• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dore Cassandra Takı Seti Resimli, Süper

BALveBADEM

Sabrediyorum Sana Ey Hayat
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
686
18
318
Arkadaşlar bunu yeni aldım.
Dore de temsilciliğe başladım ve ilk önce kendi ihtiyaçlarımı görüyorum.
Dore den aldıklarımı ve
hatta sattıklarımı ve
hatta hatta gelen hediyeleri zaman buldukça
kendi konularım üzerinden ilginize ve görsellğinize sunacağım.
Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler...

$Resim 066.webp$Resim 061.webp$Resim 067.webp$Resim 003.webp

Çok güzel arkadaşım.Bu ay bende dore temsilciliğini aldım ama kime satış yapacağımı bilemiyorum:(
Hiç çevrem yok ist. bi fikrin varmı.Çok kazançlı temsilciler için

Kazançlı bence. yani hediyeleri çok güzel. Biraz gezeceksin, çok insana müşteri potansiyeli var gözüyle bakacaksın. Ben insanlara malımı al diyebilcek bir insan değildim. Ama kendim de aldığım için hediyelere ulaşmam kolay oluyor. Kendi eksiklerim de bayaadır birikmişti. Onları alıyorum, yarısı kadar da satış yapınca hediyeleri haketmiş olıyorum. 130 tl ve katlarına hediyeler var. Nisanda 2 kez sipariş verdim. Daha fazla veremiyorum. Her hafta 2 kez hediye dönemi oluyor, pazartesiden çarşambaya ve perşemden pazara. Kenid karlarım aldığım ürünlere gidiyor. Hediyeleri de satabilirsen karın katlanıyor. Ben hediyelerimi kendime sakladım. Bana da lazım olan şeyler.

Çok güzel arkadaşım.Bu ay bende dore temsilciliğini aldım ama kime satış yapacağımı bilemiyorum:(
Hiç çevrem yok ist. bi fikrin varmı.Çok kazançlı temsilciler için

Benim de çevrem yok. Bir iki arkadaşın varsa ve bir iki komşun. Bir de bi kaç akraban olur. Herkes yalnızca bi ürün alsa sen en az ayda bir kez hediye kzanmaya hak kazanırsın. Yani zaten 130 tllik bir defa sipariş vermen yeterli. Takip et hangi hediye döneminde hangi hediyeyi istiyorsan o hafta siparişlerini gir. Bazen 1 tl ye 1 hediye bazen aynı hafta 1er tl ye 2 hediye veriyor. İki hediye birden verdiğinde onu kaçırma. Ne kadar satabilirsen kar. Eğer çok satamayacağını aylık 1-2 kezden fazla sipariş giremeyeceğini düşünüyorsan, zarar edecek yaklaşımlardan uzak dur. Yani numune, fazladan katalog, yardımcı malzeme falan getirtme. Onlar sana ilk etapta zarar ettirir. Kar ettikçe yardımcı mlz den yararlanabilirsin. Bir de satışlarına ait topladığın paraları cüzdanında değil farklı bir kesede falan biriktir. Cüzdanı ayırmak ettiğin karı görmek için en idealidir.

canım çok teşekkür ederim detaya girdiğin için.çok iyi oldu sana şimdiden bol hediyeler diliyorum

Back
X