dönüşü olmayan birşeyler yaşandı diye katlanır mıydınız ?

amelieee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
213
29
34
Merhaba kızlar. İki senedir bana kan kusturan bir iliskim var. Kafayi yemis durumdayim. Bana köpek gibi davraniyor azarliyor üzüyor ve bu umrunda bile olmuyor. Beni elestirmeden yaparken dusunecektin diye yargilamadan ablalarım olarak bir yol gösterin nolur. İntiharın eşiğine geldim dayanamaz oldum. Ben onunla birlikte oldum ve bu yuzden ayrilik çözüm değil gibi geliyor. Ne yapmaliyim deliricem :KK43: az once yine kavga ettik ben hastaydim aramadi sormadi neden deyince de bana susmayi bil adam ol kendine ceki duzen ver diyor. Bana yazma sen yazinca basim agriyor tansiyonum firliyor diyor. Ariyorum acmiyor. Kendimden nefret ettirdi bana :KK43:

Merhaba kızlar. İki senedir bana kan kusturan bir iliskim var. Kafayi yemis durumdayim. Bana köpek gibi davraniyor azarliyor üzüyor ve bu umrunda bile olmuyor. Beni elestirmeden yaparken dusunecektin diye yargilamadan ablalarım olarak bir yol gösterin nolur. İntiharın eşiğine geldim dayanamaz oldum. Ben onunla birlikte oldum ve bu yuzden ayrilik çözüm değil gibi geliyor. Ne yapmaliyim deliricem :KK43:

intihar mı çözüm peki, yapmışsın bir hata olan olmuş sırf bu yüzden hayatını zindan eden ve seni ölümü düşündüren biriyle olmak çok yanlış. biran önce ayrıl hayatını düzene sok, yaşın küçük sanırım meslek edinmeye çalış ayaklarının üstünde durmalısın, intihar olayını da bir daha düşünme pislik biri yüzünden,olabilir bir hata yapmışsın dünyanın sonu değil bu önemli olan senin bu durumdan ders çıkarman canım

Öyle saçmalık olur mu canım ayrıl tabi ki. O farkındadır bundan dolayı ayrılamadığının, o yüzden senin tabirinle köpek gibi davranıyordur. Ayrıl arkana bile bakma. Eğer sen kendi namusunu ve değerini iki bacak arasına sıkıştırırsan adamlar bin beterini yapar. Kendine saygı duymayı öğren.

Kesinlikle evlenmeyi bile dusunme bu haldeyken bu kadar sikinti yaratip burnundan getiriyosa eger ewlenince bine katlar sakin kendinden vazgecme olum falan dusunme sokakta kizlar birinin altindan kalkip digerine yatiyo onlar pisman olmuyo sn ne diye olmeyi dusunuyosun ki kendine bi iyilik yap kurtul o asalaktan ..

ya ilişki yaşadım diye ayrılmak çözüm değil ne demek? sevmişsiniz, sevişmişsiniz. eee böle saygısız, seviyesiz bir herife kendinizi ezdirmeye devam edecek misiniz? ne adamlar vardır size aşık olup, başının üstünde gezdirecek. ananız sizi bu kalas afedersiniz ama ağzınıza s.çsın diye mi doğurdu? s.. edin böyle pisliklere yer vermeyin hayatınızda

tabiki katlanma hemen ayril hata yapmis olabilrsin ama bunun hayatini mahvetmesine izin verme. dik dur meslek sahibi ol bundan sonra karsina cikacak insanlara karsi durust ol gercek sevgi 2 damla kan demek degil

Merhaba kızlar. İki senedir bana kan kusturan bir iliskim var. Kafayi yemis durumdayim. Bana köpek gibi davraniyor azarliyor üzüyor ve bu umrunda bile olmuyor. Beni elestirmeden yaparken dusunecektin diye yargilamadan ablalarım olarak bir yol gösterin nolur. İntiharın eşiğine geldim dayanamaz oldum. Ben onunla birlikte oldum ve bu yuzden ayrilik çözüm değil gibi geliyor. Ne yapmaliyim deliricem :KK43: az once yine kavga ettik ben hastaydim aramadi sormadi neden deyince de bana susmayi bil adam ol kendine ceki duzen ver diyor. Bana yazma sen yazinca basim agriyor tansiyonum firliyor diyor. Ariyorum acmiyor. Kendimden nefret ettirdi bana :KK43:

Ne olmuş birlikte olduysan .. Evliler ayrılıyor .. Ayrıl ve pişmanlık duyma ..
Hiçbir şey dünyanın sonu değil .

kesinlikle ayrıl o konuyu da kafana takma onun ayrıca çözüm yolları var ki öyle kabul eden biride çıkar sana böyle davranan biriyle ne kadar geleceğin olabilir ki

X