dört duvar...

zehir88

ve, bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmadı...
Kayıtlı Üye
31 Mart 2015
142
140
23
Öyleyse biraz da ben dertleşeyim.. Tanımadığım bir şehre yeni taşındım.. Kimsem yok burda. Arkadaşım, akrabam, komşum ... Bir kızım var akşama kadar onunla birlikteyim.. Evdeyim dört duvar arasındaym. Bazen başıma ağrı giriyor sıkıntıdan, ağlamak istiyorum.. Sitede oturuyorum ama kimseyi tanımıyorum tanışmak için çaba harcadım ama tanışmakla kaldı hep.. Yalnızlıktan bunaldım.. Napılır ne edilir nereye gidilir bilmiyorum.. Zaten etrafım hep inşaat yakınımda gidebileceğim hiçbir yer yok.. Kızım küçük olmasa otobüsle yalnız da olsa gezicem ama hava soğuk bebek arabasıyla olmuyor.. Eşimle arada çıkıyoruz geziyoruz bi nefes alıyorum ama eşime de sürekli çıkalım diyemiyorum.. Bugüne kadar çok hareketli bi hayatım vardı kaldıramıyorum dört duvar arasında nefes alamıyorum.. Kızım için de üzülüyorum o da yalnız ona yetemiyorum.. Çizgi film izliyo çoğunlukla 2 yaşında henüz.. Zararlarını biliyorum ama vakit geçirmenin başka yolunu bulamıyorum.. Nefes alamıyorumm.. İşte öyle.....

bende yalnızım kimsem yok ve bu 2 yıldır böyle senin yine kızın var yannda benm daha karnımda .. kıznlar vakit geçir dışarı çıkart oyun oyna yada insnlrı evine davet et başlngç olark aklıma başka bişey gelmyo ben kendim de çıkıp geziyrm başka da bişey yapmıyrm

Canım hani artık inşalar birbiryle arkadaş olmak için uğraşmıyor pek sitelerde
O yüzden şey yapabilirsin ;
Büyük parçalı bir puzlle alabilirsin kızın uyudukça yaparsın
Yemek yapmayı seviyorsan bir yemek kitabı alıp içindeki bütün tarifleri deneye bilirsin
Kızına resim defteri kendine boyama kitabı al bak onu çok seviyorlar
Yazı yazmayı seviyorsan eğer Wattpad gibi uygulamalara bir şeyler yazabilirsin
Örgü çok iyi bir meditasyon aracı keza
Hani dikişe ilgin varsa kendini o konuda geliştirebilirsin

Aklıma yardımcı olmak için bunlar geldi :)

Bende ayni durumdayim tek farkim hamileyim ve ailemden cook uzaktayim tek varligim eşim burada hatta hastaneye yattim kimse yok yanimda eşimden başka.içleniyorum ama buna şükür diyorum.

Kolu komşunu kahveye çagır baska türlü olmaz.ayakları alışşın selamlaştiğin bir komsuma bi kek cirp çagir ya da git böyle böyle alışılır.yalnıZlık zor allah yardimcin olsun

Ben evli bile degilim yalnizim tek basina yemek bile yenmiyor gezilecek yerde yok yillarim boyle geciyor iste.Bir cozumu varsa bende ogreneyim.

Sitenin parkina cikarin cocugunuzu orda birilerini tanirsiniz.Esinizin is arkadaslariyla toplanmaya bakin ordanda arkadaslar edinebilirsiniz.

Eşinin iş arkadaşlarını eşleriyle eve davet ederek onlarla tanışabilirsin

Hangi şehirdesin ki ? Profilinde İzmir yazıyor da.. Eğer öyleyse soğuk değil ve gezecek çok yer var.
Tanıdık olması o kadar önemli değil. Senin dışarı açılman daha önemli. Kızını alıp gezmen, ikinizin de hava alması iyi olur.
Kızınla ilgilenmen için birilerine ihtiyacın yok. Yaş grubuna göre oyunlar bulabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…