- Konu Sahibi yediveren35
Aslında böyle bir konu açmak benim için çok zor.Uzun zamandır takip ettiğim konulardan biri bu.Belki derdimi anlatsam verdiğim kararı destekleyenler olursa daha emin bir şekilde yoluma devam ederim.35 yaşındayım,eşimle 15 senedir evliyim.iki çocuğum var.eşim çok agresif,sinirlendiğinde ana avrat küfür eden,bağıran çağıran dövmekle tehtid eden biri.Herzaman olmasada arada yaşadğım durum.Bunları çocuklarımın yanında yapıyor.Son olay bütün ipleri kopardı.Bir akşam nedenini anlayamdığım biçimde büyük oğlumun(11yaşında)yanında ölmüş anneme küfür etti.bende ona iade ettim küfürünü.Bir hafta sonra küçük oğlumu ayağımda sallarken tv kapat çocuk uyusun dediğim için kavga çıkardı bana el haraketi yaptı bende sana deyince sırtıma tekme attı.Bir aydır konuşmuyorum eve geliyor yiyor içiyor birşey olmamış gibi davranıyor.ben kavga sırasın boşanacğımı söyledim s.... dedi.kararlıyım okul bitince(oğlum 5e gidiyor.)dava açıcam.Lütfen bana destek verin.Bu durumu kolay atlatmanın yollarını gösterin.annem yok.çalışmıyorum ama mesleğim var.oturduğumuz ev benim üstüne.evimden çıkmak istemiyorum oda çıkacak gibi durmuyor.şimdiden davayı açsammı yoksa tatilimi beklesem.bana yol gösterin arkadaşlar.
Son düzenleme: