dort aylik bebegim cok kusuyor lutfen yardim :-(

kurbaamm

yigitimcanım
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2015
59
86
3
32
rmrb arkadaslar siteye yeni uyeyim.dort aylik bi oglum var ve cok kusuyo.doktora goturdum ilac verdi kullaniyorum ama bi faydasi yok gbi.ve icimde hic rahat degil.benim gbi bebegi cok kusan anneler varmi yardimci olursaniz cok sevinirim..

cok beslediginizden olabilir..midesine fazla geliyor demek ki aldigi mama veya anne sutu..
biraz daha az ve sIk besleyin bebegi,insallah duzelir.

Reflu olmus bebeginiz benim kizimda o sekildeydi cok surmedi gecti besledikten sonra hemen yatirmayin ve sık sık az besleyin

rmrb arkadaslar siteye yeni uyeyim.dort aylik bi oglum var ve cok kusuyo.doktora goturdum ilac verdi kullaniyorum ama bi faydasi yok gbi.ve icimde hic rahat degil.benim gbi bebegi cok kusan anneler varmi yardimci olursaniz cok sevinirim..

Sivi mi kusuyo. Kesik kesik mi canim. Benim bebegim kesik kesik kusuyo. Dr a gitmedim ama onemli degil diyo çevremdekiler.Yedikten 15 20 dk sonra kaldiriyorum gazini cikartmak icin. O zaman cok fazla kusmuyor

Ruflu olabilir bununla.ilgili yastuklar var bebekler.icin.araştırıp onlardan kullanabilirsiniz gecmis.olsun

Mrh benimde 3 atlik bebegim cok kusuyor sizin son durum ne gecmistir insaallah

Back
X