Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
az önce oncomed ile test yaptım..sonuç pozitif..darısı tüm olmayanların başına...![]()
en büyük kızım 13 ,oğlum 11,küçük kızım da 6 yaşında..bende 32 ye girdim bu ay..inşallah oğluma bi kardeş gelir :)
Maşallahh Size, 3 yavrunuza ve yeni meleğinize
Rabim sağlıklı, sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inş'Allah....
Ne güzel bir duygudur 4 çocuk annesi olmak kim bilir
Allah isteyen herkese, hayırlı ve sağlıklı bir şekilde nasip etsi inş'Allah...
inşallah canımgenç mişsiniz ben 23 yaşındayım 2 yaşında bir oglum var .ikinci kez hamile kalmaktan çok korkuyorum . siz dördüncü deyince merak ettim yaşlarını .paylaştıgınız için teşekkür ederim.ilk iki çocugunuz yaşları çok yakın zor olmadı mı canım büyütmesi:44:
az önce oncomed ile test yaptım..sonuç pozitif..darısı tüm olmayanların başına...![]()
23 yaşında benim iki çocuğum vardı..zorluğu var fakat güzel yönleride var..büyüyünce iyi oluyor..yaş farkının az olması daha iyi..bence oluyorsa bir an önce düşünün ..kardeş kardeş oynarlar.. :)![]()
en büyük kızım 13 ,oğlum 11,küçük kızım da 6 yaşında..bende 32 ye girdim bu ay..inşallah oğluma bi kardeş gelir :)
hayırlı olsun da en küçük kızınız oğlunuzun zaten kardeşi değil mi? niye oğluma kardeş gelir demişsiniz![]()
allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin az önce ben de oncomed ile test yaptım ama aynı test bana tek çizgiyi gösterdi((
Allah tamamına erdirsin![]()
![]()
sizin kaç gününüz geçmişti,belirti filan yok mu? bazen yanıltıcı sonuç verebiliyor testler ve inşallah sizin testte öyle olmuştur...![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/446253-2012-subat-anneleri-paylasim-alani.htmlaz önce oncomed ile test yaptım..sonuç pozitif..darısı tüm olmayanların başına...![]()