dördüz gebelik yaşayan var mı:(

Yaaa çok tatlı hamileyim ben de içimde bi tane var 4 tane olsa nasıl olurdu acaba çok çok sağlıklı bi hamilelik diliyorum, sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah bol bol çatlak kremi öneriyorum ben size şimdiden başlarsanız iyi olur

s
yeterki sağ salim gelsinler razıyım ben hepsine

Walla ben ikizlerimi zor büyüttüm ama Allah dağına göre kar veriyor, çoğul gebeliklerde düştüklerin olma ihtimali yüksek herşeye hazırlıklı ol, korkma eğer Allah verdi ise çözümünü de yollar, ama uzun bir süre anne kv görünce kardeş sürekli beraber olmak zorunda kalacaksınız kolay gelsin

cook uzun bir surec anlatmasi da uzun :) kisaca anlatayim 4 aydan sonra yatarak gecirdim her hafta hastaneye kontrole gidiyordum her hafta igne ve gunluk vitanminler de dahil 4,5 tane ilac iciyordum 6. ayda dogum basladi 5 gun hastane yattim serumlarla ignelerle dogumu durdurdular sonrasinda ara ara sancilar oldu 31+3 te kontrole gittiğimde ikisinin kordon bagindaki kan akisi yavaslamisti ultrasonu yeni makine olan iyi bir drum vardi sayesinde farkedildi sabah kontroldu oglene doguma alindim 3 gun hastanede yattim cocuklar 51 gun kuvezde kaldilar her gun hastaneye gittim gerek bebeklerimk görmeye gerem sut vermeye 2 ay sonrasinda 2.5 kilo olarak eve gectik 1.5 sene kv yanimda kaldi yardimci oldu sagolsun sonrasinda o gitti ben tek basima baktim şu an martta 4 yasina girecekler.. burda dogum sonrasi yasadiklarimi anlattigim topik vardi linkini bulabilirsem atayim.. ozeti bile uzun oldu yaw :)

ya maşallah bütün doktorlar riskli durduralım diyo

Oy harika maş ya baya büyümüşler zor günler geçirmişsiniz eminim bakmak yine de zordur ya. Peki tedaviyle mi oldu?

Tebrik ederim cnm, saglıcakla kucakla hepsini inşallah. Rabbim kolaylaştırsın yıllar sonra dört tane mucize Nasip etmiş Allah

Bugun tvde izledim haberler de aşılamayla dördüzleri olmus sanırım 8-9 yıl sonra
Allah kolaylıgını verir inş cnm
Banada dua edersn cok mutlu olurum cnm 3.tüp tedavime baslayacagım yakında
Bir taneye razıyım saglıklı hayırlı olsun da

Youtube da Beşizler diye bir aile vardı.
İsterseniz takip edin biraz izleyin.
Ben izlemiştim çok hoşuma gitmişti onların hayatı.
Hamilelikten doguma kadar baya her anlarını paylaşmışlardı. Halada hayatlarını yayınlıyorlar sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…