2 ay oluyor, başkasıyla çıkıyomuş aşkım die kaydetmiş telefonuna, allah beni kahretsinki ben hala deli gibi seviyorum çok özlüyorum onu allah belamı versin benim geberiyimki anca o zaman bütün acılar son bulsun benim kadar limsenin canı yanmamıştır hergece hergün binkez ölüyorum ben hergün ölmek istiyorum hayatımda tek bişe yolunda gitmio dua et diceksiniz, etmiyomuyum sanıyosunuz herzaman, ama o kadar yaralandımki anlatamam o kadar canım yandıki halada yanmaya devam ediyo hergün allahtan bi umut bi mucize diliyorum ama herşey dahada kötüye gidiyo kimse yok yanımda sadece gözyaşlarım ve ben, evlenmeye, bi işe başlamaya, birilerine güvenmeye, hayata bi adım atmaya o kadar korkuyorumki, içim yaralı eski neşem güleryüzüm yok artık, yok ettiler beni, kime iyilik yaptıysam ondan darbe yedim, kime canım dediysem canımı o yaktı, öyle bi boşlukta öyle bi çıkmazdayımki, hastayım bide resmen ölüceğm günü bekliyorum artık, gün sayıyorum, çabuk akşam olsun bitsin bugünde diye, eskiden ne kadar mutluymuşum o sahte insanların dostların yanında, 20 yaşındayım bigün yüzüm tam anlamıyla gülmedi biliyomusunuz isyanım bu yüzden, birine o kadar güvendimki bitek onla güldüm oda sırtımdan vurdu zaten biliyosunuz, insanın güveniceğ tek bi dal kalmazmı, artık zorda olduğumda arayacak, gel diyecek hiç kimsem yok, öyle çok cesaretlendimki ama hiçbişeyden korkmuyorum artık, ölümden öte köy yok, bu dünyada doğruluk dürüstlük iyi niyet beş para etmiyomuş, annem ellerimden kayıp gidiyo hiçbişey yapamıyorum müge anlıyı bile aradım biliyomusunuz numaramıda bıraktım tvye çıkmıyım dedim ama 3 kez aradım 2 kez mail attım ne aradı ne sordu, düşenin dostu olmuyo lafı burdada ortaya çıktı.