- 16 Haziran 2015
- 7
- 0
- 33
- Konu Sahibi hacersinanyigit
dört aylık bebeğim var ek gıda olarak ne verebilirim öerilerinizi bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaşık mamalardan hangisini tavsiye edebilirsiniz genelde o kasık mamalarda 6 aydan sonra yazıyo
dört aylık bebeğim var ek gıda olarak ne verebilirim öerilerinizi bekliyorum
sizin gibi duşunuyorum.6 aydan önce hiç bişey vermeyin mantığını anlayamıyorum. Ben 4.aydan sonra herşeyden tattırdım. Ben o gün evde ne pişirmişsem çay kaşığıyla suyundan verdim. Salata yaptığımda salata suyundan verdim eline limon verdim. Herşeyden verdim ve kızım şuan 14aylık hiçbir yemek seçmio herşeyden yiyo. Hergün elinde portakallarla limonlarla geziıo ev istediği kadar batsın temizlerim yeterki o iyi olsun hiçte saglık problemi yaşamadı. Çocuklarınıza herşeyden tattittırın ilerde yemek seçmez. Ha birde hergün akşam üstü bir kase köy yoğurdu mutlaka veriyorum bunlarda tavsiyelerimdir.ben elimde tabak çocuk peşinde koşturmak istemediğim için herşeyden tattırdım. Benim elimde tabak görünce kızım benim peşimden koşturuyor. Kolay gelsin.
canım arkadaşın baya yanlış biliyor sanırım. Asıl kaşıkla değilse herşeyi sulandırıp bberonla verirse yutma refleksi gelişmez emme refleksini bırakamaz biz kaşığa ilk başladığımızda emme refleksiyşe dilini dışarı itiyordu artık öğrendi kaşığı görünce ağzını açıyor ve. Hup diye yutuyor vallaBenim bebeğim 4,5 aylik . ek gidaya basladim ben. Bebelacin meyve purelerini veriyorum. Ve doktorumuz ari mamanin sütlü pirinç unlu mamasini önerdi içine bir cay kasigi zeytin yagi koyup . yediriyorum çok seviyor. Yavaş verince bile agliyor. Bizim kiz cuk cuk yutuyor valla. Yutma refleksi gelişmiyor diyor arkadasin biri ama sanirim bebekten bebeğe degisiyor