• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

donuk koca...

Benim ki de tutmaz elimi...
Bi gören olurmuşmuşda muşmuş......cık cık cık...
Telden yazıyom...
İfade gonderemiyom...
Anladınız siz beni eneeemmmm....:1: :1:

Tek ezberimde olan ifade bu gülücük.... 》》》 :1: :1: :1:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayol gören olsa ne olur adam helalini takıyor koluna :1: iyi sabrediyosun valla bacım :27: yengeç burcu bir insan olarak nerde ve neresi olursa olsun illa elim ayağım bi yerine değecek :23:

Benim ki de çok sirnasik be.
İnan o da çok sinir bozucu.
Birşey konusalim geç karsima diyorum küt diye yanina oturuyor.
Ben birşey anlatiyorum bu benim ellerimi opuyor saclarimla oynuyor :27:
Siz giyimin suslenin hani giyimin derken en düşük seviyede giyimin makyaj yapin yaklasmayin pek.
O kesin yaklasir.
Bir de cinsel hayatiniz nasil ona da bagli çok aktifse belki ondan yaklasmiyordyr :17:

yok cnm cinsellik aktif olunca daha çok düşkün oluyor benim eşimde

cinsellik pasif olunca hiç yaklaşmıyor iyice soğuk duruyor

güven sarsacak bişey yaşamadık. ikimizde çalışıyoruz ve o vardiyalı çalışıyor bir hafta görüşüyorsak bir hafta görüşmüyoruz ve o evde olduğu zamanlarda sürekli ya oyun oynuyor yada film izliyor. bunun için çok tartıştık ama hiç bir şekilde düzelmiyor. son zamanlarda artık karışmamaya başladım uzaklaştım belki anlar diye ama böyle daha mutlu sanki. sürekli böyle yürümez ilerde boşanırmıyız gibi sorularla günümü geçiriyorum

Birlikte izleyin işte filmi, beraber birşeyler yapın.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:49 çook ama çok sanslısın :49:
Benim kocam donuk değil o yüzden yorum yapamicim :27::27:
Aksine bi iş yaparken arkamda bitiverir, bazen bağırıyorum sana arkamı dönemicek miyim, bıktımmm diye :1:
Kapıda öpmezsem, öpene kadar içeri girmez:1: Apartmana rezil olcaz bi gün :27:
Seninki seviyor seni bence, ama kendini salmış baya, kapıdan girerken hacı demesinden belli :9:

Benim kocamda cok donuk senede bir öper sırnaşmaz sevgisini sürekli eve erzak alarak gösterir cok banal...bazen okadar doluyorum ki düşünceden adama patliyorum yaşlandın diye halbuki yasim 21 çok üzüyo bu durum beni icimden avaz avaz bagiriyorum kimse duymuyo:(((((

Bacım gülmekten yarıldım Allah da seni güldürsün:1::1:

Senin gibi işveli hatuna donuk kalabilen adamın bir dr a görünmesini tavsiye edeceğim ama
iyi dr bulabilmek de mesele ( Bakınız son konum:ssz:)

Kimi tv ye bakarak uyur kimi pc ye anacım benimki de facebook, maçkolik karşısından poposunu kaldırıp
wcye giderken yanıma uğrarsa şanslı sayarım..:31:

Yani nadir öyle öpüp sırnaşma, sıkıştırma hele Ramazan dolayısıyla dükkanı az açar olduk.
Bayağı mesafe koydu sarılsam orucumu bozma git diyor:27::27:
:)))))) ayyyyyy sarılırsam orucumu bozma git diyo diooo:) Allahm ne güldüm vallahi ne komiksnz :)

Geçen günlerde bir yorumunuz denk geldi eşinize herif demiştiniz, yani sizde ona karşılık böyle konuşuyorsanız eşinizin hacı demesi hiçte garip değil. Şahsi fikrim ilişkilerde hep bir sınır olmalı, tamam şakalaşın, dalga geçip eğlenin birbirinizle ama o sınır aşılınca erkekler pekte geri dönemiyor.

hee zaten..
kırışa kırışa bi hal oldum herife..
nerde o eski soğuk ümitliii peeeehh.....
coolluğuma zeval geldi enemmm...:27::27:

o ne yaw..eli göğsündee:27::27::27:
sesli güldüm bacım..:1::1:
amacı neymiş pardonda..:37::37:
stres topu niyetine yokluyo demekkiii:27::1::1::1::1::1:
ayyyyyyy hiç güleceğim yoktu yaaaaa :))))))))))))::9::9::9::9::1::1::1::1::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:z:

kız yine seninkinin yükseleni iymiş..
benim kaynana da 2 saat geç doğuraymış akrep olumuş yükseleni..
akrepleri severim..
senin burcun ne bu arada kuzu?

::32:

Ben ikizlerim cnm.
Yok yok boğa ve akrep karışımı da hoş olmuo. Hem sinirli hem kindar bir asabi bir sevecen. Bağırır çağırır kıyametler kopar sonra bakmışsın kuyruğunu kıstırmış gelmiş kedi gibi mırlıyor :)

Benim eşimde boğa burcu,demekki geneli böyle bunların senin eşin kadar olmasa da bizde de var birazck donukluk :1:

hatunlar bi bakın hele..
kocamın üzerine konu açmayalı baya oldu..:23::23:
ama bu sorunun cevabı kafamı kurcalıyo..
çok şükür ciddi bi sorun değil..
ama yorumlarınıza ihtiyacım var..:40::40:

eşim nişanlıyken içime düşen beni ilgiye boğan tipik bi boğa burcuydu...:27::27:
yine tipikliğinin neticesinde evlenince de ilgisizlikte tavan bi hale geldi..:53::53:
sevildiğimi biliyorum ama sevgi dili farklı adamın..
yani sarılmaz, öpmez, canı kaynamaz..
kendi tabirince:donuk....:27::27:

yapımda yok öpüp koklamak, sarılmak diyo..
içimden diyorum (açtırtma ağzımı nişanlıyken ikide bi tenhada kıstırıyodun amaaa:27::27::27:)
ama gelin görün ki adam da ruh yok enemm..:31::31:
gün içerisinde arar sorar, meraklıdır..
hediye almayı süpriz yapmayı sever.. (çok sık yapmasa da)

amma lakinkiii dokunsal değil..:26::26:
içinden seviyo anlaşılan..

bugüne kadar şirinlikle öptürttüm kendimi..
elini belime doladım gülerek sarılsın diye...
ama yok anacım..adamın yapısında yok..:14::14:
yani eskiye nazaran iyi tabi..
ama yinede kapıdan girer: naptın hacı? der..
üstünü çıkarıp tv izler uyur..:27::27:

tabi ben atlarım boynuna, yanağımı uzatırım..
bunu her gün yapmama rağmen,her gün üşenmeden sorar: noldu hayırdır diye??:27::27:
zıkkıımm...sen öpmüyon ben öpüyom işte anla be adamm:37::37:

neyse, sözün özü: kocası donuk olanlar, ilgi ihtiyacınızı nası gideriyonuz enemm??:40:
ya da siz de benim gibi sık sık sevilmediğinizi düşünüp kuruyonuz mu kendinizii???:14::14::14:

ayyyy kızzzz aynı eşimle beni anlatmışsınnn :1::1::1: odun kızım bunlar değşmezzlerrrrr :52::52::52:

Benim kocamda cok donuk senede bir öper sırnaşmaz sevgisini sürekli eve erzak alarak gösterir cok banal...bazen okadar doluyorum ki düşünceden adama patliyorum yaşlandın diye halbuki yasim 21 çok üzüyo bu durum beni icimden avaz avaz bagiriyorum kimse duymuyo:(((((

kız sesli güldüm yorumunaa...:1::1::1:
benim odun da erzakla sevgisini belli edenlerden...
nekadar çok hamallık edip eve bişey getirdiyse sevgi düzeyi okadar yüksek demektir , anlayamadıysam way halime :9::9::9:

Ben ikizlerim cnm.
Yok yok boğa ve akrep karışımı da hoş olmuo. Hem sinirli hem kindar bir asabi bir sevecen. Bağırır çağırır kıyametler kopar sonra bakmışsın kuyruğunu kıstırmış gelmiş kedi gibi mırlıyor :)

enemmm öylesi de komikmiş kızzz...:1::1:
ossun ama severim akrepleriii yinedeee..

Benim eşimde boğa burcu,demekki geneli böyle bunların senin eşin kadar olmasa da bizde de var birazck donukluk :1:

sözlü olarak sevgisini dillendirmesini beklemiyecen bunlardan anacım..
işte yemek yerken ağzına lokma verirse, uyurken üstünü neyim örterse..anlaki seviyo..
anlayamıyosak bizim suçumuz onlara göre..:31::31:

ayyyy kızzzz aynı eşimle beni anlatmışsınnn :1::1::1: odun kızım bunlar değşmezzlerrrrr :52::52::52:

amaaaannn heee demi..
Allah başka dert vermesin....

Eşim değil ama sevgilim böyle kollarımı falan sıkarak sever dişlerini sıka sıka. Ben de kaçacak yer ararım. Böylesi daha kötü. :27:

ben de boğayım ama sırnaşık bir insanım; belki cinsiyete göre falan değişiyordur.ama bence burçla falan pek alakası yoktur.gelecek yıllarda evlenirsem inşallah çok sırnaşık bir kocam olur.ben çok severim insanlara sarılmayı, öpmeyi falan.
hani diyorsunuz ya uzak durunca bir şey mi oldu diye endişeleniyor, soruyor diye...o zaman siz de bu fırsattan yararlanın, konuşun onunla bu konuda.

Benim de öyle donuk ki ne donuk her nisanliyken aynen ksitiridi ama simdi ben incitmisim onu agir konuşuyorum kavga ederken napim damarima basıyor o yüzden soğumuşmus kız gibi alıngan hisli anam ben napim. Ne edim bosansam mi diyom ondan da korkuyom yaa iyi birini bulamazssam diye her gün gelir TV izler uyur ben yanasmasam hic bi halt yapacağı yok çok sinirliyim su an yaaa :(

hatunlar bi bakın hele..
kocamın üzerine konu açmayalı baya oldu..:23::23:
ama bu sorunun cevabı kafamı kurcalıyo..
çok şükür ciddi bi sorun değil..
ama yorumlarınıza ihtiyacım var..:40::40:

eşim nişanlıyken içime düşen beni ilgiye boğan tipik bi boğa burcuydu...:27::27:
yine tipikliğinin neticesinde evlenince de ilgisizlikte tavan bi hale geldi..:53::53:
sevildiğimi biliyorum ama sevgi dili farklı adamın..
yani sarılmaz, öpmez, canı kaynamaz..
kendi tabirince:donuk....:27::27:

yapımda yok öpüp koklamak, sarılmak diyo..
içimden diyorum (açtırtma ağzımı nişanlıyken ikide bi tenhada kıstırıyodun amaaa:27::27::27:)
ama gelin görün ki adam da ruh yok enemm..:31::31:
gün içerisinde arar sorar, meraklıdır..
hediye almayı süpriz yapmayı sever.. (çok sık yapmasa da)

amma lakinkiii dokunsal değil..:26::26:
içinden seviyo anlaşılan..

bugüne kadar şirinlikle öptürttüm kendimi..
elini belime doladım gülerek sarılsın diye...
ama yok anacım..adamın yapısında yok..:14::14:
yani eskiye nazaran iyi tabi..
ama yinede kapıdan girer: naptın hacı? der..
üstünü çıkarıp tv izler uyur..:27::27:

tabi ben atlarım boynuna, yanağımı uzatırım..
bunu her gün yapmama rağmen,her gün üşenmeden sorar: noldu hayırdır diye??:27::27:
zıkkıımm...sen öpmüyon ben öpüyom işte anla be adamm:37::37:

neyse, sözün özü: kocası donuk olanlar, ilgi ihtiyacınızı nası gideriyonuz enemm??:40:
ya da siz de benim gibi sık sık sevilmediğinizi düşünüp kuruyonuz mu kendinizii???:14::14::14:

Bacisiiiii sen benim evleneceğim adamı yazmışsın ya :D Allah askına soyle nasıl mutlu musun ailesine düşlem mu esine karşı mı ozverili yoksa anne babasına mı ay aynı ua burç sacma geldi hayat boyu bana ama su an artık bende kabul ediyorum. Benim ki de boga. Ve şimdiden en cok sevdiği sey yemek yiyip uyumak. Ha gezmeyi de cok seviyor. Ama rahatına düşkün. Aynı senin gibi hacı diyor bana ya :D

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bacisiiiii sen benim evleneceğim adamı yazmışsın ya :D Allah askına soyle nasıl mutlu musun ailesine düşlem mu esine karşı mı ozverili yoksa anne babasına mı ay aynı ua burç sacma geldi hayat boyu bana ama su an artık bende kabul ediyorum. Benim ki de boga. Ve şimdiden en cok sevdiği sey yemek yiyip uyumak. Ha gezmeyi de cok seviyor. Ama rahatına düşkün. Aynı senin gibi hacı diyor bana ya :D

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım eğer ilgisizlik sorun değilse çok sıkıntı bi yanı yok benim adamın..
yani yer içer uyur bi de gezer...
zararsızdır..ammaa lakinkiiii bi okadar da donukkk...
dün yine kavga ettim, aynı sebeptenn..çarşıda yürürken elini tutuyom sıkılıyo hmn..:27::27:
koluna giriyom, aman çok asıldın diyo...:27::27:
ben de açtım ağzımı yumdum gözümü...
bugün ilgili biraz ama uzun ömürlü olurmu bilmiyom..
odun işte...yontulduğu kdr...:27::27::27:

Back
X