kimse olumlu bir şey söylemiyor. haklısınız galiba. ben bunları yaşarken sadece onu kaybetmemek için bazı şeylere katlandım. ben seviyordum. seviyorum diyemiyorum bu olanlardan sonra. hakettim ama hepsini. değer verilmeyecek bir insana değer verdim. en çok ta o kız canımı sıktı. bu gün bana neler dedi ki. defol dedim. dinlemedi. ben de engelledim. bana bunları yaşattı ya. Allah onu bildiği gibi yapsın. keşke hayatıma kimseyi almasaydım. böyle hatalar yapmasaydım. bazı şeyleri onunla yaşamasaydım. sadece bunun pişmanlığı var içimde.
canım değmicek insanlar için kendini yıpratma derim kesinlikle o insan ne seni nede o kızı mutlu edemez bırak öle dengesiz bir insan sana asla layık olamaz zaten o kızda pişman olur ama geç olur ama sen kendini düşün ve o erkekle bırak arkadaş olmayı selam bile verme sil face dende msn dende bir süre kafanı dinle ve bu ilişkinde yaptığın hataları gözden geçirip ilerde yaşayacağın ilişkinde aynı hataları yapmamış olursun hiçde pişmanlık duyma yaşadıklarından olmuş bitmiş de ve bundan sonrasına bak bu ilişkiden kendine bir ders çıkarabilirsen pişman olmayacağın bişey yaptığını ve ilerde mutlu olabilmek için demek bunuda yaşamam gerekiyormuş diye düşün
şimdi sana akıl verip ne yapman gerektiğini söylüyorum gibi algılama ben olsam böle yapardım asla arkama bakmam önüme bakar bundan sonra beni hakedecek insanlarla olurdum