- Konu Sahibi pembesalyangoz2
sizce dost dediğin nasıl olmalı?? bi insanın yanında rahat edemeseniz bile onun dostunuz olabilme ihtimali var mı?arkdaşım daima gözünde diğerlerinden farklı olduğumu söyler.en yakın sensin der.((5 6 kişilik bi grup içersinde.tanışalı 1 2 yıl oldu)).ama ben onu birtürlü en yakınım olarak göremiyorum.o bana geldiğinde odamda istediği gibi davranır.istediği şeyleri çekinmeden söyler.dolabımı çekmeclerime bakar nelerin var diye falan.ama ben ona gittiğim zaman hiç rahat edemem.bilgisayrına tutturmaz mesela.bişeyini ellediğim zaman kızar.ve bazen mutfkta birlikte bişeyler yaparızz hiç bişeyi beğenmez.dalga geçer hemen.yani hiçbişekilde rahat davranamıyorum onun yanında.o derdi sıkıntısı olduğu zaman uzun uzun anlatır dnlerim yorumlar yaparım.ben anlattığımda kısa cevaplar verir konu kapanır anında.içimi tam dökmüş olamam hiçbizaman.istedeğim saatte sıklıkta rayamam onu mesela.bazen meşgule atar.sorduğumdada benmde kendi bi dünyam var her dk seni arayamam diye iğneleyeci cevplar verir.oysa ben müsait olmasam bile imkn yaratır konuşurum onunla.muhabbet bazen çok sıkıcı olsa bile dinlerim saatlerce onu.kırmamaya çalışırım.o ise düşünmez hiç kırdım mı kırmadım mı diye.bunu da dobralığına bağlar kendince.içi neyse dışıda oymuş.ve kendini benimle kıyaslar.benm evimde mi daha çok eğlendiniz onun evinde mi gibi sorular sorar ortak arkadaşlarımıza mesela.sürekli iltifatlar duymak ister kendiyle ilgili.gönderdiği şirin msjları yaptığı ufak sürprizleri buna bağlarım bazen.kendile iligli güzel şeyler duymak isstemesine.en sevmedğim özelliği ise insanların içinde bi kusurunuz görüp dalga geçmesi.bunu çok sık yapar.sadece bana değil herkese.bu yzden ona çok dobra olduğu söylndi ve ogünden beri bunu daha sık yapıyo.bilmiyorum.dha önce yakın arkadaşım oldu ve kendimi rahathissediyodum onun yanında.böyle değildi kesinlikle.isteidğim vakit arar giderdim.bu arkşa ise randevu alıp öyle gidcm nerdyse.sizce biz dost muyuz ?? ve sizin dost dedğiniz insanlarla aranız nasıl böyle bi mesefa var mı? o beni dostu olarak görüyo ama ben onu dostum gibi göremiyorum bu yüzden vicdan azabı çekiyorum çoğu zaman