• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dost dediğim insanın dün akşam yaptıkları...

Arkarian

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2016
196
113
103
Normal bir erkek arkadaşımla, hatta dostumla diyeyim dün yemeğe çıktık. Her zamanki sohbetlerimizden ettik. Ben iki ay önce bir ayrılık yaşamıştım. O da daha evvel ayrılmıştı. Biraz bu süreçten bahsettik. Sonra beni eve bırakırken yolu uzattı ve kahve ısmarlayayım dedi. Göl kenarında çok güzel kafeler var oraya gittik. Kahve içtik. Biraz yürüyelim dedik. Böyle otururken ve normal bir şekilde konuşurken arkadaşımın sürekli bana baktığını hissettim. Bakışlarımı kaçırdım başka yere baktım. O daha da yakınlaştı sanki. Üzgün müsün halen ayrıldığın için dedi yüzümü ellerinin arasına aldı filan. Ben yine kaçamak cevaplar verdim ne olduğunu anlamadığım bir andı açıkçası. Sonra sarılmak istedi ve rahatsız olduğumu belli ederek artık gidelim mi dedim. Ben onu çok normal bir arkadaş olarak görüyordum. Yani kaç senelik dostluk var ortada bu zamana dek rahatsız olduğum tek bir anı olmadı güveniyordum da ve mesafesine de dikkat eden bir insandı. ama dünkü durum kafamı karıştırdı. Daha sonrasında bana beni üzgün gördüğü için öyle destek olmaya çalıştığını rahatsızlık verdiyse özür dilediğini filan söyledi. Bunda arkadaşça bir tutum görmüyorum. Ona hem kızdım hem de üzüldüm. Sizce ben mi abartıyorum

Son düzenleme:
Bence biraz abartmışsınız. O da sizi dostu arkadasi gibi görüp seviyor olabilir. O an çok üzüldúyseniz yalniz hissetmemeniz icin o hareketleri yapmış olabilir. Belli ki size deger veriyor üzülmenizi istemiyor.

Bence biraz abartmışsınız. O da sizi dostu arkadasi gibi görüp seviyor olabilir. O an çok üzüldúyseniz yalniz hissetmemeniz icin o hareketleri yapmış olabilir. Belli ki size deger veriyor üzülmenizi istemiyor.
Bana çok değer verdiğini biliyorum. Ama o an o kadar uzun süre bana baktı ve yakınlaştı ki içimden "Napıyor bu" dedim. Böyle pek yakın davranan insanlar da değiliz belki ondan öyle hissettim ama belki de abartmışımdır. Kafam karıştı açıkçası

Yani ben arada aşk büyük bir sevgi olduğunu sanmıyorum. İlişkiler yeni bitmiş yara bandı olarak yakınlaşmaya çalışıyor,çok bariz.

Dostluk sevgili olmaya donebilir ,bunda bir ayip yok ,
Adam evli ya da baskasiyla sevgili degilse sana karsi ilgi olusmasi normal ,
Arkadas oldugumuz karsi cinsin bize alici gozuyle bakmadigini saniyorsan yaniliyorsun ,baban degil sonucta

Neden kızlar soruyor sitesine yönlendirme koydun?
Normal bir erkek arkadaşımla, hatta dostumla diyeyim dün yemeğe çıktık. Her zamanki sohbetlerimizden ettik. Ben iki ay önce bir ayrılık yaşamıştım. O da daha evvel ayrılmıştı. Biraz bu süreçten bahsettik. Sonra beni eve bırakırken yolu uzattı ve kahve ısmarlayayım dedi. Göl kenarında çok güzel kafeler var oraya gittik. Kahve içtik. Biraz yürüyelim dedik. Böyle otururken ve normal bir şekilde konuşurken arkadaşımın sürekli bana baktığını hissettim. Bakışlarımı kaçırdım başka yere baktım. O daha da yakınlaştı sanki. Üzgün müsün halen ayrıldığın için dedi yüzümü ellerinin arasına aldı filan. Ben yine kaçamak cevaplar verdim ne olduğunu anlamadığım bir andı açıkçası. Sonra sarılmak istedi ve rahatsız olduğumu belli ederek artık gidelim mi dedim. Ben onu çok normal bir arkadaş olarak görüyordum. Yani kaç senelik dostluk var ortada bu zamana dek rahatsız olduğum tek bir anı olmadı güveniyordum da ve mesafesine de dikkat eden bir insandı. ama dünkü durum kafamı karıştırdı. Daha sonrasında bana beni üzgün gördüğü için öyle destek olmaya çalıştığını rahatsızlık verdiyse özür dilediğini filan söyledi. Bunda arkadaşça bir tutum görmüyorum. Ona hem kızdım hem de üzüldüm. Sizce ben mi abartıyorum

Sırf yalnızlık duygusu ile arkadaşlığı bozmasına izin verme. Sonra arkadaşlık da gidiyor, ilişki de.

Çok çelişkili bir durum bana arkadaş olarak sizi sevdiğinden böyle davranmıs gibi geldi ama siz onu tanırsınız normalde mesafeli birisi olmasina rağmen dün fazla yakınsa sizden hoslaniyo olabilir bunu siz daha iyi tartarsınız kafanızda

erkek ile kadın arasında maalesef gerçek dostluk olacağına inanmayanlardanım
sonu her zaman hüsranla biter

Bana çok değer verdiğini biliyorum. Ama o an o kadar uzun süre bana baktı ve yakınlaştı ki içimden "Napıyor bu" dedim. Böyle pek yakın davranan insanlar da değiliz belki ondan öyle hissettim ama belki de abartmışımdır. Kafam karıştı açıkçası
Tabi ben o an yaninizda degildim bilemem ne kadar yaklasti size ne hissettirdi. Yakinlastiktan sonra siz kizinca da özûr dilemiş. İyi niyetli oldugu görüşündeyim beyefendinin. İlerleyen zamanda asil niyetini daha açik gòsterir belki.

yav irkeklerle kızlar dost kanka olamazlar ... Olmaları ıcın ya kız cırkın erkek yaksıklı yada erkek cok cırkın kız guzel olması falan lazım o zaman bıle cok zor ben ınanmıyrum erkek ve bayan kankalıgına

taciz etmemiş, kötü bir şey yapmamış, eğer yakın durmasından rahatsız olduysanız bundan sonra daha mesafeli davranırsınız, ama ben ciddi bir sorun göremedim.

Back
X