bakar bundan sonra beni hakedecek insanlarla olurdum

bende aynı olayı yaşadım döndü ama nasıl bir ilişki artık bende anlamıyorum hem kendi kişiliğimi ayaklar altına aldım hem de yılların emeğinii ama seviyorum hemde çok bu yüzden de susuyorum seni anlayabiliyorum ama inan çok zor bazen keşke döndüğünde kabul etmeseydim diyorum ne yapıcağımı bilmiorum ne kadr böle gider henüz bende anlayamıyorum...:(

arkadaşlar ben nasıl başlasam anlatmaya derdimi bilemiyorum çok mutsuzum ne yapmam nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum ben size durumumu anlatsam bana yardım edin lütfen
sewgilim beni terketti. tam 22 gün oluyor. en başından anlatıyım. yazın yine beni terketmişti. sonra arkadaşı vasıtasıyla geri dönmek istedi. ben 2 hafta cevap vermemiştim. o sürede kardeşi gii olan bir kızla yani birbirlerine öyle diyolardı. aralarında birşeyler olduğunu farkettim. ben ona mesaj attım ve onu bırakıp bana döndü. ne kadar adi bi insanmışın demiştim. sonra onu bıraktı.sonra iki ay sonra ben sewgilimin facesine girdim we orda o kıza teklif ettiğini gördüm. yıkıldım. bana bahaneler uydurdu. yok başkası. benim şifremi başkaları da biliyor diye. o kadar aklım karışıktı ki inanmak istedim we dewam ettim. ama hep bunu yüzüne wuruyordum. hiç huzurlu olamıyordum. sürekli ne zaman mutlu olsam aklıma o mesajda kıza yazdıkları geliyordu. mutlu olamayordum bir türlü. sonra ben ayrılmak istesem beni sewdiğini söylüyordu. kendinin yazdığını da kabul etti. beni kaybetmek istemediğini söylüyordu. öyle 1.5 ay geçti. ben artık dayanamıyordum. bir gün en iyisi ayrılmak dedim. we oda demek öyle artık seni zorlamıyorum dedi. we ben o anda yalwarmaya başladım çok yalwardım onu kaybetmek istemiyordum. ama onunla da mutlu olamıyordum. sonra tekrar döndü bir kaç gün yalwardım. sonra yine o sırada o gün o kızı ddim we ayrılmak istedi. bana çok ağır şeyler dedi. hakaret etti. we ayrıldık ben yine tabi yalwardım.iki gün. sonra bıraktım.we 16 gün sonra o kızı eklediğini gördüm. mesaj attım. kızdım. 3 kere ekleyip sildi. we şuan ekli. bana konuşmalarını gönderdi o kızla.arkadaş olmuşlar eskisi gibi. kardeş gibi samimiler. bir tane daha erkek arkadaşı war sewgilimin üçü bir konuşuyor we kızın ikisine de hitap şekli aynı. ben sewgilimi aradım o kızı gördüğüm sıra eklediğini. bana hayatımda hiç bir kızı istemiyorum dedi. beni sıkıyorsun .boğuluyorum dedi. biz de arkadaş olmaya karar werdik. msn de konuşuyoruz iki gündür. bildiğin arkadaş gibi. bana sanmaki seni sewmiyorum. seni sewiyordum. ama ben eski merwemi sewiyordum o da yok artık dedi. hiç bir kızı hayatında istemiyormuş. sürekli hatalar yapıyormuş.öyle diyor.ben msn si war bir tane onun şifresini biliyorum.ama o bildiğimi bilmiyor. benim rumuzuma arkadaş olmaya karar werdiğimiz gün konuştuğumuz gün merwe de hangi merwe yazmış. onu görünce çok kötü oldum ne demek bu. bugün o kız beni facesine eklemiş. kabul ettim. selam yazmış. neden eklemiş beni anlamıyorum. sizce ben nasıl dawranmalıyım bana dönsün istiyorum. o kıza nasıl dawranıyım. sewgilime sen gerçekten kaç kişiye aşık oldun dedim arkadaşça dün. bilmiyorum ama ben böyle olduğuma göre daha gerçek aşkı bulamadım. hep yanılıyorum dedi. ne yapmalıyım beni sewmiyor biliyorum. bunu anladım. senin mutlu olmanı istiyorum diyor. biriyle çıksam kabullenir. sizce ben arkadaş gibi konuşmaya dewam ediyim mi. yoksa tamamen bırakıyım mı. lütfen yardım edin. tek başıma sürekli hatalar yapıyorum. sizce döner mi ben artık hiç konuşmasam. selam yazdığında cewap wermesem. kaybettiğini anlar yokluğumu.

sabırla okuyup anlamaya çalıştım mervecim...

ve sormak istediğim bir şey var...yaşın kaç?

ben 18 yaşındayım. dün de o kızla çıkıyormuş kendi söyledi. bana üzülmeyim diye dostuz demiş. Allah seni bildiği gibi yapsın dedim. ben seninleyken mi yaptım bunları dedi. kız beni ekleyip esat benimmm gibisinden şeyler söyledi dün. esati da arayıp beni eklemiş demiş. ikimizi bir idare etti demişim. o da bana sen neden konuştun onla nerden aldın o hakkı dedi. ben öyle bir şey demediğimi söyledim facemin şifresini veriyim bak dedim. kim eklemiş. ne demişim gör dedim. en son işte Allah seni bildiği gibi yapsın dedim. bana bildiği gibi yapar sanane bundan ben seninleyken mi yaptım bunları. hem ne dediysen aram da bozulmadı. herkes senin gibi geçmişi kurcalamıyor dedi. ben de çıktım msn den bir şey demedim. sonra tekrar girdim sildim onu. faceden de engellicem. görmeye tahammül edemem. ben buna nasıl dayanacam. dün gece gözüme uyku girmedi.

ben biraz karışık anlatıyorum galiba. ama öyle şeyler yaşadım ki en basit böyle anlatabiliyorum. kusura bakmayın.hepinize çok teşekkür ederim.

bende aynı olayı yaşadım döndü ama nasıl bir ilişki artık bende anlamıyorum hem kendi kişiliğimi ayaklar altına aldım hem de yılların emeğinii ama seviyorum hemde çok bu yüzden de susuyorum seni anlayabiliyorum ama inan çok zor bazen keşke döndüğünde kabul etmeseydim diyorum ne yapıcağımı bilmiorum ne kadr böle gider henüz bende anlayamıyorum...:(

aynısını mı yaşşadın gerçekten. ama ben susmayı beceremedim. o yüzden böyle oldu. kendim de huzursuz ve mutsuzdum. onu da sürekli ondan bahsederek mutsuz ettim. sonunda da ona koştu işte.insan kabullenemiyor.
inşallah doğru olanı yapmışındır. hakkında hayırlısı olsun.

Back
X