hafta sonu yapicaktim ama dayanamadim oglumun favorisi olan cikolatali ve cilek recelli yaptim cokacimcoook
cok lezzetli hem de cok ekonomik ,hazir aldigim 3 tane parasina evde 27 tane yaptim delikafadulden ustelik icinde ne oldugunu belli kaydirigubbakcemile3 tertemiz missss gibi cokacimcoook libyanam cok tesekkur ederimŞenizŞeniz :1hug: oglum senin yaptiklarinin resmini pc'nin ekranina koymus kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
[/URL] [/IMG]
hafta sonu yapicaktim ama dayanamadim oglumun favorisi olan cikolatali ve cilek recelli yaptim cokacimcoook
cok lezzetli hem de cok ekonomik ,hazir aldigim 3 tane parasina evde 27 tane yaptim delikafadulden ustelik icinde ne oldugunu belli kaydirigubbakcemile3 tertemiz missss gibi cokacimcoook libyanam cok tesekkur ederimŞenizŞeniz :1hug: oglum senin yaptiklarinin resmini pc'nin ekranina koymus kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
[/URL] [/IMG]
kaydirigubbakcemile3valla keşke benim eve bi ara uğrasan hepsinden yaptırsam sana mu ne marifet bu ne hızdır maaşallah valla nazar değmesin sana :))
delikafaduldenamaniiin Libyana yaktın beni yav! Çok seviyorum ben de donutı dün aklıma girdi demin hamurunu yaptım annemle itiş kakış öle olmaz böle olmaz diye karıştı işime neyse şimdi mayalanıyor:içelim:
içine tarçın kakao ve kepek koydum güya diyet oldu nuhahah!!
hazır olunca ben de resim çekip koymak istiyorum yamuk yumuk olmaz işalla-tatlicadiarzu-
Ellerine sağlık canım,tabi ki daha güzel yaparsınben daha güzel yaparım :jeyyar:
işte bunlar pek şık görünmüyorlar ama çok lezzetli oldular ortasını iyi delmedim yuvarlak pofidik oldular
ama ilk hamurişi deneyimim için güzel oldu yavbir de bi kamyon çıktı nasıl bitiricem ben onlarıkaydirigubbakcemile3
Harika görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?