Donmuş embriyo

Tugbalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
1.066
395
123
Merhaba arkadaşlar..bugün ilginç bir şey yaşadım...geçen sene samsun arastirmada tüp bebek sürecine girdim.bes yumurta toplandı...neyse günden güne aradılar imha oldu denildi...ama iki tane dondurulmuş orta kalite embriyo var denildiği aklımda yok hatırlamıyorum...neyse bir yıl sonra bı telefon..iki tane dondurulmuş embriyo muz var..süreci uzatcaksaniz dilekçe yazmalısınız..dedim bundan haberim yok olsa bir yıl beklemem.kostur koştur hastaneye gittim..Dr embriyologlar baktı etti.dosya imzalar gösterildi...o zaman bakan Dr vardı inceledi...iki Dr bakiyodu...diğer doktor.iki embriyo dondurulan diye not düşmüş ..yani bidaki ay transfer olacağim.orta kalite...ana kafamda deli sorular...neden böyle jigi verilmedi aklımda yok...başka isimle karistirma durumu olabilir mi ...

İlk defa duydum böyle bir durum açıkçası. O zaman imha edildi diyip 1 yıl sonra iki embriyo var denmesi. Embriyonuz o zaman dondurulsa haberiniz olması gerekmez mi

Bunu duymamıştık bunu da duyduk. İmzalar kime ait peki dondurulurken imza veriyorsunuz. Oradaki kâğıtta imza olması lazım

İlk defa duydum böyle bir durum açıkçası. O zaman imha edildi diyip 1 yıl sonra iki embriyo var denmesi. Embriyonuz o zaman dondurulsa haberiniz olması gerekmez mi

İşte o an heyecanla mi anlayamadim naptim .düşünüyorum o günü ...ama bir yıl sonra arandım ki dondurma devam etsin mi diye..ben şoke oldum...haberdar değildim dedim..gittim Dr dosya imzalari gördüm ...isim karisikligi vs olmaz dimi

Bunu duymamıştık bunu da duyduk. İmzalar kime ait peki dondurulurken imza veriyorsunuz. Oradaki kâğıtta imza olması lazım
Bugün gittim hastaneye...evraklar imzalar var ...transfer öncesi dondurma olacak diye...ben samsundayim..devlet destekli İlk tüp merkeziydi.iki Dr bakiyodu .hangi güne kim rastlarsa...acaba bilgi kopukluğu vs mi oldu...kafamda deli sorular

İmzalar size mi ait ?

evrakları okumadan mı imzalıyorsunuz siz ? imzalar size aitse embrıyolar da size aittir
Benim anladığım kadarıyla dondurduktan sonra gidip imza atmamışlar. Dondurma işleminden sonrada imza atılıyor kaç adet kaçıncı gün donduruldu diye sizi hastaneye çağırıp imza attırmadılar mı size attırmadılarsa mesela o kaç adet kaçıncı gün emriyosu dondurulduğu yazan kâğıt var mı varsa kimin imzası var
Aynen eşim ve benim imzalarimdi

Ama dondurma ıcın ücret alıyorlar . En kötü ihtimal ödeme makbuzu talep edebilirler merkezden . Babasının hayrına dondurmamıştır merkez yıllık ücreti de almıştır

Dondurulduysa 1_2 ay içinde transferde olur. Bunu konuşmadınızmı doktorla

Ama dondurma ıcın ücret alıyorlar . En kötü ihtimal ödeme makbuzu talep edebilirler merkezden . Babasının hayrına dondurmamıştır merkez yıllık ücreti de almıştır
İlk dondurduklarında bizden ücret almadılar. 1 yıl sonra ödedik biz uzatmak için. Buda öyle bişeydir. Ama hiç haberinin olmaması tuhaf

İlk dondurduklarında bizden ücret almadılar. 1 yıl sonra ödedik biz uzatmak için. Buda öyle bişeydir. Ama hiç haberinin olmaması tuhaf
İlk dondurduklarında nasıl ücret almadılar kafadan zaten dondurma ücretleri 2024 de 14-18 binden başlıyordu .

Yıllık ücret ayrıyeten alınıyor

İlk dondurduklarında nasıl ücret almadılar kafadan zaten dondurma ücretleri 2024 de 14-18 binden başlıyordu .

Yıllık ücret ayrıyeten alınıyor
Özellerde öyledir belki. Benimki üni hastanesiydi. Konu sahibide devlet destekli diyor. Böyle bi fark olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…