Dorusu ayrlmak m?

senı bır kere de degıl bır cok kere aldatan bır erkek arkadasın var ve sen onunla evlenmeyı dusunuyorsun???
mutluluklar

1. mesajdaki şiveyle (şive değil aslında da uygun kelimeyi bulamadım şimdi) sonuncu arasında çok fark var. O arada üst komşu hikayesindeki şiveyi hiç saymıyorum bile.
Kuzum Türkçeyi acayip acayip kullanınca tanınmam diye mi düşünüyosunuz, saçma sapan bi hikaye çıkmış ortaya. Kardeş abisinin kötülüğünü niye istiyo, yemiyo içmiyo müstakbel yengesine niye yetiştiriyo, acaba aşık mı olmuş -tatlicadiarzu-

madem ispatlanmış ve olan şeyler bunlar
daha fazla uzatmanın alemi yok zaten resmen aldatma bu
5 yıl boşuna emek vermişsin yani
ama zararın neresinden dönsen kardır
bırak ne hali varsa görsün sensiz ne yapıyosa yapsın/B]

madem ispatlanmış ve olan şeyler bunlar
daha fazla uzatmanın alemi yok zaten resmen aldatma bu
5 yıl boşuna emek vermişsin yani
ama zararın neresinden dönsen kardır
bırak ne hali varsa görsün sensiz ne yapıyosa yapsın/b]

zaten yapmaya başladım kendimiçektim şimdi oı başladı düzenimi bozdun hayatımı maffettin die beni ağır yukumluluğe sokuyor.inş.bunu kısa zamanda atlatabileceğim.

ŞİMDİ SÖYLERMİSİNİZ KARDEŞLERİM..NİE BU ERKEKLER BÖLE BUNCA EMEĞİ ŞİMDİATICAM BEN ÇÜNKÜ SOĞUDUM OLMAZ Kİ..BANA DİYOR SENİN İÇİN DÜZENİMİ BOZDUM AYRILMAM DİYOR.EE BÖLEMİ GİTCEK.YA KARDEŞİ GÖZÜMÜAÇMASAYDI.NE OLCAKTI..BENCE BİLMEMEM DAHA MI İYİOLURDU.BELKİ SİZLERDE ALDATILIYORSANIZ.GERÇİ BENİ İLGİLENDİRMEZ AMA ALDATILAN BİZLERE ÇOK ÜZÜLÜYORUM ÇOK...

SİZCE YOLUM NE OLMALI...YADA SİZ NE YAPARDINIZ.DÜŞÜN F..ŞEBİLE HİZMETEDEN BİRİ...YA BEN NE OLUYORUM

anlayamadım ???

canım para karşılığında beraber olan kadına ertesi günü özel kahvaltı hazırlamış??en çok koyan bu durm.yatması ayrı bişey.

Her ikisi de kötü bence canım:)Bunları yapmışsa daha da yapmaya devam eder ama bana kardeş çok ilginç geldi..Niye abisini ele versin ki ???

karisik bir durum gibi geldi..kardesi nasil bu kadar emin sizin gidip soyleemeyeceginize abisiyle arasinin acilacagini bile bile soylemis..bir digeri duzenini birakip gelmesi.uzakta cok daha rahat hareket edebilirdi...
5 yilda az zaman degil..omur boyu kafanda soru isaretleri olacak birlikte olursan..zor bir durum..ama buyuk konusmayayim ben olsam ceker giderdim guven olmayinca olmuyor..

karisik bir durum gibi geldi..kardesi nasil bu kadar emin sizin gidip soyleemeyeceginize abisiyle arasinin acilacagini bile bile soylemis..bir digeri duzenini birakip gelmesi.uzakta cok daha rahat hareket edebilirdi...
5 yilda az zaman degil..omur boyu kafanda soru isaretleri olacak birlikte olursan..zor bir durum..ama buyuk konusmayayim ben olsam ceker giderdim guven olmayinca olmuyor..

biz artık evlenmeye karar vermiştik.ben ailemi bırakamayacağım için antalyadan buraya geldi o yeri devretti burdan bir yerde işletmeciliğe başladı..kısacabenim için büyük fadakarlıklar yaptı.ama herşeyi yaptı yaptı beni aldatmasımı gerekti.inanın bunlar benim bilmediklerim.kardeşide bildiklerini gösterdi.kardeşine gelirsek yaşı 21.çocuğu bunaltmış.birde benle çok içli dışlı.istanbulda arkadaş cevresi edindi.kuzenimle arkadaş oldu.artık beni ablası gördü.zaten otelde olan olayı söylemicekti.ben zamanında sıkıştırdım annesini kattım.bak dedim o şehirde yapmıştır.ama yapmadım diyor.gene söylemedi.takii işyerinin üstündeki kızla haşır neşir olmuş.ona bedava seyler veriyormuş elde etmek için.çocuk benim rıskımıda dağıtıyor diyor.bunu hazmedemeyip bana bunu ispatlayarak gösterdi..söylemeseydi bilemicektim.ve evlencektim.niye yaptı nie..neyse ki Allah bana zamanında yol gösterdi.şimdi görüşmüyorum.ama biliyor bana kin güdüyor..birde öyle biri ki ben başkasıylan üst üste yakalasam bana dicek ki..aaa kim bunu üstüme koymuş.o kadar kıvıran bir insan.durum bundan ibaret..

Back
X