Donmuş embriyo ile naturel transfer hakkında bilgisi olan var mı?

Naturel transferle negatif aldık canım. Bu ay yeni transfer olucam, bu sefer ilaçlıya döndü doktorum . Umarım seninki tutar
İnşallah canım hiç bir belirti kalmadı bende yokmuş hissindeyim sanki

İnşallah canım hiç bir belirti kalmadı bende yokmuş hissindeyim sanki
Canım o hiç belli olmuyor. Belirti olmayanlar pozitif alıyor olanlar negatif alıyor filan. Belirtirtilerin sebepleri ilaçlar zaten ona hiç takılma

Canım o hiç belli olmuyor. Belirti olmayanlar pozitif alıyor olanlar negatif alıyor filan. Belirtirtilerin sebepleri ilaçlar zaten ona hiç takılma
Ben ilaçta kullanmıyorum canım hayırlısı yinede

merhaba msjlariniza baktimda.. birde diger topikten gormustum yazilarinizi.. umarim bu denemeniz iyi gecer.. benimde naturel siklus olmustu ve rahmim ince goruldu 5mm felandi bu yuzden transfere 5 6 gun kala climara band yapistirmam gerektigi soylendi bu ostrojen hormonu veriyor ciltten.. sonrasinda estrofem e gectim buda aynisi ama hap olani gunde 3 tane ve hala dvm ediyorum 10. Haftaya kadarmis.. en son keseye gittigimizde kalin oldugu gozuktu cok sukur aklinizda bulunsun diye dusundum belki faydasi dokunur bilmenizde bu climara band la progesteron fitil veriliyor sanirim kalinlastirmak icin.. bol sans

Çok teşekkür ederim sağolasın. Naturelde kalınlaşma sıkıntısı olmadı ben de. Hiç ilaç kullanmadığım halde 11 milim rahim kalınlığı ile transfere girdim. Ama negatif oldu. Bu sefer neden ilaçlıya döndüler onu da bilmiyorum. Hayırlı olsun gebeliğin, Allah kucağına almayı nasip etsin

Kaçıncı gundesin peki transfer oldun sanirim
Yok canım o naturel benim bi önceki denememdi. Ekimde sıfırdan başladım. 2 gün öncede transfer için estrofeme. 30-31 Aralık gibi transfer inşallah. Bu seferkilerin kalitesi öncekinden bi tık kötü ama nasip artık. Allah yazarsa olur inşallah

Reactions: H M
Aynen canım ama boşuna bi transfer gitmiş oluyor naturelle yani. Ona sınır olmustum
Inşallah hayırlısı olur

Amin Allah ragzi olsun sira sende inshaAllah guzel haberlerini bekliyoruz gruptan Rabbim tum isteyenlere versin bu sefer olucak inshaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…