Canim babyprin dogum kontrol hapi mi ?
Sanki bana öyle gibi geldi ?
O ilaci neden kullaniyorsun ? Neye faydali imis ? bilmiyorumkismile
Cok sagol canim verdigin bilgiler icin ..
Bende kan pihtilasmasi var ve Fraxiparin adli igne kullaniyorum ben de ...
Ama burdaki merkezlerde aspirin ve benzeri ilaclar verilmiyor .. Hic duymadim ..
Silam slm arkadasim.Tedavin hayirli olsun canim,insallah hersey yolunda gider.Ben sana birsey sormak istiyorum,eger cevap yazarsan sevinirim.Kacinci denemen ve kan pihtilasmasi oldugu nasil anlasildi.Benim ´2 negatifim oldu.Simdi adet günümü bekliyorum.Bende bantlara basliyacagim tekrar.Biz doktora sorduk neden tutunma olmuyor diye yapacak baska birsey yok diyor sadece.Halbuki türkiyedeki doktorlardan duydugum ve internetten arastirdigim kadariyla üst üste olumsuz sonuctan sonra mutlaka bakilmasi gereken seyler kromozom analizi genetik ve kan pihtilasmasi.Ama burada yapilan sey sadece standart transfer yapiliyor olmazsa hic bir arastirmaya gidilmiyor.Benim 2 denmemde dondurulmuslarla denendi.Simdikilerde dondurulmuslar olacak.Simdi ben düsünüyorum arsatirilmadi yine ayni sonucu alicam.Senin nasil oldu nasil anlasildi kan pihtilasmasi merak ettim.Görüsmek üzere
Canim evet nikini cok iyi hatirliyorum ..
Memnun oldum canim ya tanidik biriyle sohbete devam etmeye ...
Peki Seda yildiz nikini neden degistirdin ?
Kamuflaj mi olmak istedin ? :1ninca:
merhabalar,
biz ocak ayında mikroenjeksiyon yaptırdık iki embriyo transfer edildi üç tanesini dondurduk,test tarihinden bir gün önce kanamam başladı ertesi günü test sonucum 138.8 çıktı doktorum güzel bir sonuç iki gün sonra tekrar test dedi ama kanamam git gide çoğaldı ve sonuç 19a düştü...mart ayında dondurulmuşlarla deneyeceğiz dondurulmuş embriyo ile gebelik yaşayan varmı içinizde..? kafam iyice karıştı bazıları iyi bazıları kötü diyor dondurulmuş embriyo için...
Mrb,
ben 3.denemem için dondurulmuşları deniyecem.2 martta hayırlı ile başladım.günlük 75 doz gonal-f iğne yapıyorum.1 adet bebe aspirin ve folik asit hap içiyorum.Perşembe günü tekrar kontrolüm var.Büyük ihtimal c.tesi aşılamam yapılacak.Salı veya çarşamba günü de dondurulmuş yumoşumun transferi var.Lütfen dualarınızı eksik etmeyin kızlar.Bu sefer sonucu aldığımda eşim ile beraber mutluluk kahkahaları atmak istiyorum
canım ben dondurulmuşla hamile kaldım.şuanda ikizlerim 29 günlük.çok şükür dünyaya geldiler.darsısı isteyen herkesin başına.
Benim de cuma gunu donmus iki embryo transferim oldu. 2 nisan da test gunu. Embryolarin biri 100% digeri 80% iyi durumda dediler. Hakkimizda hayirlisi..
Arkadaşlar dondurulmuş embriyo transferimin kan testi sonucunu bugün aldım. 247,5 çıktı:)) Hamileyimmmm:)
Hatmatlos seni ilk tebrik eden ben olayim ...
Tebrikler arkadasim ... Şeniz
Ama bi sartim var .. Sen de beni tebrik etcen oldu mu ?
Cünkü ben de HAMiLEYiM ... kaydirigubbakcemile3
Rabbime sükürler olsun ...
Tüm isteyenlere en kisa zamanda nasip etsin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?