hepinizin tedavisi hayırlı olsun arkadaşlar bende şu an dondurulmuş anne adayıyım benimde 6 embiryom vardı transfer günü çözdüler dördü sağlıklıydı hepsini transfer etirdik çok şükür şimdi 13 haftalık gebeyim darısı başınıza inşallh arkadaşlar ilk günler hiç bir belirti olmuyo diye sakın endişeye kapılmayın çünkü bende hiç bir belirti yoktu bende sıkıntı yapmıştım ama betahcg m 220 çıkmıştı inşallh sizlerinde öyle olur allah yardımcnız olsun
hepinizin tedavisi hayırlı olsun arkadaşlar bende şu an dondurulmuş anne adayıyım benimde 6 embiryom vardı transfer günü çözdüler dördü sağlıklıydı hepsini transfer etirdik çok şükür şimdi 13 haftalık gebeyim darısı başınıza inşallh arkadaşlar ilk günler hiç bir belirti olmuyo diye sakın endişeye kapılmayın çünkü bende hiç bir belirti yoktu bende sıkıntı yapmıştım ama betahcg m 220 çıkmıştı inşallh sizlerinde öyle olur allah yardımcnız olsun
teşekkürler canım amin.Gollum, Artrit, Sılam, hadi inşallah ne güzel tesadüf olmuş. Allah hepinize hepimize en güzel sonuçları versin. Buradan bekleme sürecini de bizimle paylaşırsanız çok mutlu olurum. Ben taze embriyolarla denememde çok büyük hatalar yaptım, şimdi anlıyorum, o yüzden sizin deneyimlerinize çok ihtiyacım var.
merhaba
sadece bir tane embriyom dayanmış.
onuda emanet aldım geldim
sorumun cevabını buldum ben :) demek istediğim ilk hakkımı kullandım 2. hakkımı donmuşlarda kullanmam gerekiyor mu ? diye sormuştum sadece çözdürme parası alıyorlarmış .
bebeğin hayırlı olsun bende de tek gebelik elde etmeye çalışıyorlar çünkü 25 haftalık ikiz düşüğüm var 2 embiriyo mu transfer ettirsem diye düşünüyordum hala karar vermiş değilim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?