• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dost bildigim dost degilmis :(

kocasininpiremsesi

الحمدلله
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
201
108
63
7 senelik bir dostluk vardi aramizda. Ben sözümde nisanimda dugunumde bi an olsun ayirmadim yanimdan onu. O ise sevgilisinden ayrilmis bundan haberim yok. Baska birini bulmus onunla nisanlanmis bundan bile haberim olmadi baska birinden duydum. Ki o nisanlandigi sirada hep telefinda konuşuyorduk bana hicbisey soylemedi hatta sevgilisinden ayrildigini bile söylemedi. Hersey cok guzel gidiyor sevgilim beni cok seviyor falan diyerek yalanlar soyledi. Nisanlandiktan 2 ay sonra duydum nisanlandigini onu da baskasindan duydum. 1 hafta sonra dugunu var onu da baskasindan duydum mesajlasiyoruz su an bana hala soylemedi ve soylemeyecegine eminim cunku hala eski sevgilisiyle birlikte oldugunu soyluyor ben de caktirmiyorum :( uzuntumden kahroldum midem agriyor artik. Ya dusunebiliyor musunuz dostum dedigim insanin 1 hafta sonra dugunu var ve beni cagirmiyor hicbisey yokmus gibi mesaj atiyor bir de. Aglamaktan gozlerim sisti.

Mutlaka bi sebebi olmalı bu yaptığının.
Bence açık açık konuş.
Düğününe gelmeni istemiyor desem niye hala seninle konuşsun,aranız hala iyi demek ki ona göre.
Konuşmalısın kesinlikle.

7 senelik bir dostluk vardi aramizda. Ben sözümde nisanimda dugunumde bi an olsun ayirmadim yanimdan onu. O ise sevgilisinden ayrilmis bundan haberim yok. Baska birini bulmus onunla nisanlanmis bundan bile haberim olmadi baska birinden duydum. Ki o nisanlandigi sirada hep telefinda konuşuyorduk bana hicbisey soylemedi hatta sevgilisinden ayrildigini bile söylemedi. Hersey cok guzel gidiyor sevgilim beni cok seviyor falan diyerek yalanlar soyledi. Nisanlandiktan 2 ay sonra duydum nisanlandigini onu da baskasindan duydum. 1 hafta sonra dugunu var onu da baskasindan duydum mesajlasiyoruz su an bana hala soylemedi ve soylemeyecegine eminim cunku hala eski sevgilisiyle birlikte oldugunu soyluyor ben de caktirmiyorum :KK43: uzuntumden kahroldum midem agriyor artik. Ya dusunebiliyor musunuz dostum dedigim insanin 1 hafta sonra dugunu var ve beni cagirmiyor hicbisey yokmus gibi mesaj atiyor bir de. Aglamaktan gozlerim sisti.
Değer mi böyle şerefsiz için ağlamaya? Dost değilmiş işte.

Ağlama değmez hayaaat bu göz yaşlarına....

Neden bildiğini söylemiyorsun. Söyle ve çıkar hayatından onu.
Hep umit ettim belki soyler diye ama anladim ki soyleyecegi yok. Eski sevgilisi biraz belali. Sanirim o duyacak diye paylasmiyor benimle. Ama ben asla soylemem ki evli barkli kadinim ne isim olur elin herifiyle :(

Aaa ne ilginc.senle küsmüş diyecem ama konusuuorsunuz da.smaci ne ki .senden sakliyor ama senle yinede konusuyor.acaba senin tanidigin birinle mi evleniyor

Mutlaka bi sebebi olmalı bu yaptığının.
Bence açık açık konuş.
Düğününe gelmeni istemiyor desem niye hala seninle konuşsun,aranız hala iyi demek ki ona göre.
Konuşmalısın kesinlikle.
Iste tahmin ettigim tek sey eski sevgilisinin duyacak olmasi. Cunku simdiki nisanlisini sevgiliyle beraberken bulmus :(

Bu sebepten kahroluyorsunuz, midenize agrilar mi giriyor?

Acikca neden gizledigini sorabilir ya da o kadar alindiysaniz iletisimi kesebilirsiniz...

Hayati bu kadar zorlastirmaya ne gerek var...

Bazi insanlar esleri tarafindan aldatilmayi bile daha hafif travmalarla atlatabiliyor.

Moralinizi, yasam enerjinizi sadece kendiniz ve aileniz icin kullanin...

Eğer eski sevgilisi için söylemiyorsa size, sizde bildiğinizi çaktırmayın ki yarın birgün eski sevgilisi durumu bir şekilde öğrenirse arkadaşınız sizden bilmesin. Boşu boşuna ağrıtmayın başınızı hamilesiniz üstelik

allah allah çok ilginç...
açıklaması vardır...sert çık ve sağlam bir açıklama beklediğini belirt
Artik sert ciksam neye yarar ki? Bisey diyemem ona artik. Zaten 1 hafta kalmis dugune. Ben de ona hamile oldugumu soylemedim o aptalligi yapmadim allahtan. Bence evlendikten sonra tum baglarini kopartacak benimle.

Iste tahmin ettigim tek sey eski sevgilisinin duyacak olmasi. Cunku simdiki nisanlisini sevgiliyle beraberken bulmus :KK43:

Adı üstünde "eski". Madem duyacağından korkuyor ki bu bence çok saçma nişanlanmak için eski sevgilimizden izin mi alıcaz bi de, niye nişanlanıyor. Eski sevgilisiyle arkadaş mısın o yüzden mi saklıyor onu anlamadım? Er geç duyulacak yani. Benimde baıma böyle birşey gelmişti, 18 yıllık arkadaşım sevgilisinin olduğunu bana söylemesi,sevgilisiyle arkadaştım o söyledi sevgili olduklarını. Şu an ki sonuç arkadaşımla konuşmuyorum hiç bi şekilde tabii başka nedenler de var.
Ama sen kesnlikle konuşmalısın. Göz göre göre böyle bişey yapılmaz. Yaptığı çok saçma.

Eğer eski sevgilisi için söylemiyorsa size, sizde bildiğinizi çaktırmayın ki yarın birgün eski sevgilisi durumu bir şekilde öğrenirse arkadaşınız sizden bilmesin. Boşu boşuna ağrıtmayın başınızı hamilesiniz üstelik
Cok dogru soyledin. Ben de ondan cekiniyorum. Ama eski sevgilisini tanimiyorum bile. Sadece fotografta gördüm.

Adı üstünde "eski". Madem duyacağından korkuyor ki bu bence çok saçma nişanlanmak için eski sevgilimizden izin mi alıcaz bi de, niye nişanlanıyor. Eski sevgilisiyle arkadaş mısın o yüzden mi saklıyor onu anlamadım? Er geç duyulacak yani. Benimde baıma böyle birşey gelmişti, 18 yıllık arkadaşım sevgilisinin olduğunu bana söylemesi,sevgilisiyle arkadaştım o söyledi sevgili olduklarını. Şu an ki sonuç arkadaşımla konuşmuyorum hiç bi şekilde tabii başka nedenler de var.
Ama sen kesnlikle konuşmalısın. Göz göre göre böyle bişey yapılmaz. Yaptığı çok saçma.
Tanimiyorum ki sevgilisini sadece fotografta gordum :(

Bu sebepten kahroluyorsunuz, midenize agrilar mi giriyor?

Acikca neden gizledigini sorabilir ya da o kadar alindiysaniz iletisimi kesebilirsiniz...

Hayati bu kadar zorlastirmaya ne gerek var...

Bazi insanlar esleri tarafindan aldatilmayi bile daha hafif travmalarla atlatabiliyor.

Moralinizi, yasam enerjinizi sadece kendiniz ve aileniz icin kullanin...
Hamilelikten kaynaklaniyor sanirim bu kadar kendimi uzmem.

Back
X