- 25 Şubat 2013
- 1.079
- 644
- 123
- 47
- Konu Sahibi cesursincap
-
Et çözüldükten sonra tüketilmeliHerkese merhaba. Ev işlerinde pek başarılı değilim. Sizlerden fikir alabilirim diye buraya yazıyorum. Bayramın ilk günü kurbanı kestikten sonra acilen şehir dışına çıkmamız gerekti. Dağıtıldıktan sonra 1 but ve yarım bel kemiği kalmıştı. Tüm tüm buzluğa attım. Şimdi onları nasıl değerlendirebilirim. Çözdürüp kasapta doğratıp pişirerek buzluğa mı atmalıyım?
Yarısını kıyma haline getirip pişirin her iki türlü öyle atın dolaba çünkü eti ikinci kes dolaba atıp çözdürürseniz bakteri üretir buda çok zararlı dışarıdan da çözdürmeyin dolabın alt katında yavaşça çözülmeliHerkese merhaba. Ev işlerinde pek başarılı değilim. Sizlerden fikir alabilirim diye buraya yazıyorum. Bayramın ilk günü kurbanı kestikten sonra acilen şehir dışına çıkmamız gerekti. Dağıtıldıktan sonra 1 but ve yarım bel kemiği kalmıştı. Tüm tüm buzluğa attım. Şimdi onları nasıl değerlendirebilirim. Çözdürüp kasapta doğratıp pişirerek buzluğa mı atmalıyım?
Kasapa sormuştuk kırmızı etin bi kere dondurulup çözülme şansı varmıs ne kadar doğru bilemem en kötü kavurma yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?