Hamur İşleri Donut (Resimli)

hafta sonu yapicaktim ama dayanamadim oglumun favorisi olan cikolatali ve cilek recelli yaptim cokacimcoook
cok lezzetli hem de cok ekonomik ,hazir aldigim 3 tane parasina evde 27 tane yaptim delikafadulden ustelik icinde ne oldugunu belli kaydirigubbakcemile3 tertemiz missss gibi cokacimcoook libyanam cok tesekkur ederimŞenizŞeniz :1hug: oglum senin yaptiklarinin resmini pc'nin ekranina koymus kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

[/URL]
[/IMG]

Wooow diyorum başka birşey demiyorum:1shok:
Ellerine sağlık abuşum Harika görünüyorlar..Maşallah sana üşenmiyorsun yapıyorsun canımsın Şeniz Afiyet bal şeker olsun..Dediklerinde çok haklısın ayrıca,evde yapıyoruz mis gibi istediğimiz şekilde ..
Sencerime öpücüks en tatlısından

ellerine emegine saglik canim harika görünüyolarcokacimcoooka.s.

Ortasındakiler lokmaya benzemiş değil mi :)

Libyana maşallah ne kadarda pasta çörek tarifi biliyorsun tebrik ederim ellerine sağlık

Marifet iltifata tabidir her zaman bunu söylerim derman arkadaşım:)
Çok teşekkürler..

valla keşke benim eve bi ara uğrasan hepsinden yaptırsam sana mu ne marifet bu ne hızdır maaşallah valla nazar değmesin sana :))

amaniiin Libyana yaktın beni yav! Çok seviyorum ben de donutı dün aklıma girdi demin hamurunu yaptım annemle itiş kakış öle olmaz böle olmaz diye karıştı işime neyse şimdi mayalanıyor:içelim:
içine tarçın kakao ve kepek koydum güya diyet oldu nuhahah!!
hazır olunca ben de resim çekip koymak istiyorum yamuk yumuk olmaz işalla-tatlicadiarzu-

işte bunlar pek şık görünmüyorlar ama çok lezzetli oldular ortasını iyi delmedim yuvarlak pofidik oldular
ama ilk hamurişi deneyimim için güzel oldu yav bir de bi kamyon çıktı nasıl bitiricem ben onlarıkaydirigubbakcemile3

valla keşke benim eve bi ara uğrasan hepsinden yaptırsam sana mu ne marifet bu ne hızdır maaşallah valla nazar değmesin sana :))
kaydirigubbakcemile3
delikafadulden
ben daha güzel yaparım :jeyyar:
Ellerine sağlık canım,tabi ki daha güzel yaparsın

Alacağın olsun aklım beynim donut da donut diye zonklamaya başlayacak yine..
Ne güzel kabarmışlar güzelim,ellerine sağlık vallahi:1hug:
O kamyonu Libya taraflarına doğru yollarsan çok mesut olurum efenim

Son düzenleme:
4 tane miii
hey maaşallah ben de kendimi blirdim
OBUR şirin:roflol:

nuahahhayt oburum diyen beni görünce aman yarabbi diyo zaten
daha benden oburunu görmedimkaydirigubbakcemile3

kıza bak ya donut yapmışşş
bunu da yaptın ya libyana.. senden korkuyorum artık...

hemde şekilsiz şemalsiz değil.muhteşem görünüyolar..
bir dunkin donut fanatiği olarak..
seni tebrik eder
önünde saygı ile eğilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…