Dördüz kızlara hamileyim!

Cara Delevingne

La la la ☺
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mart 2015
98
70
34
Selam bayanlar ben 3 aylık dördüz kız bebeklere hamileyim :KK23: fakat eşim benden önce 1 kez evlenmişti ve onun ilk evliliğinden 2 oğlu var. Çocuklarının biri 5 diğeri 8 yaşında, onları seviyorum. Anneleri vefat ettiği için bizimle kalıyorlar. Ben moda tasarımcısıyım ve eşim iç mimar. Maddi olarak iyiyiz fakat şimdi benim 4 kızım olacak ve onun oğullarıyla birlikte evde 6 çocuk. Ne yapacağımı bilmiyorum aslında onları nasıl idare edebilirim ve çocuklara kızların varlığını nasıl kabul ettirebilirim fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum :KK17:

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Zor olacak ama imkansız değil.
Maddi durumunuz iyi ise eve sürekli bir yardımcı alabilirsiniz.
Eşinizin oğullarına da kendi kızlarınıza davrandığınız gibi davranırsanız sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.
Ne güzel kalabalık bir aile olacaksınız.:nazar::nazar:

çokgüzel dördüzler hemde kız kıskandım valla ama çocuklara kabullendirmek zor olcak diye düşünüyorum ama zamanla alışılır diye düşünüyorum şimdiden hamile olduğunuzu söylemeyin bence ilginizi çoculardan esirgemeyin bunlar sorun olabilir

çocuklara kızların varlığını değil kardeşlerini demelisiniz. onlar kardeş çünkü :) baba ayrı anne bir bile olmuş olsaydı bu biraz da sizin yönlendirmenizle alakalı. çocuklar küçük daha. siz onlara şimdiden aşılamalısınız abi olacaklarını :) kızlarının hareketleri başlayınca abilerine de gösterin hareket ettiklerini. elleriniz göbişinize koysunlar ve onları şimdiden benimsesinler. şartlara bakıldığında da geliriniz iyi gibi. eve bir yardımcı alırsınız. bunu hiç dert etme...

tek sıkıntı rahat bir hamilelik geçirebilmen ve doğum sonrası bebişlere süt :)

Benim zor valla, 26 yaşındayım kızım var 2 yaşında. Aslında yaş yönünden de uygun ama eşim istemiyor. 5-6 çocuk istememesi de normal aslında haklı, maddi yönden yetemeyiz.
Sizin için nasıl hayırlı olacaksa öyle olsun eğer çocuğunuzun olması yazılıysa mutlaka olur Hira'ya öpücükler * ☺

dördüz bebekler çok şirin olurlar doğunca,Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah.benimde ikiz çocuklarım vardı sonra bir bebeğim daha oldu,sizden 3 eksiğiz yani :)

elbette zor yanları olacaktır,zaten dördüzlere bakmak başlıbaşına ağır bir yük demek.peki size yardımcı olacak birileri var mı? ya da maddi durumunuz yeterliyse mutlaka bir yardımcı almanız lazım.

abileri kardeşlerini kolay kabul ederler,özellikle erkek çocuklar kız kardeşlerini çok daha fazla koruyup seviyorlar.

Allah bağışlasın.İşiniz biraz zor olacak gibi ama herşey maddiyata bakar.İş konusunda düzenli eve gelen yardımcıyla halledebilirsiniz 4 çocuk için de bir bakıcı tutabilirsiniz sizin için kolay olur ki zaten o kadar çocuktan kaşımanız mümkün değil.Eşinizin çocuklarına gelince onlar kardeşler eminim kız kardeşlerini seveceklerdir bu durumda yine anneye iş düşüyor...

X