donuk koca...

Ümitli bacım enişte yine mi dellendirdi seni???:27:

kız sorma anacım..
adamda bir koca herif ruhu var anlamadım gitti...
nezaman dışarı çıksak eğlenemiyoruz..
velim gibi tin tin yanımda ruhsuz ruhsuz geziyo ne bi eğlence ne bi elimi tutma ne bi birlikte tadını çıkarma...
lunaparka gidiyoz, sen bin ben izlerim diyo...peeehh....:27::27::27:

canım eğer ilgisizlik sorun değilse çok sıkıntı bi yanı yok benim adamın..
yani yer içer uyur bi de gezer...
zararsızdır..ammaa lakinkiiii bi okadar da donukkk...
dün yine kavga ettim, aynı sebeptenn..çarşıda yürürken elini tutuyom sıkılıyo hmn..:27::27:
koluna giriyom, aman çok asıldın diyo...:27::27:
ben de açtım ağzımı yumdum gözümü...
bugün ilgili biraz ama uzun ömürlü olurmu bilmiyom..
odun işte...yontulduğu kdr...:27::27::27:

ama hava çok sıcak ne yapsın,:1::1: serçe parmaktan tutuşun halay hazır ol pozisyonunda:27:

hatunlar bi bakın hele..
kocamın üzerine konu açmayalı baya oldu..:23::23:
ama bu sorunun cevabı kafamı kurcalıyo..
çok şükür ciddi bi sorun değil..
ama yorumlarınıza ihtiyacım var..:40::40:

eşim nişanlıyken içime düşen beni ilgiye boğan tipik bi boğa burcuydu...:27::27:
yine tipikliğinin neticesinde evlenince de ilgisizlikte tavan bi hale geldi..:53::53:
sevildiğimi biliyorum ama sevgi dili farklı adamın..
yani sarılmaz, öpmez, canı kaynamaz..
kendi tabirince:donuk....:27::27:

yapımda yok öpüp koklamak, sarılmak diyo..
içimden diyorum (açtırtma ağzımı nişanlıyken ikide bi tenhada kıstırıyodun amaaa:27::27::27:)
ama gelin görün ki adam da ruh yok enemm..:31::31:
gün içerisinde arar sorar, meraklıdır..
hediye almayı süpriz yapmayı sever.. (çok sık yapmasa da)

amma lakinkiii dokunsal değil..:26::26:
içinden seviyo anlaşılan..

bugüne kadar şirinlikle öptürttüm kendimi..
elini belime doladım gülerek sarılsın diye...
ama yok anacım..adamın yapısında yok..:14::14:
yani eskiye nazaran iyi tabi..
ama yinede kapıdan girer: naptın hacı? der..
üstünü çıkarıp tv izler uyur..:27::27:

tabi ben atlarım boynuna, yanağımı uzatırım..
bunu her gün yapmama rağmen,her gün üşenmeden sorar: noldu hayırdır diye??:27::27:
zıkkıımm...sen öpmüyon ben öpüyom işte anla be adamm:37::37:

neyse, sözün özü: kocası donuk olanlar, ilgi ihtiyacınızı nası gideriyonuz enemm??:40:
ya da siz de benim gibi sık sık sevilmediğinizi düşünüp kuruyonuz mu kendinizii???:14::14::14:

Ben eşime dün sarıldım ettim 3-4 haftadır ilişkiye girmedik sağlık sorunlarından dolayı falan, adam pardon ama içime girmeden boşaldı.. sonra devam etmek istedim yanaşmadı :1: bende banane dedim kendi bilir..

kız sorma anacım..
adamda bir koca herif ruhu var anlamadım gitti...
nezaman dışarı çıksak eğlenemiyoruz..
velim gibi tin tin yanımda ruhsuz ruhsuz geziyo ne bi eğlence ne bi elimi tutma ne bi birlikte tadını çıkarma...
lunaparka gidiyoz, sen bin ben izlerim diyo...peeehh....:27::27::27:
Ya kusura bakma da sesli güldüm :)))
Peki onun yapmaktan hoşlandığı birşey yok mu? Ona göre sen de ona ayak uydurursun hem ikiniz de eğlenmiş olursunuz?

ama hava çok sıcak ne yapsın,:1::1: serçe parmaktan tutuşun halay hazır ol pozisyonunda:27:

ona da laf eder benimkiiii:27::27:

Ya kusura bakma da sesli güldüm :)))
Peki onun yapmaktan hoşlandığı birşey yok mu? Ona göre sen de ona ayak uydurursun hem ikiniz de eğlenmiş olursunuz?

var...
susmak..birlikte susmayı seviyo:27::27:
bi de sakince tv izlemek..:37:

Aman benim kocam da sarılıp oper sırnasır , yemek yapayım arkadan gelır bı hareketler ben tam tersı sınır gelıyor ustume adamdan fenalıklar gecırıorum ben hıc sarılmam opmem oda aglasır sevmıyosun benı arzulamıyosun sen benı die hehehehehe :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim sevgilim de boğa.. Aynı şehirlerde yaşamıyoruz. Sık sık görüşemiyoruz. Eskiden daha fazla ilgilenirdi ama son birkaç haftadır çok fazla ilgilenmiyor... Tam bir işkolik.. Ayrılmak istediğimde canımlar cicimler havada uçuşuyor, telefon ediyor, konuşmasını iyi becerdiği için, bende yelkenler suya iniyor... Sonra yine aynı, yine aynı.. Düzen aynı... Aslında iç dünyasında romantik bir adam. İlgiyi ve alakayı çok seviyor. Beni kaybetmek istemediğinin farkındayım, seviyor da. Yapılan iyilikleri unutmuyor ama ilgi yok.. Ne yapacağımı bilmiyorum. Seviyorum ama katlanamıyorum... Çünkü ben bir Kovayım.. :KK35:

Son düzenleme:
Back
X