- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.990
- 35
merhabalar size tavsiye için yazacagim benim düğünüm dört dörtlük olmuştur.. masraftan kaçinmak isteyenler buyulur.....
ben düğünümü hepsini içinde yaptım.. nasılmı??
hemde Dört dörtlüktü...
ilk söz yaptık biz evliliğe adim attik...
nişani çok düşünüyordum önceden isterdim tabii.
ama Nişani kına gecesinde ayarladim davetiyem de nişan- kına yaziyordu...
o gün de nişanlık giydim oynadikk bayadir sorasinda nişan töreni de yapıldı.. ( düğün çok kalabalıkmış merak ettikleri için )
ardindan da kına gecesi oldu kına kıyafeti giydim...
düğünde resmi nikah kıyıldı... ardindan düğün.. hepsi içindeydi.. çeyiz evim bile hazirdi millet isteyen çeyizlerimi görmeye geliyordu ( özentim vardi neredeyse:) )
düğünüm diger düğün kadarda degildi çok uzun sürdü 3-4 saat oynadik. işte millet hemen gitmiyordu merak ediyordu hani takı takan hemen gidilirdi takıyı saat 10 a almiştik hemen gitmesin diye...
çok kalabalıktı düğünümü işte dört dörtlük düğün kalabalık oluyor hepsini merak ediyor insanlar.:)
sizde böle yapın.. yeni evlenecek çiftlerimize MUTLULUKLAR diliyorum:) bi yastıkla kocalayın...
ben düğünümü hepsini içinde yaptım.. nasılmı??
hemde Dört dörtlüktü...
ilk söz yaptık biz evliliğe adim attik...
nişani çok düşünüyordum önceden isterdim tabii.
ama Nişani kına gecesinde ayarladim davetiyem de nişan- kına yaziyordu...
o gün de nişanlık giydim oynadikk bayadir sorasinda nişan töreni de yapıldı.. ( düğün çok kalabalıkmış merak ettikleri için )
ardindan da kına gecesi oldu kına kıyafeti giydim...
düğünde resmi nikah kıyıldı... ardindan düğün.. hepsi içindeydi.. çeyiz evim bile hazirdi millet isteyen çeyizlerimi görmeye geliyordu ( özentim vardi neredeyse:) )
düğünüm diger düğün kadarda degildi çok uzun sürdü 3-4 saat oynadik. işte millet hemen gitmiyordu merak ediyordu hani takı takan hemen gidilirdi takıyı saat 10 a almiştik hemen gitmesin diye...
çok kalabalıktı düğünümü işte dört dörtlük düğün kalabalık oluyor hepsini merak ediyor insanlar.:)
sizde böle yapın.. yeni evlenecek çiftlerimize MUTLULUKLAR diliyorum:) bi yastıkla kocalayın...