• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dost dediklerimiz.... bu gün olaylı bir gündü

emvacilbihar

asklar1m ile mutluyum
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2009
1.726
4
116
41
İzmir
önce komşunun 7.30da yaptığı kavga ile uyandım işe gittim geldim ve sonra en yakın arkadaşlarımdan

hatta dostum dediğim bir insanın bana attığı mesajla yıkıldım. aynı işi yapıyoruz ve rekabet halinde

değildik bana göre ama öyle değilmiş gerçekler.. ben birbirimize yardımcı olarak ilerlediğimizi

düşünürken o benim yüzümden daha fazla işe devam etmeyeceğini herşeyden ve herkesten üstün

olan ben in herşeyi tek başıma yöneteceğimi yazdığı bir mesajla yıkıldım. daha fazla boşluk dolduran

kişi olmayacakmış. benim yaptıklarım onu çok üzüyormuş. mideme ağrılar girdi ağladım ağladım elim

ayağım titredi uzun süre kendime gelemedim. arkadaşla aynı işi yapıyoruz ve ben tez canlı

mükemmeliyetçi bir yapıya sahibim. her şey bana göre tam ve zamanında olmalı. onun içinse olsa da

olur olmasa da olur. bu durumda ben taktir ediliyorum o uyarılıyor. hatta o uyarı almasın diye onun

unuttuklarını ya da yapmadıklarını bile üstlendim olmadı. kıskançlık girdi aramıza. dostluğumuzun

bozulmasını hiç istemedim ama şimdi nasıl bakacağım onun yüzüne ya da o benim yüzüme. yarın

sabah birlikte kahvaltıya gidecektik bir arkadaşa ben gitmek istemiyorum eşim de o hata yaptı diye

sen de yapma alttan al, belli ki bunalmış diyor ben de eşimin bu desteği ile olumlu yaklaşmaya

çalışıyorum. bu üzüntünün içinde akşam misafir gelecekti hazırlık ve temizlik yaptım ve 15 kişilik bir

arkadaş grubu geldi erkekler derbi maçını seyretti biz de az önceye kadar çene çaldık. bu günün en

güzel anlarıydı akşam. bana akıl verin o arkadaşlar ne yapacağım ben ne yapmalıyım. uzun olduğu için

özür......hediye alıp gitmeyi düşündüm ama içimden gelmiyor!

önce komşunun 7.30da yaptığı kavga ile uyandım işe gittim geldim ve sonra en yakın arkadaşlarımdan

hatta dostum dediğim bir insanın bana attığı mesajla yıkıldım. aynı işi yapıyoruz ve rekabet halinde

değildik bana göre ama öyle değilmiş gerçekler.. ben birbirimize yardımcı olarak ilerlediğimizi

düşünürken o benim yüzümden daha fazla işe devam etmeyeceğini herşeyden ve herkesten üstün

olan ben in herşeyi tek başıma yöneteceğimi yazdığı bir mesajla yıkıldım. daha fazla boşluk dolduran

kişi olmayacakmış. benim yaptıklarım onu çok üzüyormuş. mideme ağrılar girdi ağladım ağladım elim

ayağım titredi uzun süre kendime gelemedim. arkadaşla aynı işi yapıyoruz ve ben tez canlı

mükemmeliyetçi bir yapıya sahibim. her şey bana göre tam ve zamanında olmalı. onun içinse olsa da

olur olmasa da olur. bu durumda ben taktir ediliyorum o uyarılıyor. hatta o uyarı almasın diye onun

unuttuklarını ya da yapmadıklarını bile üstlendim olmadı. kıskançlık girdi aramıza. dostluğumuzun

bozulmasını hiç istemedim ama şimdi nasıl bakacağım onun yüzüne ya da o benim yüzüme. yarın

sabah birlikte kahvaltıya gidecektik bir arkadaşa ben gitmek istemiyorum eşim de o hata yaptı diye

sen de yapma alttan al, belli ki bunalmış diyor ben de eşimin bu desteği ile olumlu yaklaşmaya

çalışıyorum. bu üzüntünün içinde akşam misafir gelecekti hazırlık ve temizlik yaptım ve 15 kişilik bir

arkadaş grubu geldi erkekler derbi maçını seyretti biz de az önceye kadar çene çaldık. bu günün en

güzel anlarıydı akşam. bana akıl verin o arkadaşlar ne yapacağım ben ne yapmalıyım. uzun olduğu için

özür......hediye alıp gitmeyi düşündüm ama içimden gelmiyor!
böyle sorunlu insanlara karşı asla asla alttan almayın.başarınız için özür dilemek biraz saflık olmaz mı.o da çalışsın,işinin gereklerini yerine getirsin.size ne canım.kardeşiniz,akrabanız değil ya.hatta iyice üste çıkın,kırıldığınızı,bir daha eskisi gibi olamayacağınızı kesin bir dille belirtin.
benim de hayatımda buna benzer bir kaç insan oldu.onda olmayan bende mevcut herşey için karşısında ezilir buldum kendimi.sevinçlerimi,mutluluğumu paylaşamadığım gibi,bunlar için neredeyse özür diler konuma gelmiştim.bir dur dedim.ve çoook rahatladım.sakın acıma.adam olsun,ayakalarının üstünde dursun,senin sırtında değil.

Konuyu buraya senin yazdığın kadarıyla biliyoruz.Ve senin yazdıklarına bakılırsa bilerek yaptığın birşey yok yani sen hatalı değilsin.Arkadaşın fevri davranıp seni suçlamış.
Arkadaşlarıyla kahvaltıya gitmemesi gereken sen değilsin.Hatta gitmezsen senin hakkında konuşabilir ve gitmediğin için çoğu kişi ona hak verir.Bir de biliyorsun bizde hep kaybeden,ezilenden yana olunur.Onu teselli etmek isterken sana kızanlar çıkabilir.
Hediye almana da gerek yok,neden alacaksın ki ? Hediye alırsan özür diliyor görüneceksin.

arkadaşınızla aranız nasıl oldu.konu açınca biraz da gelişmelerden haberdar etmeniz gerekmez mi vakit ayırıp cevap yazanları...sizin için önemsiz ise neden konu açmaya gerek duydunuz...bari bunu cevaplayıverin..

Back
X