özelden yazar mısınız ben yazamadım. kacıncı haftada doğdulae acaba k kiloydılar. Allah yardimciniz olsun diyorum oncelikle sag salim kucaginiza alirsiniz insallah.
sormak istediğiniz bir sey var sa burdan ya da özelden yardimci olabilirim
yeterki sağ salim gelsinler razıyım ben hepsineYaaa çok tatlıhamileyim ben de içimde bi tane var 4 tane olsa nasıl olurdu acaba çok çok sağlıklı bi hamilelik diliyorum, sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah bol bol çatlak kremi öneriyorum ben size şimdiden başlarsanız iyi olur
Gelicekler inşallah 9 hafta bitmiş bile zaman nasıl hızlı akıp gitti siz bile anlamayacaksınızs
yeterki sağ salim gelsinler razıyım ben hepsine
inşş bizim hikayemizde mutlu sonla biterGelicekler inşallah 9 hafta bitmiş bile zaman nasıl hızlı akıp gitti siz bile anlamayacaksınız1 kerede bir sürü evlat sahibi olacaksınız maşallah ne güzel
Hayırlı olsun. Umarım sağsalim doğar miniklers
yeterki sağ salim gelsinler razıyım ben hepsine
cook uzun bir surec anlatmasi da uzun :) kisaca anlatayim 4 aydan sonra yatarak gecirdim her hafta hastaneye kontrole gidiyordum her hafta igne ve gunluk vitanminler de dahil 4,5 tane ilac iciyordum 6. ayda dogum basladi 5 gun hastane yattim serumlarla ignelerle dogumu durdurdular sonrasinda ara ara sancilar oldu 31+3 te kontrole gittiğimde ikisinin kordon bagindaki kan akisi yavaslamisti ultrasonu yeni makine olan iyi bir drum vardi sayesinde farkedildi sabah kontroldu oglene doguma alindim 3 gun hastanede yattim cocuklar 51 gun kuvezde kaldilar her gun hastaneye gittim gerek bebeklerimk görmeye gerem sut vermeye 2 ay sonrasinda 2.5 kilo olarak eve gectik 1.5 sene kv yanimda kaldi yardimci oldu sagolsun sonrasinda o gitti ben tek basima baktim şu an martta 4 yasina girecekler.. burda dogum sonrasi yasadiklarimi anlattigim topik vardi linkini bulabilirsem atayim.. ozeti bile uzun oldu yaw :)Ben çok merak ediyorum ya nasıl karnınızda taşıdınız nasıl büyüdüler? Benim ikiz yeğenlerim var yengem hamileyken çok zorlandı büyütürken de biz yardım ettik hep. Şuan 8 yaşındalar ama malesef hala dertleri bitmedi ☺
Üzülmeinşş bizim hikayemizde mutlu sonla biter
3 tanesi 1100 gr bir tanesi 690 gr dogdular 31+3 te dogum yaptimözelden yazar mısınız ben yazamadım. kacıncı haftada doğdulae acaba k kiloydılar
ya maşallah bütün doktorlar riskli durduralım diyocook uzun bir surec anlatmasi da uzun :) kisaca anlatayim 4 aydan sonra yatarak gecirdim her hafta hastaneye kontrole gidiyordum her hafta igne ve gunluk vitanminler de dahil 4,5 tane ilac iciyordum 6. ayda dogum basladi 5 gun hastane yattim serumlarla ignelerle dogumu durdurdular sonrasinda ara ara sancilar oldu 31+3 te kontrole gittiğimde ikisinin kordon bagindaki kan akisi yavaslamisti ultrasonu yeni makine olan iyi bir drum vardi sayesinde farkedildi sabah kontroldu oglene doguma alindim 3 gun hastanede yattim cocuklar 51 gun kuvezde kaldilar her gun hastaneye gittim gerek bebeklerimk görmeye gerem sut vermeye 2 ay sonrasinda 2.5 kilo olarak eve gectik 1.5 sene kv yanimda kaldi yardimci oldu sagolsun sonrasinda o gitti ben tek basima baktim şu an martta 4 yasina girecekler.. burda dogum sonrasi yasadiklarimi anlattigim topik vardi linkini bulabilirsem atayim.. ozeti bile uzun oldu yaw :)
bana da demislerdi yapamamamistim... dusuk riskine karsi 12. haftada rahme dikis attilar 4. aya kadar her ay kanama yasadim.. ama risk her hamilelikte var akisina birakmistim benya maşallah bütün doktorlar riskli durduralım diyo
özeldem size yazamıyorım yabana da demislerdi yapamamamistim... dusuk riskine karsi 12. haftada rahme dikis attilar 4. aya kadar her ay kanama yasadim.. ama risk her hamilelikte var akisina birakmistim ben
Oy harika maş ya baya büyümüşlercook uzun bir surec anlatmasi da uzun :) kisaca anlatayim 4 aydan sonra yatarak gecirdim her hafta hastaneye kontrole gidiyordum her hafta igne ve gunluk vitanminler de dahil 4,5 tane ilac iciyordum 6. ayda dogum basladi 5 gun hastane yattim serumlarla ignelerle dogumu durdurdular sonrasinda ara ara sancilar oldu 31+3 te kontrole gittiğimde ikisinin kordon bagindaki kan akisi yavaslamisti ultrasonu yeni makine olan iyi bir drum vardi sayesinde farkedildi sabah kontroldu oglene doguma alindim 3 gun hastanede yattim cocuklar 51 gun kuvezde kaldilar her gun hastaneye gittim gerek bebeklerimk görmeye gerem sut vermeye 2 ay sonrasinda 2.5 kilo olarak eve gectik 1.5 sene kv yanimda kaldi yardimci oldu sagolsun sonrasinda o gitti ben tek basima baktim şu an martta 4 yasina girecekler.. burda dogum sonrasi yasadiklarimi anlattigim topik vardi linkini bulabilirsem atayim.. ozeti bile uzun oldu yaw :)
evet cok sukur gecti :)sadece yumurta gelistirici igne kullandim catlattik ve dogal dollenme olduOy harika maş ya baya büyümüşler☺ zor günler geçirmişsiniz eminim bakmak yine de zordur ya. Peki tedaviyle mi oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?