Allah yardımcınız olsun kardeşim, bu konuda bilgim yok ama ben de tüp bebekle anne oldum ve tüp bebekte pgt denilen bir yöntem var sanırım o yöntemle genleri ayrıştırıyorlar belki bu şekilde bebeğinizin doku uyumu sağlanabiliyordur.araştırın isterseniz.
Rabbim sınavınızı çok zor vermiş,İnşaallah bu günleri atlatabilirsiniz.dua edeceğim size.
Çok üzüldüm arkadaşım. Allah'ım yavrunuzu size bağışlasın. Tüp bebek ve pgt yöntemiyle hamile kalabilirsiniz. Size bir haber gönderiyorum. Geçenlerde gazetede okumuştum, şimdi nette arattım ve çıktı. İnş yardımı olur. Allah yardımcınız olsun...
Hayat Bizim ABLASINA KANIYLA CAN VEREN KURTARICI MELEK
teşekür ederim çok güzel bir haber.allah razı olsun.umudum artıyor :)
allah razı olsun arkadaşım.evet bu bizim sınavımız.inş evladımızla bu sınavdan da başarıyla çıkarız.rabbim evladınızla uzun ve mutlu bir ömür nasip etsin.siz nerede yaptırdınız acaba?hamilelik boyunca sürekli yattınız mı ? benim öyle bir lüksüm olmaz da bu durumda ondan soruyorum canım.
Allahım yavrunuzu size bağışlasın inşallah.size güç ve kudret versin.tüp bebekte yöntemler çok gelişti genetik testlerle bu durumu halledebilirsiniz.tüp bebek diye yatmanız gerekmiyo öyle düşünmeyin normal gebelik gibi .bunun için çok iyi merkezler var.
Amin canım cümlemizden inş. Sakın yitirme umudunu. Oğlun sağlığına kavuşacak inş.
Ben de bu yöntemle çocuk sahibi olmaya çalışıyorum, oradan biliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
ALLAH yar ve yardımcınız olsun canım evladını sana bağışlasın gani rahmetinden bebeğine sağlık şifa versin RABBİM AMİN
Cümlemizden razı olsun,sağol.ben işte bakabiliyorum da nete ancak bu sabah yazıyorum kusura bakma,ben ankara hrs'de tüp bebek transferimi oldum fakat gittiğim doktor gazi üni.den prof. idi muayenehanesinde yumurta takibi yaptı ilaçları kullandım yumurta toplama ve transfer hrs hastanesinde oldu.ama pgt için uzmanlaşmış tüp bebek merkezleri ya da üniversite hastaneleri oluyor sanırım oraları araştırın olmazsa...
sorduğun gibi ben sürekli yattım ama bunun tüp bebek olmasıyla ilgisi yok arkadaşım, bende plasenta previa vardı plasentası öndeydi bebeğin,sonra düzeldi bu defa da suyu azaldı dedi doktorum o yüzden hep yattım ama dediğim gibi tüp bebek oldu diye sürekli yatacaksın diye bişey yok,diğer gebeliklerden farkı yok gebe kaldıktan sonra takipler vs. hep aynı diğer gebelikler gibi.
İnşaallah atlatırsınız, Rabbim evladınızı size bağışlasın.dua edeceğim size.
Allah yardımcınız olsun. Umudunuzu yitirmeyin.
rabbim evladınızı size bağışlasın şifalar versin inşallah en kısa zamanda atlatırsınız bu kötü günleri ve bebişe gerek kalmadan atlatırsınız ve oğlunuza kardeşi mutlu günlerde yaparsınız tüm dualarım sizinle allah yardımcınız olsun
Selam arkadaşım ;
İncitanesi kader arkadaşım açıklamış.Ben de PGT yöntemiyle hamile kaldım. Senin için yapılacak işlem de PGt yöntemiyle çocuğunun dokuları ile uygun bir bebek oluşturup onu transfer etmek .öncelikle eşinin, senin ve oğlunun genetik haritası çıkarılacak. Sonra tüp bebek tedavisine alınacak. Normal şekilde yumurta geliştirme, sperm ile döllenme ve oluşan embiryolara genetik test yapılacak. Oğlunun genetik yapısı ile uygun bir embiryo varsa sana transfer edilip gebelik oluşması beklenecek. Benim bir akrabamın da kızında kan hastalığı var. Onlar da aynı şekilde donör kardeş yaptırıyorlar. Ben sana bu konuda memorial'ı tavsiye ederim. Ayrıca devlet tedavi ücretini karşılıyor. Rapor konusunu araştır. Rapor alırsan memorial 'da olmasa bile SGK anlaşmalı bir hastanede ücretsiz ya da düşük ücretle yaptırabilirsin. Allah yardımcın olsun...
allah razı olsun arkadaşlar.malesef eşimin ve benim dokularımız uymadıdoktorumuz biraz daha bekleyelim belki donör çıkar dedi.çünkü şu durumda olacak bebeğede üzülürüm.ben hastahanelerde o evde ayrı kalacağız.biraz bekleyelim çıkmazsa eğer tüp bebek deneyelim,dedi.doktorumuzda memorial şişliyi tavsiye etti.biz uşakta oturuyoruz.tedavimiz izmirde devam ediyor.hakkımızda hayırlısın olsun.
akasya ve inictanesi arkadaşım sizede çok teşekür ederim.çünkü biz bu kadar detayları bilmiyoruz.akasya arkadaşım o akrabanız memorial damı yaptırdı?biraz bilgi verirsen sevinirim canım.
Evet canım onlarda Şişli Memorial'da yaptıracaklardı. Doktor Cumhur Gökhan Ekmekçi ile görüştüler. Genetik harita için kanları alındı. En son kan test sonucunu bekliyorlardı. Kan testi geldiğinde işleme başlayacaklardı. Ben kendisine ulaşınca sana tekrar bilgi aktarırım. Ben de Şişli Memorial'da PGT'li tüp bebek yaptırdım. İlk denememde hamile kaldım. Allah yardımcın olsun canım.. Dua edeceğim oğlun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?