Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Donmuş 3. Gün embriyosundan 5. Gün embriyosuna ulaşmak
merhaba herkese, embriyoları 3. Gün dondurulup, çözüldüğünde transfer için 5. Güne gitmesi beklenen arkadaşlar var mıdır aranızda? Varsa donmuş embriyolarınızın kaçı 5. Günü görebildi?
Benim ilk transferde 2 tane 3.gün vardı, 1 i transfer edildi 2 cisi çözülmüştü 5 e getirilecekti gelemedi. İkinci transferde 2 tane 3.gün 2 tane 5.gün vardı, 3 ler çözülüp 5 e getirelecekti 2 si de gelişemedi, 5 lerden 1 i transfer edildi.
merhaba herkese, embriyoları 3. Gün dondurulup, çözüldüğünde transfer için 5. Güne gitmesi beklenen arkadaşlar var mıdır aranızda? Varsa donmuş embriyolarınızın kaçı 5. Günü görebildi?
Ay sukur bi örnek buldum bende 3.cu gün dondurulmuş 2 embriyom cozuldukten sonra 5.ci gune gidicez dediler yarin transfer olucak inşallah olumlu sonuçlanır
Ay sukur bi örnek buldum bende 3.cu gün dondurulmuş 2 embriyom cozuldukten sonra 5.ci gune gidicez dediler yarin transfer olucak inşallah olumlu sonuçlanır