Dost bildiğim de böyle derse...:(

slm arkadaşım, ben de ankarada yaşıyorum, ve çevremde dost diyebileceğim birkaç arkadaşım var ama genelde yalnız da takılıyorum senin gibi yalnız alışveriş yemek kahve vs. yalnız nerede içiyorsun? öyle bir yer ben de arıyorum yalnız gidip düşünüp biryandan rahatça içebileceğim bir yer de ondan sordum :KK50:
illaki rahatsız edenler çıkacaktır sokakta falan ama, sakarya caddesi'nde 3. katta always var mesela, hem çalışanları çok düzgün insanlar, hem birası ucuz :D masana gelmeye kalkan, asılan da olmaz öyle, müşterisi bellidir genelde, olsa bile kovuluyorlar zaten direkt mekandan, o açıdan rahat :)) erkek arkadaşım arkadaşlarıyla orda takılıyor genelde, ben de oluyorum, bi sıkıntı olsa ben bile döverim yani :KK53: konur'da da yine üst katlarda roxanne var, teraslı meraslı böyle, havadar, çok güzel bi yer :) oranın da fiyatları uygun hem.

insanlarla anlaşamaya çalışmak yoruyor demişsin ya kesinlikle ben de yoruluyorum sanırım.yalnızlık gerçkten çok rahat ama rahat batar ya bazen dayanılmaz oluyor:)ankaradayım evet.burda yaşamasam ölürüm gercekten.Allahtam yaşadığm yeri çok seviyorum.o yüzeysel ilişkilerden biraz olsun lazım.benim yalnızlığmın sebebi çoğunlukla bu.ya hep ya hiç.takılmalık arkadaş edinemiyorum.ama o da lazımmış bunu anladım
ya hep ya hiç düşüncesi bende de var maalesef :KK43:
o rahatın batması durumunu da çok iyi anlıyorum, insan bazen istiyor tabii biriyle oturup konuşayım, takılayım falan.:KK43:

Valla buraya googleden geldim.Eski konuyu hortlatiyorum.O degil de biri ceviz kabugunu doldurmayacak..demis .Biri findik kabugunu doldurmayacak ..demis.Oburu de incir kabugunu doldurmayacak demis:confused:Gece gece guldum.:-)

Back
X