Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ya .s
Yazdıkların gerçekten çok kötü .s
Allaha bin şükür öyle iyi bir arkadaşım var ki kimseye ihtiyacım kalmıyor .
Bana böyle yapılsa gerçekten kendimi kötü hissederdim .
Bugüne kadar çok arkadaşım oldu ve nerdeyse hepsinin de iyi gün dostu olduğunu anladım .
Seninkiler de öyle gibi .
O buluşma da ben olsam olmazdım .
Ve o arkadaş dediklerinle arana mesafe koymanı tavsiye ederim .
İnşallah rabbim senin karşına iyi insanlar çıkarır .
Ne biçim insalarmış yahu ergenlikten çıkamamış onlar. Bence hakedenlerle devam et diğerlerini hayatından sonsuza kadar çıkar...
Herkesle dost olunmayacağını inşallah anlamışsındır arkadaşım. sana değer vermeyen insanlara,tahammül gösterip değer verme.yoksa kendi kendine edersin. ama tavrını koy derim onlara karşı.
Konuşurken kardeşim gibilerinden konuşurduk. En azından onlara çok değer verir, her şeyimi paylaşırdım. Fakat aynı samimiyeti bana göstermiyorlarmış. Bunu anladığımda da canım çok yandı. Dediğiniz gibi en kısa zamanda yalnız kalma korkumu yenmem lazım. Teşekkürler yorumunuz için =)Canım sizinkisi pek dostluk değilmiş aslında..
çünkü bu kadar yıl bir arada olan insanlar böyle şeyler yapmaz kardeş gibi olurlar..
kavga sebebi olacaksa bile bunlar olmaz..
ben bunu senin yalnız kalma korkuna bağlıyorum,bunu yenmen lazım..
yoksa hep böyle insanların,sahte dostluklarını çekmek zorunda kalacaksın..
Bak guzel arkadasim bir buyugum demisti ki...
Biri hata yapiyorsa...
Birinci verdigin sans affetmen icindir,
Ikincisi: ikinci bir sans verilirir
Ucuncu defa eger birini affedersen artik bu diger insanin degil senin hatandir... buna aliskanlik olmus denir.Bunu bilerek hareket et. Sevgiler.