doqum sonrası eşlerinizle araniz nasil:(

gamzesen93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
54
3
31
Doqum yapali 2 ay oldu esimle aramiz buz qibi elinde tlf baska odada saatlerce. daha sonra yemek yiyip uyuyo sabah da ise qidiyo hafta sonuda uyuyo aramiz buz qibi evde iki yabanciyiz ...

çocuklada mı ilgilenmiyor.. öyle bir yazmışsınız ki.. aranızda hiç konuşma yok gibi. küs gibi yaşıyor gibi algılanıyor.

Senden önce kocan lohusa sendromuna girmiş galiba..
İki taraf içinde zor bir süreç aslında bebek gelince düzen ona adapte olma derken.
Bence birlikte ilgilenin bebeğinizle.
Erkeklerde 2.plana atılma hissi oluyormuş sanırım :KK53::KK53: ne de olsa onlar da koca bebek :KK70:

Allah bu kadınlara ne güç vermiş cidden:KK51:

Konussakta uzaktan uzaga... Bi basbasa kalalim diyoruz bebek aqliyo kendi halime birakti beni galiba

başbaşa kalalım diyomuşsunuz ama kalamıyomuşsunuz. en azından birlikte olmak icin girişimleriniz oluyomuş eşinizle.

soğukluk da, eşinizin bebeğin varlığına alışma durumuyla ilgili galiba. geçer zamanla inş.

Sanki hersey bitmis oyle istiyorum ki ailemin yanina donmeyi tek basina atilmis gidilmis sahipsiz gibi hissediyorum kndmi bi bebek ve ben koca bide ev...

Telefonunda ne ile uğraştığını söyleyin..
Sizinle ilgilenmesini, teliyle uğraşmasından rahratsız olduğunuzu söyleyin...
Başka odaya geçmesi de enteresanmış...

Baktirmiyo bende ugrasmiyorum... Bebegin erken oldugunu biliyoruz ama bilincsizce oldu zaten
Bilinçsizce mi oldu?!

Yani demeyeyim diyorum ama arkadaşım sevişmeyi bilip korunmayı nasıl bilmiyorsunuz lütfen ya.

Bu bebek sizin kabusunuz olmasın.yuvanıza mutluluk kaynağı olsun. Lütfen ilerde bebek olmasaydı böyle olmazdı laflarına da girmeyin eşinizle.

kendinizi yanlız hissettiğinizi ona ihtiyacınızın olduğunu uygun bid dille anlatın, onun da mutlaka kendine göre sebepleri olabilir haksız olsa da çünkü sizin durumunuz çok özel şu anda ilgiye ihtiyacınız var karşılıklı anlaşmaya çalışın

X