donmuş embriyo denemesi trasferi

caney37

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2008
408
15
643
53
İstanbul
Hocam merhabalar

Donmuş embriyo 3.gün trasferi : embriyolar comp. betahcg değeri 12.günde 58 çıktı. bu durum kimyasal gebeliğemi işarettir?. normalde kan testi 15.gun yapılıyor ....şimdi bu durumda değerler katlansa bile 15.ci günde donmuş embriyolarda beklenen en az 250 betahcg değerini yakalarmı? çıkan bu 58 değer......

teşekkür ederim.

Hocam merhabalar

Donmuş embriyo 3.gün trasferi : embriyolar comp. betahcg değeri 12.günde 58 çıktı. bu durum kimyasal gebeliğemi işarettir?. normalde kan testi 15.gun yapılıyor ....şimdi bu durumda değerler katlansa bile 15.ci günde donmuş embriyolarda beklenen en az 250 betahcg değerini yakalarmı? çıkan bu 58 değer......

teşekkür ederim.

merhabalar 15. gun beklenen degerler icinde cikabilme ihtimali var sabredip beklemek lazim bol sans

doktor bey, sizi bilgilendirmek istedim... ben şok yaşıyorum.. ikiz gebelik... ben değerim acaba artacakmı ? acaba ? diye korku ve endişe yaşarken ..ikiz oldu.. çok mutluym.

iyi günler...

Hocam merhabalar

teşekkür ederim.

merhabalar yakalama ihtimali var testleri zamanında yaptırıp böyle birtakım belirsiz sonuclarla hem kendinizi hem de doktorunuzu arada derede kararsız bırakabiliyorsunuz bu da kimsenin faydasına olmuyor ben sizleri de anlıyorum fakat yine de herseyi zamanında yapın bu zamanları biz kafamızdan uydurmuyoruz birtakım yapılan çalışmalar sonrası çıkıyor kolay gelsin sevgiler

doktor bey, sizi bilgilendirmek istedim... ben şok yaşıyorum.. ikiz gebelik... ben değerim acaba artacakmı ? acaba ? diye korku ve endişe yaşarken ..ikiz oldu.. çok mutluym.

iyi günler...

merhabalar bak boşyere kendini de çeverendekileri de strese soktun herseyi zamanında yapsan bunları da yasamıyacaktın allah mutlulugunu arttırsın kolay gelsin hem sana hem de yakınlarına

Back
X