donrurulmuş embriyo transferi yaptıranlar ve yaptıracak olanlar gelin dertleşelim

keser84

Meleklerimi koru Yarabbi
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2012
3.640
2.336
40
merhaba arkadaşlar şubatta negatif transferm oldu bu ay dondurulmuşlar için tedaviye başladık.neler yaşadığımızı mutlu anlarımızı herşeyei burada paylaşalım istedim hepinizi bekliyorum topikciğime umarım uğurlu gelir hepimize :))

arkadşlar lütfen tecrübeliler baksın biraz yardımcı olun motive edin bizleri :) bugün kontorlüm vardı ayın 21 de adetimin 23. günü transferim gerçekleşecek sizler kaçıncı günde transfer yaptırdınız?

Benim tuttu canım dondurulmuş ikinci de. Kese görmeyi bekliyorum
ayy ne güzel hadi hayırlısı sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah..ilki neden tutmamıştı canm adetinin kaçıncı günü transfer oldu?

Belli bir neden görmedi doktorum... nasip.. walla tam bilmiyorum ama adetimden onbes naltı gün sonraydı galiba araya bayram da girdi

Benimde ikinci denemem donmuşlarla olmuştu ve tuttu sonrasında düşük yaptım ama tutmuştu yani şimdi 3 donmuşum daha var onun için adeti bekliyorum hayırlısıyla yaptırabilirim inşallah

Bide adetin şu günü yapılması gerek diye bi durum yok sanırım kafana takma yani rahim kalınlığına falan bakılıyor sen ne zaman uygunsan doğru zaman o diye biliyorum benim 18.güne denk gelmişti ama 5. Gün embriyosu istersen çözdürüp iki gün sonra transfer edebiliriz demişti dr takma kafana yani :KK66:

Benim ilki tuttu ama 8. Hafta öldü, aldılar. Kromozom anomalisi varmış. Bugün ilk reglimi oldum eylül gibi dondurulmuşlarla denemek istiyorum. Hepimize bol şans! İnşallah bu kezsağlıkla kucağımıza alıp mutlulukla büyütürüz

Benimde ikinci denemem donmuşlarla olmuştu ve tuttu sonrasında düşük yaptım ama tutmuştu yani şimdi 3 donmuşum daha var onun için adeti bekliyorum hayırlısıyla yaptırabilirim inşallah
canım inşallah bukez olur benmde 3 tane ayın 21 de transfer günüm 5.gün embryosu hakkımızda hayırlısı olsun

Bide adetin şu günü yapılması gerek diye bi durum yok sanırım kafana takma yani rahim kalınlığına falan bakılıyor sen ne zaman uygunsan doğru zaman o diye biliyorum benim 18.güne denk gelmişti ama 5. Gün embriyosu istersen çözdürüp iki gün sonra transfer edebiliriz demişti dr takma kafana yani :KK66:
hayırlısı tabi canım takmıyorum da merak ettim neden böyle oldu diye ama doktorumla konuştum sorun olmaz dedi içim rahat şuanda :)) transfer öncesi eşimle kısa bir tatile çıkcaz moral depolamam lazım :)

Benim ilki tuttu ama 8. Hafta öldü, aldılar. Kromozom anomalisi varmış. Bugün ilk reglimi oldum eylül gibi dondurulmuşlarla denemek istiyorum. Hepimize bol şans! İnşallah bu kezsağlıkla kucağımıza alıp mutlulukla büyütürüz
canım Rabbim tekrar yaşatmasın inşallah sağlıklı sıhattli kucağına alırsın bukez :)

kızlar ben ilk denememde çok sıkşmıştım transferden 5 dakika sonra altıma yapcam dye ağladım dişimi sıktım 15 dakka sonra sürgüye yaptım ama nasıl kasıkldım yaparken sanki altıma yapmışım gibi hissedyrom eşime bağryrm düzgün tut dye :))çok kötü olmuştum ozman dedim kendi kendime kesin tutmaz dye :KK43: bukez fazla su içmycem cidden çok kötü oluyor insan..

Benimde 3.denemede tuttu.dondurulmus 5.gün embriyosu.yarin keseyi yada keseleri görmeye gideceğiz :) transferim reglinin 30.gün olmuştu.darisi başiniza inşallah

X