Dönmez dediğim adam döndü.

Geçmiş zamanda aynisini yasamistim cok uzun yillar beraberdik ve ben dònmedim annemin dahi dizine kapanip aglasada gelecekte nasil sebeplerle ortada birakilirim acaba diye dusunup donmedim.Donme arkadasim gitmeyi huy edinmis insanlara harcatmayin yureginizi.ki Allah karsima ondan sonra hayirli bi insan cikardi şükrettim ucuz atlatmisim dedim.nasip diye bisey var Allah senin hakkinda hayirli olani cikaracaktir karsina

ohh çok iyi yapmissin.bende benzerini yaptim sözde ciddiydi evlencektik sonra birden bitirdi 3 4 ay sonra geceden msn etti.ki bana da demişti ki facebook kullanmıyorum yok diye....bende icimdekiler i kustum kustum sonra ustune birde nişanlı olduğumu ve yakinda evlenecegimide söyledim :) bir daha yok yok içini oturmuştur msjlar... şimdi 2.5 yıldır evliyim birde 3.5 aylık kizim var.

ay ne güzel allah mutlu mesut sağlıklı uzun ömürler versin inşallah benimde karşıma hayırlı birisi çıkar :KK54:

Kızlar bu arada adam hala okumadı son yazdığımı. Arkadaşın faceinden baktık orda burda yer bildirimi yapıyor dünden beri.
Kesin gördü , ekran bildiriminden okudu sonrada sildi mesajı. Tabi ne cevap verebilirki yüzü mü var. Ay cehennemin dibine kadar aptal yaratık ya az saydırdım dümdüz gitseydim keşke. Neyse bir ezik karaktersiz tükürdüğünü yalayan erkek vakasını daha atlattık . Hepinize çok teşekkür ederim, sevgiler En Büyük KK:21::KK68:

Adam çok cibiliyetsiz. İyi ki kurtulmuşsun.

Kızlar bu arada adam hala okumadı son yazdığımı. Arkadaşın faceinden baktık orda burda yer bildirimi yapıyor dünden beri.
Kesin gördü , ekran bildiriminden okudu sonrada sildi mesajı. Tabi ne cevap verebilirki yüzü mü var. Ay cehennemin dibine kadar aptal yaratık ya az saydırdım dümdüz gitseydim keşke. Neyse bir ezik karaktersiz tükürdüğünü yalayan erkek vakasını daha atlattık . Hepinize çok teşekkür ederim, sevgiler En Büyük KK:21::KK68:

Beyin hücreleri yanmış. Sarhoşken falan mı mesaj attı acaba. Düşünmeye bile değmez. Hem mesaj atacaksın, hem cevabı bile okumayacaksın. Ne biçim insanlara vakit ayırmışız :KK12:

Beyin hücreleri yanmış. Sarhoşken falan mı mesaj attı acaba. Düşünmeye bile değmez. Hem mesaj atacaksın, hem cevabı bile okumayacaksın. Ne biçim insanlara vakit ayırmışız :KK12:

Bende oyle dedimde oglen atmis acaba gunduz icicilerden miydi :KK48: allahtan sadece 6 ay im gitti cok sukur:21:

Back
X