Dördüz Anneleri ve Dördüz Bebek Bekleyen Anneler

maaşallahhhh.biz b,rtanesi ile zor uğraşıyoruz allah yardımcınız olsun valla.ama çok güzel.keşke benimde olsaydı.hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.kaç haftalıklar.:nazar:

maşallah çok güzel yaa.:nazar::nazar:çok güzel bi durumdur heralde.ama taşıması ve bakmasını düşünemiyorum bile.allah yardımcın olsun:49::49::49::49:

maaşallahhhh.biz b,rtanesi ile zor uğraşıyoruz allah yardımcınız olsun valla.ama çok güzel.keşke benimde olsaydı.hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.kaç haftalıklar.:nazar:

amın cümlemizin inşallah sizinde olur ama psıkolojik olarak çok zor ..şimdılık 13 haftalıklar:)

maşallah çok güzel yaa.:nazar::nazar:çok güzel bi durumdur heralde.ama taşıması ve bakmasını düşünemiyorum bile.allah yardımcın olsun:49::49::49::49:

evet güzel bı duygu ama çok zor geçıyoo gebelığim şimdiden kara kara düşünmeye başladık .inşallah herşey yolunda olur iyı dıkeklerınızı beeklıyormm:)

hayırlı olsun,tebrik ediyorum.
darısı başımıza demek istiyorummmmmmmmm:49::49::49::49:

duyduğumda şok oldum bılıyomusunuz 3 gün ağladım neyapacağım dıye herkese bağirıp durdum ...çok pişmanımm:( ama şimdı hepsı sağlıklı onlar ıyı ben ıyıyım cınsıyetlerınıne öğrenınce tam dördüz annesi moduna gırdım.ŞİMDİYSE SABIRSIZLIKLA DOĞMALARINI BEKLIYORUM SAĞ SALIM ÇOK DU A EDIN BANA ..ve gerçek deneyımlerı duymaya çok ihtıyacım var....

amın cümlemizin inşallah sizinde olur ama psıkolojik olarak çok zor ..şimdılık 13 haftalıklar:)
ayhh canlarımm maşaallah...bnm bitane bıle yok ama inşaaalllah olacakk dua edın ltfennnn kolay glsın sana..hıc kısma onlara hıc of deme onlara nüffen

ayhh canlarımm maşaallah...bnm bitane bıle yok ama inşaaalllah olacakk dua edın ltfennnn kolay glsın sana..hıc kısma onlara hıc of deme onlara nüffen

olucak canım hiç ümüdini kaybetme benımde olmuyodu sonra RABBIM dört tane nasıp etti dualarım sizinlee hiç kızmam merak etme canım..dualarım senınle..

hayırlı olsun cnm sağ salim doğsunlar inşş...allah verir kolaylığını sen merak etme.......
tüp bebek mi?

sağol canım inşallah muhakkkak RABBIMDEN başka kimimiz varki. kaldıramayacağımız yükü yüklemez bize..tüp bebek değil canım klomen ı ilk kullaımda gebe kaldım dördüz çıktıı....

canım süper.. allah bagışlasın.. cınseyetleri nedır... allah banada ikiz, üçüz, inşallah dörduz nasıp eder.. ne olur bızde dua et.......

canım süper.. allah bagışlasın.. cınseyetleri nedır... allah banada ikiz, üçüz, inşallah dörduz nasıp eder.. ne olur bızde dua et.......

amin canımm inşallah sen de çocuk sahıbı olursun.. dördüz doğum güzel ama çok risklı..dr tam emın gıbı konuştu ama biz pek emın değiliz inşallah 2 kızım 2 oğlum olacak.....

allah sağlıklı uzun ömürler versin arkadaşım.. konuyu görünce gözlerim fal taşı gibi açıldı inan ki..
çok güzel bir duygu.. allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...

Allahım sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin..
bizler için de dua at arkadaşım...
Allhım inşallah bize de gösterir o günleri...

allah sağlıklı uzun ömürler versin arkadaşım.. konuyu görünce gözlerim fal taşı gibi açıldı inan ki..
çok güzel bir duygu.. allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...

amın arkadaşım inşallah o günler sağ salım bı gelse dört tanesınıde kucağıma alsam herşey daha ıyı olacak..gerçekten çok güzel bır duygu tattığım için çok şanslıyımm..dualarınız da benıde unutmayınn...

Allahım sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin..
bizler için de dua at arkadaşım...
Allhım inşallah bize de gösterir o günleri...

inşallah arkadaşım ümidinizi kaybetmeyın dr bana da senın uzun yıllar çocuğun olmaz demişti ama RABBIM ol deyınde oluyo..inşallah en kısa zamanda sizinde olur dualarım sizinle ..

Back
X