donuk koca...

benim koca donuk değil ancak ailesinin yanında birden kişiilk değiştiriyor, bir donuklaşma, asosyalleşme içine kapanık biri imajı veriyor.bir gün dellenip ne oluyor dikkat çekmeye felan mı çalışıyorsun çocuklugun ile ilgili sorunların var sanırım diye bağırcağım.

Benim kocada aynı versiyon

Sevgiliyken öper sarılırdı. Evlenince ilk 6 ayda fena değildi. Aynı koltukta uzanıp film izlerdik. 6 ay sonra sıcak oluyor deyip karşı koltuğu satın aldı

Çok sevdiğini biliyorum ama yok yatağa bile ben uyumaz beklersem saat 2 lere kadar ancak öyle giriyoruz.

Ara ara bende takıyorum ama alıştım galiba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
ahhhh anacim ahhh bendede var ayni dert evlenmeden once romantik bici bici sevgi kelebegi sosyal gezmeyi tozmayi seven yeni yerler kesfeden askini surekli dile getiren tv seyrederken bile elimi tutan adam evlendikten sonra 360 derece dondu simdi muhabbet soyle eve girerken yemek hazirmi sofra toplarken cay ne oldu tam iki dakika yanina oturup romantiklik yaratacakken meyve nerde meyveyi kaldirirken bide su versen ondan sonra gelmisim ki adam yok coktannn icerde uyumus bile kose yastigi gibi adam maasallah agzi dili eli kolu var ama icratt sifir maalesef

Bacım gülmekten yarıldım Allah da seni güldürsün

Senin gibi işveli hatuna donuk kalabilen adamın bir dr a görünmesini tavsiye edeceğim ama
iyi dr bulabilmek de mesele ( Bakınız son konum)

Kimi tv ye bakarak uyur kimi pc ye anacım benimki de facebook, maçkolik karşısından poposunu kaldırıp
wcye giderken yanıma uğrarsa şanslı sayarım..

Yani nadir öyle öpüp sırnaşma, sıkıştırma hele Ramazan dolayısıyla dükkanı az açar olduk.
Bayağı mesafe koydu sarılsam orucumu bozma git diyor

kocalarımız aynısının tıpkısı....
yılda bir çiçek alır onuda kırk yıl söyler sankı cok bısey :))))
ama uyurken alır göğsüne alllahım bu kadar benzerlik...

kocalarımız aynısının tıpkısı....
yılda bir çiçek alır onuda kırk yıl söyler sankı cok bısey :))))
ama uyurken alır göğsüne alllahım bu kadar benzerlik...

Eslerimiz cok benziyor demekki :))
Aynen benim esimde öyle. . Hatta bi kere kavga ederken şu cümleyi kurmuslugu bile vardir : " bak bak daha sana aldigim cicek orada duruyor sen bana neler soyluyorsun bak ta utan utan :))) "
Cicek konusunda cok hassas bi aldi mi on gün dinlerim:)
Bide bu uyku meselesi bizde cok onemli.
Sizde baska ne gibi seyler var onemli olan merak ettim:)

yazik oldu simdi kocasi butun gun dokunup open hanimlar ballandira ballandira anlatacak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Açılın boğa burcu geldi. Ama dşisi :)) aslında boğalar dokunmayı çok sever ama bazı konularda hakikaten odunuz yahu. Öpmek sarılmak vs bunlar çok zor geliyor. Elalem sırnaşık olur bende tam tersi hiç sırnaşamam. Mıç mıç öpemem. Sürekli sarılamam. Hatta bazen bunları niye yapmak istemiyorum diye sorgularım ama olmuyor arkadaş neden bilmiyorum olmuyor işte. Ama yapamasamda çok pis severim. Yine de senin koca salmış acık. Söylemesi ayıp ou coştur. Boğa= yemek+cinsellik söyle damağa hitap eden birvyemek yapıp gecesine de uuu beybi beybi olursa istemediğin kadar öpecektir :))

Geçen günlerde bir yorumunuz denk geldi eşinize herif demiştiniz, yani sizde ona karşılık böyle konuşuyorsanız eşinizin hacı demesi hiçte garip değil. Şahsi fikrim ilişkilerde hep bir sınır olmalı, tamam şakalaşın, dalga geçip eğlenin birbirinizle ama o sınır aşılınca erkekler pekte geri dönemiyor.

tam ortadan çatlayım diye yazdın canım bu yorumu sanırım...

aynı benim gibisin canım...
adama öğreteyim diye şebek oldum..
gidip gidip sırnaşıyom..
yoksa 50 yıllık evli gibiyiz...

Ay o ne öyle ya dokunmaz öpmez koca vallahi kavga çıkarırdm.
Sende donuk ol bi süre

yaa donuk olsam da çözüm olmuyo..
yani donuk görünce iyce üstüme düşüyo nevar noldu,neye canın sıkıldı..vs vs..
sorularıyla bunaltıyo..şebeklik yapıyo ben de uzatmayım diye sıcak davranıyom
sonra tekrar kaçıyo..
kısır döngü

tam bir boğa idare ediver böyle.

sen de boğasın sanki????

Flor nisanlilik ve evliliginiz kac yil oldu merak ettim...
Ozellikle ayni evi paylasma yani evlilik?

flort 1 ay
nişanlılık 4 ay
evlilik de bi yıl oldu iştee....

ee nasıl değişti peki canım?
sihirli deynek değmemiştir?
naptın da böyle oldu yani?

benimki de bu modelin yandan yemişi...
Bir çözüm bulamadım ayrı takılıcam artık

onu da denedim..,aynı evin içinde iki yabancı gibi..
hiç hoş olmuyo...

Ya sen cok tatli hatunsun tabirlere bak "kocam donuk dokunsal degil" guldurdun beni :)) yapisinda yoksa cok da zorlamamak lazim ya oyle kabul et yoksa darlanir bunalir sorun cikar

teşekkürler canım
kabul edemiyom..biraz öpülüp koklanmak hakkım benceee

hee zaten..
kırışa kırışa bi hal oldum herife..
nerde o eski soğuk ümitliii peeeehh.....
coolluğuma zeval geldi enemmm...

o ne yaw..eli göğsündee
sesli güldüm bacım..
amacı neymiş pardonda..
stres topu niyetine yokluyo demekkiii

Anlatımınıza bayıldım
Konuyu açarken umarım gardınızı almışsınızdır çünkü ayy kocam beni böyle sever, böyle öper diyenler bu konuya doluşacak
Tipik bir boğa burcu ile karşı karşıyasınız..
Biraz ilgiyi çekin, siz öpmeyin sarılmayın.
Mesela kapıdan içeri girince boynuna atlamayın, koltukta oturun sakince o gelsin öpsün.
Bu adamlar beni öp dedikçe öpmüyor sanki zehir var yanağımızda.

Benim eşimde öyledir. Özellikle toplum içinde temasımız neredeyse hiç yoktur, el ele tutuşmak dışında. evde de durup dururken gelip öpmez, sarılmaz. Yapısı böyle. Dışarda yapmasın da evde yapsın tabi ama o da yok. Bence sevgi göstergesi değil ama insan istiyor tabi. Napalım bizim kocalarda böyle.

Donuk kocalar için ne yapılabilir bilmiyorum ama anlatım şekliniz çok tatlı :)

teşekkürler...sıkmadan anlatayım dedim..

demekki bi taraf verince diğer taraf kendini çekiyo olay bu...

karşı koltuktan bakışmak da iyymişşş
bi de bunu deneyelim tam benim herife göre bi aktivite

böyle heryerde anlatma bak benim gibiler nazar neym değer bacım..

Konu hakkında yorumum yok ama anlatım tarzınız çok hoşuma gitti. Bence sırnaşmaya devam. Birbirine dokunmayan çiftler daha çok sorun yaşıyor gözlemlediğim kadarıyla.

teşekkürler, olay trajikomik ben napıym..
sırnaşıkkk foreverrr

ayy ne güldüm

demek öylesi de sorun..
cinsel hayatımız eh işte..çok da ahım şahım deil yani..
idare eder..

hediye yerine, sıcak davranmasını tercih ederdim..
hediyeyi herkes alabilir ama onun sıcaklığını kimse sunamaz..
hayırlısı...

İnanmıyorum bi an bu yazıyı ben yazdım sandım benimkide aynı ne öper ne sarılır. Ah ah bi sihirli değneğim olsa da dokundursam şuna.şaka bi yana İnan okadar yoruldumki beş yıldır ne sevdiğini söyler nede sırnaşır aynen dediğin gibi donuk hatta bende ruhsuz adam diye nitelendiriyorum sevilmedimi düşünüp çok üzüldüğüm zamanlar oluyor bizim iletişim sorunumuz var muhabbet edemiyoruz buna çözüm bulursan muhakkak haberim olsun hatta şöyle söyleyeyim eğer bildiğiniz eşler arası iletişim ile ilgili iyi bi kitap varsa tavsiyelerini bizi beklerim arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…