güneş sanırım seninle ten rengimiz ve kaşlarımız gözlerimiz aynı renk
benim kendi saç rengim 3 numara dedikleri koyu kahve epey koyu ama hafif küllü
sanırım senin de öyleydi sen küllü kahveye mi boyatıyordun ben saçımla aynı renk bir renge boyamak istiyorum 2 ton açık da olabilir çünkü çok koyu çıkıyor genelde boyalarda
cnm çok teşekkür ederim ben saçımı kendi rengine çok yakın bir tona boyamak istiyorum ama boyalar daha koyu çıktığı için de zifiri siyah olmasını istemiyorum o yuzden 2 ton açık bir renk mesela açık kahve yani 5.0 rengini düşünüyorum 4 cm diplerden zaten kendi saçım var gerisi çikolata kahveydi ama kumral gibi oldu kızıllığı pek kalmadı 6 numara civarı diyelim ben 5.0 açık kahve ile saçımın tümünü boyarsam kendi rengime yakın bir renk olur di mi açık olacağını sanmıyorum
ama 4.0 ya da 3.0 ile daha siyah kendi saçımdan daha koyu bir renk olabilir bend e hangisini seçeyim die sana soruyorum:)))
canım kuaför bana da doğal saçımın 3 numara (yani koyu kestane) olduğunu söyledi..siyah gibi yani...ve de senin dediğin gibi küllü yapıdaydı benim de...yani mavi siyah gibiydi..
canım koyu kestane olan saç evde boyamayla kumrala çevrilemiyormuş..bana nedenini de açıkladı...market boyalarında % 6 lık veya en açık renklerde % 9 volum oksidan var..doğal saçı 3 tondan daha fazla açabilmek için 12 volum oksidan gerekiyormuş ve de bunun için kuaföre gitmek gerekiyor benim anladığım..ev boyaları daha fazla açamıyor
saçı 3 numara olan birisi 7 numara veya daha açığını istiyorsa kuaföre gitmeli...ev boyasıyla en fazla 6 numaraya kadar açılıyor (o da açılırsa ki ben hiç 6 numaraya da ulaşamadım denemelerim sonucu)
fakat sen tam olarak ne renk istiyorsun ben onu anlayamadım ? açıklama yaptım ama soruna cevap verebildimmi bilmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?